Takı Dolabı Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Nokta

Takı Dolabı Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 6 Nokta

Takı Dolabı Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 6 Nokta

Yatak odası modelleri içinde vazgeçilmez bir eşya olan takı dolabı kullanışlı tasarımları ile ev sahiplerinin gözdesi olmuştur. Makyaj malzemeleri, takı malzemeleri ve bunun gibi pek çok eşyayı içerisine yerleştirilecek ürünler raf, dolap, çekmece gibi farklı bölümler ile eşyalarınızı dizerek düzenlemeye yardımcı olmaktadır. Estetik ve işlevsel tasarımları ile beğendiğiniz takı dolabı sizlerle buluşuyor

Konfor Alanınızı Belirleyin

Bazı takıları kullanmak hem erkek hem de kadınlar için popüler ve oldukça yaygın bir durumdur. Ancak eşyaların saklanması bir o kadar da sıkıntılı bir durumdur. Erkekler için kol düğmelerinden gömleklere, kazaklardan kravatlara kadar saklamakta zorlanırken kadınlar için durum biraz daha zorlu ve yorucu olabilmektedir.

Kolye, bilezik, küpe, saat, broş, takı gibi hem parça hem de sayı olarak birçok takının saklanması gibi zorluklar yaşayan kadınlar için şık ve alternatif depo alanları bulunmaktadır. İşte bu noktada takı dolabı kullanımı birçok dağınıklığı ortadan kaldırması ve pek çok çözüm aynı anda sunması sebebiyle tercih edilen mobilyalar arasında geçmektedir.

İhtiyaçlarınızı Belirleyin

Takı dolabı alınmaya karar verildiğinde öncelik olarak ihtiyaçları karşılıklı olarak iyi bir şekilde belirlemek gerekmektedir. Bu nedenle takı dolabı alırken ihtiyaçları gözden geçirmek gerekmektedir. Hem erkek hem de kadınlar için kullandıkları ekipmanları ve bu ekipmanları nasıl kullanması gerektiği hususunda bir liste yaparak gözden geçirmekte bir fayda bulunmaktadır.

Küpe alanları için ayrı, bilezik ve kolye için ayrı bölmeler sahip saatleri kutularda koruyarak bizlere kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Özellikle makyaj malzemeleri için kullanışlı olan raflara sahip asma kancalar ile rahatça kullanım imkanı sunan takı dolabı ve takı farklı dolabı modelleri kullanmaktan siz müşteriler olarak büyük bir zevk alacaksınız.

Malzeme Kalitesine Dikkat Edin

Yalnızca takı dolabı değil yapılacak her mobilya alış verişlerde malzeme kalitesine önemle dikkat etmelisiniz. Alacağımız ürünlerde malzeme kalitesine bakarken hem birleşim malzemelerine hem de ahşap mı yoksa başka malzemelerden yapılmış mı buna önemle dikkat edilmelidir. Denge bakımından düzgün, menteşe kısımları sağlam ve de ahşap kaliteli ürünler genellikle uzun ömürlü olmaktadır. Bu çeşitte mobilyalar zaman içinde nemli alanlarda kullanıldıkları için paslanmaz çelik gibi malzemelerden yapılıp yapılmadığı dikkat edilmelidir.

Satın alınmış mobilyalar suya ve de neme karşı dayanaklı olmalı ayrıca ayaklarını su ile temas kesecek ekipman parçaları olmalıdır. Temizlemesi kolay olan mümkünse ıslak bir bezle temizlendiği vakit mobilyalarda kabarma olmayacak takı modelleri rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Gümüş Küpe Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

Akuamarin Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

925 ayar gümüş kenarları ortası ve üst parçası zirkon taşlı rose kaplamalı küpe

Yılan Kolye Tasarımları

Rodaj Yılan Kolye


925 ayar gümüş kıvrımlı ve gözleri için siyah zirkon taş kullanılan rodaj kaplamalı kolye

Akuamarin Taş ile Yapılmış Gümüş Takı Modelleri

Akuamarin Taşlı Yıldız Çiçeği Bileklik

925 ayar gümüş damla taş ve zirkon taştan yapılan rose kaplamalı bileklik 

Boş Alanları Kullanın

Yer kısmından kazanmak isteyen ev sahipleri duvar kısımlarına monte edilebilen modeller çağımızda oldukça popüler olmaktadır. Kapak kısımlarında ayna olan, takılarınızı rahatlıkla ayrı ayrı asıp koyabileceğiniz bu dolap modelleri ile sizler de düzenli ev sahipleri olabilirsiniz. Ayrıca bu tür modeller gerek duvara monte edilen gerekse yerde monte olunan takı dolabı çok fazla yer kaplamadığı için ev sahipleri evlerinde fazla yer kaplamaz.

Rahatınıza Uygun Modeller Seçin

Duvara monte edilebilen modeller de kapaklı ya da kapaksız modeller de mevcuttur. Bu kapaksız modeller üzerinde bulunmakta olan ayna sayesinde makyaj yaparken de siz değerli ev sahiplerine bazı kolaylıklar sağlamaktadır. Takılarınızı sergilemek isterseniz ve de takı dolaplarını dekoratif bir mobilya ekipmanı olarak kullanmak isterseniz ürünlerimizin içinde kapaksız modeller de mevcuttur.

Yer alanı problemi olmayanlar için gerçekten güzel bir çözüm olan ayaklı olan takı dolapları ya da modelleri ile istediğinizde vestiyer tasarımlar da yapılabilmektedir. Bu modeller veya ürün ile birlikte sizlerin kullanacağınız raflar ve banklar sayesinde görsel açıdan sıra dışı bir vestiyere ve mobilyalara sahip olabilirsiniz.

Sunulan Değişikliklere Açık Olun

Kapakları bütünüyle cam olabilen bu ürün veya modeller sizleri özellikler alandan tasarruf etmeyi sağlayan ve model sürgülü olması nedeniyle duvar ile dolap arasındaki boşluklar tercih edilmektedir. Her şeyin düzen içinde olması nedeniyle eşyaların genel olarak göz önünde olmamasını tercih eden ev sahipleri için takı model ve ürünleri açısından değişik çözümler sunulmaktadır.

Takılar ne kadar fazla olursa aranacak çözüm yolları da o kadar fazla olmaktadır. Şayet sayıca çok takıyı birbirine karıştırmadan saklamaya çalışmak ve aynı zamanda istediğiniz parçalara kolayca ulaşmak için geniş kapsamlı modeller tercih konusu olmaktadır.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Photo by Simran Sood on Unsplash

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top