Sevgililer İçin Kişiye Özel İsimli Kolye

Kişiye Özel İsimli Kolye Yaptırırken…

Kişiye Özel İsimli Kolye Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kişiye özel hediyeler, sıradan hediyelerden çok daha anlamlı, karşıdaki insanın önemsendiğinin hissettirildiği en özel armağanlardır. Sadece satın alınmış bir hediyeden çok daha fazlasıdır. Bu sebeple hediye seçenekleri arasında en çok ilgi gören ürünlerin başında kişiye özel tasarım ürünler gelir. Özellikle aksesuarlarda kişiye özel olarak hediye edilen ürünler, günlük kullanımın bir parçası olduğu için hediye eden kişiyi sürekli hatırlatır.

Kişiye özel isimli kolye seçeneklerinde yüzlerce farklı çeşit model olması, herkese hitap eden bir ürün bulmayı kolaylaştırmaktadır. En özel günlerin mutluluğu, sıradan günlerin heyecanı kişiye özel isimli kolyeler ile hediyeler, en özel anların ortağı oluyorlar.

En Uygun Kolye Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Kişiye özel isimli kolye seçiminde öncelikle hediyenin kime alınacağının belirlenmesi gerekir. Cinsiyet fark etmeksizin arkadaşlara, sevgililere, annelere, babalara kısaca hayatında önemli ve özel olduğu düşünülen herkese hediye edilir.

Daha sonra kullanacak olan kişinin yaşına, zevkine, sosyal yaşamına göre bir kolye seçimi yapılır. En uygun kişiye özel kolye seçimi yaparken bazı önemli ipuçları bulunmaktadır:

  • Öncelikle kişiye özel isimli kolye seçimi yaparken, kullanıcının zevkinin iyi bilinmesi gerekmektedir. Minimal kolyeleri mi yoksa daha geniş fontlu gösterişli kolyeleri mi tercih ettiği belirlenip ona göre bir seçim yapılmalıdır.
  • Zincir seçimi önemlidir. Farklı ebatlarda ve modelde zincir çeşitleri bulunmaktadır. Burada önemli olan seçilecek tasarımla zincirin birbirine uyumudur. Ayrıca zincirin uzunluğu da kişiye özel isimli kolye tasarımında rol oynamaktadır.
  • Font seçimi, kişiye özel isimli kolye seçiminde olmazsa olmazlardan biridir. İster tüm bir ismin kullanılacağı gibi isterse sadece baş harflerinden oluşan bir kolye tasarımı yapılabilir. Bununla beraber harflerin ya da ismin yanına beğenilen modüllerde taşlar ve figürler eklenebilir.

Hayal etmek ve satın almak! İşte bu kadar basit.

Sevgililer İçin Kişiye Özel İsimli Kolye

Sevgililer için kişiye özel isimli kolye seçimi, özel günlerin, evlilik tekliflerinin, yıldönümlerinin vazgeçilmez armağanlarından biridir. Burada tercih edilecek kolye modellerinden kadınlar için yapılacak seçim daha romantik, lirik bir görünümde olabilir. Rose gold kaplamalı kişiye özel isimli kolye seçimleri düşünülebilir.

Sevgililer günü için harika bir hediye alternatifi:
Kişiye Özel İsimli Kolye

Kişiye Özel İsimli Kolye Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kişiye Özel Rodaj İsimli Kolye

925 ayar gümüş kişiye özel tırnak makası zincirli ve rodaj kaplamalı kolye.

Anneler Günü İçin Kişiye Özel İsimli Kolye

En kıymetli günlerden biri olan anneler gününde, güzel anneleri mutlu etmek için ışıltılı bir kolye seçimi yapılabilir. Annelerin ismi ya da baş harfleri olabileceği gibi çocuklarının isimlerinin tasarlandığı bir kolye de hediye edilebilir. Anneler her şekilde mutlu olacaklardır.

Evlilik Yıldönümü İçin Kişiye Özel İsimli Kolye

Aşkın simgesi evlilik, çiftler arasında kutlanan romantik kutlamalardan biridir. Burada çiftlerin birbirine armağan edeceği kişiye özel isimli kolye seçeneklerinde birbirlerinin baş harfini taşımalarından daha romantik ne olabilir? Elbette yine isimlerin yanına eklenecek küçük aksesuarlar ve taşlarla unutulmaz bir armağan oluşturulabilir.

Kişiye Özel İsimli Kolyenin Bakımı Nasıl Olmalıdır?

925 ayar gerçek gümüş zincirler en kaliteli materyallerden üretilmiş olup, cilt dostudur. Ömürlük kullanıma sahip kolyelerin bakımına bir o kadar dikkat etmek gerekmektedir. Bunlardan en önemlileri;

  • Kolyelere herhangi bir kimyasalın sürekli temasının engellenmesidir. Parfüm, deodorant gibi dış etmenler zamanla gümüşün kararmasına sebep olurlar. Bu nedenle kimyasalların kolye üzerine direkt temasından kaçınılması gerekir.
  • Yine krem, şampuan, saç boyası gibi dış etmenlerin de kolyeye değmemesine özen gösterilmelidir.
  • Deniz ve havuzlarda kolyenin çıkarılması ve tuzlu / klorlu su ile temasının kesilmesi, isimli kolyelerin parlaklığının uzun süre devam etmesine olanak sağlar.
  • Parlaklığını kaybetmeye başlayan kolyenin kullanım koşullarına uyarak uygun bir losyonla temizlenmesi hem ilk günkü yeniliğini kazandırır hem de kullanım ömrünün uzamasına yardımcı olur.
  • Kullanılmadığı zaman özel kutusu içerisinde muhafaza edilmesi, kaybolma ihtimalinin ve hava ile temas etmesinin önüne geçer.
  • Kolyelerin nemli ortamlarda (örneğin; banyo, mutfak vb… gibi) alanlarda bırakılmaması gerekir.
  • İsimli kolyeler ter ile de kararma yapabilirler. Bu sebeple periyodik olarak kolyelerin nemli ve yumuşak bir bezle temizlenip akabinde kurulanması, uzun süre parlaklığını koruyarak kullanılmasına olanak sağlar.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top