En Şık Arkadaşa Hediye Kolye Fikirleri

En Şık Arkadaşa Hediye Kolye Fikirleri

En Şık Arkadaşa HediyeKolye Fikirleri

Arkadaşlar, insanların hayatlarında kendi oluşturdukları aileleridir. Kimi dostluklar çocukluk yıllarında kurulur, kimileri komşuluktan dostluğa geçer, kimileri de hiç beklenmedik anlarda başlar. İnsanlar zaman zaman hayatındaki değer verdiği arkadaşlarına, onlara kendilerini iyi hissettirecek hediyeler de almak ister.

Bu kimi zaman doğum günü gibi özel günlerde olurken, kimi zaman da sadece içimizden geldiği için de alınabilir. Arkadaşa alınabilecek en iyi hediye seçeneklerinden biri de kolyedir. Hem samimi hem de sıcak bir hediye olan kolye, arkadaşlarınızı fazlasıyla mutlu edecektir.

Kolye Hangi Kaliteden Seçilmelidir?

Eğer arkadaşa kolye almaya karar verenlerdenseniz, mutlaka kalitesinden emin olduğunuz yerden almalısınız. Klas Gümüş bu anlamda aradığınız site olacaktır. % 100 gerçek gümüşlerden tasarlanan kolyeler, asla kararma ve alerji gibi olumsuz durumlar yaşatmaz. Aynı zamanda zarif ve eşsiz modelleriyle de arkadaşınız için aradığınız şık ve trend gümüş kolye modellerine Klas Gümüş web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Opal Mavi Taşlı Güneş Kolye

Opal Mavi Taşlı Güneş Kolye

Opal mavi ve zirkon taştan yapılan, güneş figürlü kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Gümüş Kolye

Gümüş kolyeler, her zaman kullanım kolaylığı ve kolay uyum sağlaması açısından fazla tercih edilir. Değerli madenlerden olan gümüşler her yaşa ve tarza da hitap edecek şekilde tasarlanan kolyelerle müşterilere sunulur.

Gümüş Kolye almadan önce, bu konuda yazılmış makalelerimizi okumanızı tavsiye ederiz.

Gümüş Kolye Avantajları

Gerçek gümüş kolyeler asla kararma yapmadığı için günlük hayatta hiç çıkarmadan kullanılabilir. Bu açıdan arkadaşlara hediye seçiminde en avantajlı seçenek gümüş kolye modelleridir. Havuzda, denizde, duşta, sporda ya da günlük yaşamda kullanılabilen bu kolyeler hem en değerli hem de en kullanışlı parçaları haline gelecektir.

Kolye Modelleri

Arkadaşa kolye hediyesi alınacaksa bazı model türlerinden önce hangisi olduğuna karar verilmelidir.

  • İnce zincir
  • Kalın zincir
  • İsimli Modeller
  • Nazar boncuklu modeller
  • Burç ya da benzeri figürlü modeller
  • Kalpli modeller
  • Gül, güneş ve ay içeren modeller

En çok tercih edilen ve trend olan kolye modellerindendir. Bunlardan dilediğinizi seçebilir, arkadaşınıza en kaliteli hediyeyi verebilirsiniz.

Hediye Kolye Fikirleri

Hediye kolye fikirlerinde bazı modeller daha çok ön plana çıkar. İsimli kolye tercih ederken de arkadaşınızın çocuğu varsa onun isminin yazılı olduğu bir modeli kullanabilirsiniz. Nazar boncuklu modeller de en çok tercih edilen hediye kolye türlerinden biridir. Bunun dışında anlamlı olan bazı simgeleri de tercih edebilirsiniz. Örneğin sonsuzluk simgeli kolyeler, arkadaşlığınızın sonsuzluğunu simgeleme anlamında hediye edilebilir.

Neden Hediye Olarak Kolye Alınmalı?

Kolye, hem fazla kullanılan hem de kolay kolay modası geçmeyen bir parçadır. Tamamen gümüş olan yüksek kalitede modeller ise, modası geçmediği gibi kullanıldığında yıpranmaya da sebep olmaz.

Bu sayede uzun ömürlü de bir hediye almış olursunuz. Eğer ucuza kaçıp sahte gümüş modeller tercih ederseniz daha kısa bir sürede rengi atarak ya da paslanarak kullanılamaz hale gelecektir.

Ayrıca özellikle uzun arkadaşlıklarda ya da diğer duygusal ilişkilerde kolyeler, taşıdıkları anlam açısından da daha değerlidir. Siz de en yakın arkadaşınıza ne alacağınızı düşünüyorsanız, bir an önce gümüş kolye modellerine bakabilirsiniz. Her yaştan kişiye uygun modeller de bulunabildiği için seçim konusunda zorluk da yaşanmaz.

Hediye Kolye Fikirleri İçin Bol Seçenek….

Kişiye Özel İsimli Rose Gold Kolye


İsminizin harflerinin sırasıyla dizildiği, kişiye özel tırnak makası zincirli kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Kişiye Özel İsimli Rose Gold Kolye

İsimli Rose Gold Kolye

Hediye Kolye Nereden Alınmalı?

Hediye kolye alınmak istendiğinde elbette çok seçenek çıkacaktır. Her ne kadar seçenek fazla görünse de aslında kaliteli kolye alınacak yerlere bakıldığında bu sayının yarı yarıya düştüğü görülür.

Birçok bijuteri, online satış siteleri ve diğer birçok satış noktası karşınıza çıksa da gerçek ve kaliteli gümüş kolyelerin satıldığı yerleri bulmak zordur. Çünkü gerçek olmadığı halde gerçek gibi satan art niyetli yerler de vardır.

Bu gibi olumsuz durumları yaşamamak ve kaliteli sanıp aldığınız ürünlerin sahte çıkması gibi sorunları yaşamamak için alışveriş yapacağınız yerin kalitesinden emin olmalısınız. Uygun ya da ucuz diye sahte gümüşler kullanmak ayrıca cilde de zarar verebilir ve çeşitli alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.

Kolye Kullanım Avantajları

Kolye, birçok kombini ve giysiyi şık gösterir. Aynı zamanda kullanım olarak da kolay olduğu için sık sık çıkarıp takmanıza gerek kalmaz. Bu sayede hem değerli hem de rahat bir parçanız her zaman sizinle olur. Kolye kullanımının sağlayacağı avantajlar;

  • Dekolte bir kıyafette dikkatleri dağıtır.
  • Sade bir kıyafeti hareketlendirir.
  • Sürekli kullanılan uğurlu kolye olabilir.

Her açıdan bakıldığında yakın arkadaş için eşsiz ve değerli bir hediye olan kolye modellerine bir an önce göz atın.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top