Gümüş Takı Malzemeleri

Kaliteli Gümüş Takı Malzemeleri Nasıl Anlaşılır?

Kaliteli Gümüş Takı Malzemeleri Nasıl Anlaşılır?

Estetik ve zarafeti ile son yıllarda çok daha fazla dikkat çeken gümüş takı malzemeleri şıklığına özen gösteren erkek ve kadınlar için vazgeçilmez hale geliyor. Takı söz konusu olduğunda altın takı ürünleri kadar ilgi odağı haline gelen gümüş takıları eşsiz tasarımları, çok özel görünümleri ve kalitesi ile dikkat çekiyor. Ancak gümüş takı sevenler için söz konusu takı ürünlerini alırken kalitesine ve işlemesine oldukça dikkat etmeleri gerekir.

Kaliteli Gümüş Takılar

Kaliteli gümüş söz konusu olduğunda piyasada sahte gümüşün de var olduğu unutulmamalı ve her zaman kaliteye dikkat edilmelidir. Sahte gümüş aslında gümüş olmayıp parlatılmış farklı metallerden üretilir ve özünde değersizdir. Dolayısı ile gümüşün kalitesi, ayarı ve gerçek gümüş olmasına özen gösterilmelidir.

Gerçek Gümüş Takı Nedir?

Takı takmayı sevenler için çok iyi bir alternatif olarak gümüş takıları en kaliteli olarak Klas Gümüş ürünleri arasından bulabilirsiniz. Bu noktada herkesin merak ettiği soru gümüş takı malzemelerinin gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır ve gümüş sahtesinden nasıl ayırt edilir bunu bilmek gereklidir. Gümüş hammaddesi kullanılarak bugün küpeden bileziğe, gümüş kolyeden gümüş yüzüğe kadar pek çok ürün çeşidini bulabilirsiniz.

Gümüşün Gerçeği Nasıl Anlaşılır?

Klas Gümüş tarafından eşsiz tasarımlarla ortaya çıkan gümüş kolye, yüzük ve küpe çeşitlerini satın alırken gümüşün gerçeğini ve en kalitelisini bulabilirsiniz. Söz konusu gümüş takı çeşitlerini seçerken gerçeğinin nasıl anlaşılacağı konusunda dikkat edilmesi gereken birtakım hususlar bulunur. Takı alırken gerçek gümüş isteyenler dikkat etmeleri gereken konular şu şekilde sıralanabilir;

  • Öncelikle alınacak olan gümüş takının üretici firma tarafından damgalanmış olması ve garanti kapsamında olması gerekir
  • Ancak bu damgalama her zaman garanti kapsamında olmayabilir, bu durumda ise söz konusu gümüşte asit uygulamasının olup olmadığına bakılmalıdır
  • Bu konuda gümüşün bir kısmı sıyrılarak nitrik asit döküldüğünde gerecek gümüş kendini belli edecektir
  • Söz konusu nitrik asit döküldükten sonra kaliteli gümüşün yeşil rengini alması beklenir

Bu yöntemlerin haricinde gerçek gümüş üzerine benzin dökülüp silindiğinde silme bezinde siyah lekeler bırakır. Benzin yöntemi ile de gümüşün gerçek olup olmadığı anlaşılabilir.

Gümüş Küpe Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

Klas Gümüş tarafından hazırlanan eşsiz Gümüş Küpe modelleri için tıklayın!

Gümüş Küpe Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

Gümüş takı çeşitleri içinde şıklığına özen gösteren kadınların en çok tercih ettiği ürünlerden biri de gümüş küpeler olmaktadır. Ancak gümüş küpe seçilirken, gümüşün kalitesi ve gereceği olmasının yanında kullanacak olan kadının saç ve yüz uyumuna da dikkat edilmelidir.

Her saç modeli aslında gerçek olan gümüş küpelerle çok şık ve güzel bir görünüm sağlayabilir. Bu kapsamda düz saçlar ve örgülü saçlara sahip olan kadınlar da gümüş küpelerle rahatlıkla kullanılabilir. Ama burada önemli olan gümüş küpelerin hangi modelini tercih etmeniz gerektiğidir.

Gümüş küpeler yüzüklü ise toplu olarak aç kalmaları tercih edilirken, gümüş küpeler küçük ve düz renkli olup, tavsiye edilen ve çarpıcı saç modelleri tercih edilir. Bunun gibi pek çok örnek saymak mümkündür. Gerçek gümüş küpeler herkesi memnun edebilecek saçlarla kullanıma uygundur. Bu sayede hangi saç modelini severseniz beğenin gümüş küpeler yeterli olacaktır.

Orijinal Gümüş Kolye Seçenekleri

Şıklığına ve bakımına özen gösteren her kadın, gümüş bir kolye seçimi yapmak için oldukça fazla imkana ve seçeneğe sahiptir. Birbirinden özel gümüş takı seçenekleri, birbirinden özel tasarımlar için Klas Gümüş ürünlerini mutlaka incelemelisiniz. Gümüş zincirler benzersiz tasarımları ile farklı uzunluklara sahip olurken birbirinden özel tasarlanan kolye uçları şıklığınıza şıklık katacak. Gümüş kolye uçlarında kullanılan özel kolye taşları, motifli işlemeler ve özel desenler size fark katacak.

Gümüş kolye almadan evvel aşağıdaki yazılarımıza göz gezdirmenizi öneririz.

Neden Gümüş Takı Kullanılır?

Gümüş denildiğinde dikkat edilen özel tasarım takı çeşitlerinin amacı, hiçbir yerde bulunamayacak kadar özel, taklit edilemeyecek kadar profesyonel nakışlarla süslenmiş tasarımlar oluşturmasıdır. Bu sayede her kadın, gümüş takı satan firmaların vitrinlerinde sıralanan ve günlük bir tarza sahip olan ürünlerin birebir aynısı yerine eşsiz takılarla ellerini süsleyebilir.

Kaliteli Gümüş Nereden Alınır?

Antik çağlardan beri kadın ve erkekler tarafından kullanılan gümüş takıların her zaman kaliteden ve özgün olmasından yana tercih kullanılır. Bugün gümüş yüzükler, gümüş kolye uçları, gümüş zincir ve küpeler eşsiz tasarımları ve son derece kaliteli gümüşleri ile zevk sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır. Ürünlerinin her zaman arkasında duran Klas Gümüş, üretimde kullandığı gümüş takı malzemeleri ile müşterilerinin haklı güvenini kazanmış durumdadır. En kaliteli ve eşsiz tasarımlı gümüş takı çeşitlerini Klas Gümüş’ten alabilirsiniz.  

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top