Yılın Gümüş Küpe Modası

Yılın Gümüş Küpe Modası

Çok Merak Edilen Yılın Gümüş Küpe Modası

Yılın Gümüş Küpe Modası

Yılın gümüş küpe ve takı modası son günlerde pek çok insan tarafından merak edilmekteydi. Özellikle zarafetine ve giyimine özen gösteren insanlar bu konudaki meraklarını son günlerde dile getiriyorlar. Ülkemizdeki tasarımcı ve modacılar da bu konuda görüşlerini belirtiyor ve yılın gümüş küpe modası hakkında fikirlerini açıklıyorlar.

Çok merak edilen yılın gümüş küpe modası artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Gümüş küpe modasını oluşturan birkaç tane firma bulunmaktadır. Bu firmalardan biri ülkemizin tanınmış gümüş takı markalarından Klas Gümüş’tür. Diğer firmalar ise sektörün liderlerinin altında toplanarak onların belirlediği tarzlara yaklaşmaya çalışırlar. Yılın gümüş küpe modasında birçok farklı tarzda küpe bulunmaktadır. Bu küpeleri birbirinden ayıran özellikleri üretildikleri malzeme, şekilleri ve tarzlarıdır. Yılın gümüş küpe modasında taşlı küpeler, ametist taşlı küpeler, akuamarin taşlı küpeler, pembe taşlı küpeler, beyaz taşlı küpeler, siyah taşlı küpeler, beyaz taşlı yıldız çiçeği küpeler, ametist taşlı yıldız çiçeği küpeler ve sallantılı çiçek küpeler yer almaktadır. Bu küpelerin adından da anlaşıldığı üzere malzemeleri ve tarzları birbirinden farklıdır.

İncili Lotus Ametist Taşlı Küpeler

İncili Lotus Ametist Taşlı Küpeler

925 ayar gümüş ortası incili kenarları zirkon taşlı ve rose kaplama uygulanan küpe.

İncili lotus ametist taşlı küpeler, oldukça şık ve gösterişli küpelerdir. Bu küpeler, gösterişli kıyafetler tercih eden kadınların kombinlerini tamamlamalarına yardımcı olur. Sade bir görünüşün aksine oldukça ışıltılı ve dikkat çekici bir yapıları vardır. 925 ayar olan bu küpelerin ortasında bir inci vardır. Küre şeklinde olan bu inci oldukça dikkat çekici ve gösterişlidir. Parlak yapıda olması onun göz alıcı olmasını sağlamaktadır. Bu küpelerdeki en can alıcı noktalardan birisi bu incidir. İncili lotus ametist taşlı küpelerin kenarları zirkon taştan yapılmıştır. Kenar malzeme için zirkon taş tercih edilmesinin nedeni şıklığı arttırmaktır. Bu küpelerde genellikle rose kaplama kullanılmaktadır.

Rose kaplamayı en doğru uygulayan gümüş takı markalarından biri olarak, tasarladığımız tüm gümüş takılarda büyük bir hassasiyet göstermekteyiz. Bu küpede zirkon taşın dışında inci taş ta kullanılmıştır. Bu durum küpenin ne kadar özel malzemelerle tasarlandığını ortaya koymaktadır. Küpenin boyutu ise 13.70 mm’dir.

İncili Lotus Beyaz Taşlı Küpeler

İncili Lotus Beyaz Taşlı Küpeler

925 ayar gümüş ortası incili kenarları zirkon taşlı ve rose kaplama uygulanan küpe.

İncili lotus beyaz taşlı küpeler 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Ortasında incili bir taş bulunmaktadır. Bu küpe, oldukça zarif görünüşlü şık bir küpedir. Bu küpe beyazın dışında siyah ve pembe renklerde de tasarlanmıştır. Renk farklılığı küpedeki diğer özellikleri değiştirmemektedir. Hepsi hemen hemen aynı özelliklere sahiptir. Bu küpenin kenarları diğerlerinde de olduğu gibi zirkon taş ile kaplanmıştır. Kaplaması ise rose kaplamadır. Rose kaplamanın doğru uygulanabilmesi oldukça önemli bir husustur. Bu işin uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bu küpenin fiyatı şu anda indirimli olarak TL. 420.- dir.

Firmamız özel günlerde çeşitli indirimler ve kampanyalar uygulamaktadır. Bu nedenle sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip edebilir, e-posta listemize katılabilirsiniz. Bu küpe, sanal mağazamız üzerinden sipariş edildiği zaman özel paketleme ve size özel hediyelerimiz ile birlikte kargo ücreti alınmadan size güvenle ulaştırılmaktadır.

Beyaz Taşlı Yıldız Çiçeği Küpeler

Beyaz Taşlı Yıldız Çiçeği Küpeler

925 ayar gümüş kenarları ortası ve üst parçası zirkon taşlı, rose kaplama uygulanan küpe.

Beyaz taşlı yıldız çiçeği küpelerin üretildikleri malzeme 925 ayar gümüştür. Küpenin yapımında rose kaplama kullanılmıştır. Beyaz taşlı yıldız çiçeği küpeler iki farklı taş kullanılarak tasarlanmıştır. Bu taşlar zirkon taş ve beyaz damla taştır. Zirkon taş küpenin kenarında, ortasında ve üst parçasında kullanılmıştır. Yani genel olarak zirkon taştan tasarlanmıştır. Zirkon taş oldukça değerli bir taş türüdür ve gümüş takılarda sıklıkla kullanılmaktadır. Bu küpenin boy uzunluğu 3.30 cm’dir. Ortalama ağırlığı ise 4.68 gramdır. Küpenin en uzunluğu ise 1.70 cm’dir. Beyaz taşlı yıldız çiçeği küpeler firmamızın sanal mağazasından satın alındığında şık paketlemesi ve hediyelerimizle birlikte gönderilmektedir. Küpenin fiyatı ise şu an için indirimli olarak TL. 390.- ’dir.

Aman dikkat: Gümüş küpeleri kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Bu küpeler kesinlikle kolonya, parfüm, sabun, çamaşır suyu ve dezenfektan gibi kimyasallarla temas etmemelidir. Bu durum küpenin yapısı için oldukça tehlikelidir. Diğer yandan bu küpenin kesinlikle suyla temas etmemesi gerekmektedir. Kullanımdan sonra bir mücevher kutusunda saklanması, zaman zaman silinerek kararmasının önlenmesi tavsiye edilir. Gümüş takınızın aldığınız günkü ışıltısını korumak için aşağıdaki yazılarımız sizlere yol gösterici olacaktır.

Gümüş Takıların Bakımında 5 Konuya Dikkat Edin

Gümüş takıların bakımının düzenli ve bilinçli şekilde yapılması neticesi, kolyeleriniz, bileklikleriniz, küpe ve kolyelerinizin her zaman yeni gözükecek, parlaklıklarını yitirmeyecek ve ihtişamını koruyacaktır.

Gümüş Takılar Kararır mı?

Akıllara en fazla takılan sorulardan bir tanesi şüphesiz gümüş kararır mı sorusu olmaktadır.

Gümüş Yüzük Parlatma Nerede Yapılır?

Gümüş yüzük parlatma ile gümüş yüzüklerin ilk günkü halini alması mümkündür. Gümüş yüzükler zaman içerisinde kararabilmektedir. 

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top