Özgün Gümüş Kolye Seçenekleri Nelerdir

En Özel Gümüş Kolye Modelleri

En Özel Gümüş Kolye Modelleri 2022

Gümüş kolye modelleri her zaman tercih edilen takılar arasında yer almaktadır. Pek çok takı modeli olsa da gümüş takılar özellikle her dönem tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Gümüş kolyeler yüzyıllardan beri her dönem kadınların boynunda rastladığımız hoş tasarımları bir arada bulundurmaktadır.

En özel gümüş kolye modelleri 2022 yılında da öne çıkmaktadır. Bu modeller daha ancak özgün tasarımları kapsamaktadır. Son yıllarda gelişen teknoloji modellerde de daha ince işçiliği ve özgünlüğü doğurmaktadır.

En özel gümüş kolye modelleri 2022 yılında sık sık tercih edilmektedir. Gümüş kolye her dönem olduğu gibi bu yıl da tercih seçenekleri arasında yer almaktadır. Gümüş kolye her kombine uyması ve herkese yakışması nedeni ile de öne çıkmaktadır. Özellikle gümüş kolye tercih edenler bu nedenle daha fazla seçeneğe sahip olmaktadır.

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük Modellerimiz

İtina ile hazırlanmış Renkli Taşlı Gümüş Yüzük modellerimizi incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!

Zengin model seçeneği ve her modelin herkesle uyumlu oluşu gümüş kolyelerin tercih oranını oldukça arttırmaktadır. Gümüş kolye ile yapılan kombinleri ile hem şık hem de spor olabilmek mümkündür. Giyilen her giysi ile kolayca bütün oluşturmaktadır. En özel gümüş kolye modelleri 2022 yılı seçenekleri içerisinde her gün takabileceğiniz farklı modeller de vardır. Bu sayede sık sık model değiştirerek dikkatleri kendinize çekebilirsiniz. Aynı zamanda en özel gümüş kolye modelleri içerisinde sizin boynunuzdan asla çıkarmayacağınız alternatifler de bulunmaktadır. Bu sayede ömürlük kolyenizi de bu alternatifler arasında bulabilirsiniz.

Gümüş Kolye Modelleri

Gümüş kolye modelleri için sınırsız seçenek söz konusudur. Gümüş kolye modelleri gümüşün en ince işçiliğe sahip renklerine sahiptir. Aynı zamanda oldukça zarif ve benzersiz modeller de bulunmaktadır. Gümüş kolye modelleri içerisinde hayvan figürleri sık rastlanan örnekler arasında yer almaktadır. Gümüş kolyeler arasında kuşlar, balıklar en sık tercih edilen hayvan modelleridir. Kuş kanatları ve balık figürü sık rastlanan gümüş kolye çeşitleri arasında yer almaktadır. Gümüş kolyelerde insan figürü de bulunmaktadır. Gümüş kolye çift modelleri olduğu gibi gümüş kolyede tek bir figür olan örnekler de vardır. Aynı zamanda gümüş kolyeler melek gibi daha fantastik karakterler ile de görülmektedir. Özellikle melek figürleri sık rastlanan örnekler olup gümüş ile farklı taşların kullanımı da görülmektedir.

Gümüş kolye modellerinde belki de en sık görülen form kalp olmaktadır. Gümüş kolye formları arasında yer alan kalp yaygın bir biçimde tercih edilmektedir. Gümüş kolye kalp formunda irili, ufaklı seçeneklere sahip olabilmektedir. Kalp motifi çift veya çoklu kalp de olabilmektedir. Bununla birlikte hayat ağacı ve bitki motifleri de bulunmaktadır. Pek çok bitki motifi gümüş kolyeler içerisinde kendisine yer bulmaktadır. Gümüş kolye gül formunda olabileceği gibi zarif çiçekleri de barındırmaktadır.

En Özel Gümüş Kolye Modelleri 2022

Gerçek Gümüş Nasıl Anlaşılır?

Gümüş kolye tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken noktaların başında gümüşün gerçek olup olmadığı yer almaktadır. İsteğe bağlı olarak sahte gümüşler de tercih edilebilmektedir. Ancak özellikle gerçek gümüş isteyenlerin buna dikkat ederek alması gerekmektedir.

Gerçek gümüş nasıl anlaşılır sorusu da bu nedenle sorulmaktadır. Bunun için ilk tercih edilen yöntem damga olmaktadır. Ancak damga her zaman net bir kanıt olmamaktadır. Bu nedenle gerçek gümüş tercih ederken damga ile birlikte bir asit uygulaması da gerekmektedir. Gümüş kolye ürününün bir bölümünü çizerek sonrasında buraya nitrik asit dökmek yeterlidir. Birkaç damla nitrik asit dökmek fikir verecektir. Nitrik asit döküldükten sonra yeşile dönüyorsa bu durumda ürün gümüş kaplama olmaktadır. Bir diğer yöntem de açık renk bir bezin gümüşe sürtülmesidir. Ovalanan bezde siyah kalıntı varsa gerçek gümüş olduğunu anlamak gerekmektedir. Ürünü buna bağlı olarak tercih edebilirsiniz.

Özgün Gümüş Kolye Seçenekleri Nelerdir?

Gümüş kolye seçenekleri oldukça fazladır. Ancak bazen modeller birbirini takip edebilmektedir. Bu durumda özgün modellere olan ilgi de çoğalmaktadır. Özgün gümüş kolye seçenekleri pek çok farklı markada bulunabilmektedir. Gümüş kolyeler özgün tasarımları ile farklı uzunluklara sahip olabilmektedir. Özellikle dar zincirler ve uzun zincirler burada bir tercih sebebidir. Aynı zamanda gümüş kolye modelleri form bakımından da çeşitlidir. Kolyede yer alan taşlar özgün ve trend formları ile ayırt edici olmaktadır. Bu sayede kolyeniz ile çok daha göz önünde olabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top