Zincirli Kolye Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Zincirli Kolye Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Zincirli Kolye Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Kombin tamamlamanın en güzel ve en önemli yolu aksesuardır. Aksesuar, kombini tamamlar ve şık kombinlerinizi daha da güzelleştirir. Eskiden beri popülerliğini koruyan ve kadınların en çok tercih ettiği aksesuar çeşidi şüphesiz zincirli kolyelerdir. Zincirli kolyelerin hem birçok çeşidinin olmasından ve hem de her kadına yakışarak zarif görünmesinden dolayı en çok tercih edilen ve günümüzde hala çok sevilen aksesuar çeşididir.

Kolyeler modeline göre hem özel günlere hem de günlük kullanıma gayet uygundur. Bu makalede zincirli kolye seçerken nelere dikkat etmelisiniz, nasıl daha uzun süre kullanılır onları okuyacak ve daha bilinçli olacaksınız. İşte detaylar.

Zincirli Kolye Çeşitleri

Kolye çok genel bir kavramdır, talebin artmasıyla ve popülerliğini korumasıyla beraber piyasaya çeşit çeşit zincirli kolye sürülmüştür. İnce zincir, kalın zincir, uçlu zincir kolye, sade ve kişiye özel zincirli kolye gibi çeşit çeşit kişiye ve isteğe göre kolye çeşitleri mevcuttur. Günümüzde minimal uçlu, ince zincirli ve kısa kolyeler en çok tercih edilen zincirli kolye çeşididir.

Hem kadınlar, hem çocuklar hem de erkekler için her yaşa uygun kolye bulmak mümkündür. Ayrıca kolye hediye olarak da iyi bir alternatiftir. Kişiye özel ya da şık bir kolye alarak sevdiklerinize güzel bir hediye verebilirsiniz. Zincirli kolye çeşitlerini internet mağazamızdan online olarak kolayca ve Klas Gümüş güvencesiyle kolayca satın alabilirsiniz.

incelemeden kolye almayın!

Klas Gümüş kolye çeşitlerini görmeden kolye alınmaz!

Zincirli Kolye Seçerken
Zincirli Kolye Çeşitleri
Zincirli Kolye Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kendinize Göre Kolye Seçin

Doğru bir kolye ile kombininizi tamamlayabilirsiniz, fakat buradaki mesele kolyenizin kendinize göre olmasıdır. Ten renginize ve boyun yapınıza göre zincirli kolye seçmelisiniz. Mesela esmer ya da buğday tenli iseniz daha canlı renklerde kolye seçebilirsiniz. Boyun yapınız kalın ya da kısa ise daha uzun zincire sahip kolyeler seçerek boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz. Eğer boyun yapınız uzun ise daha kısa zincire sahip kolye tercih edebilirsiniz.

Seçeceğiniz kolyenin zincirinin ince ucunu minimal seçebilirsiniz, çünkü günümüzde minimal uçlu ve ince zincirli kolyeler oldukça popüler ve daha şık duruyor. Maddi açıdan biraz pahalı olsa da altın ya da gümüş kolye almanız kolyeyi bir ömür boyu kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir. Kolyeniz kararmayacak paslanmayacak ve rengini atmayacaktır.

Kolyenizi Uzun Süre Kullanın

Eğer kolyeniz altın ya da gümüş değilse bir süre sonra paslanacak ya da rengi atacaktır. Daha uzun süre sağlıklı korumak için bakım yapmanız gerekmektedir. Eğer kolyenize bakım yaparsınız daha uzun süre rengini koruyarak, parlak bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolyenizin rengini koruması için şeffaf bir ojeyi kolyenin ucuna ve zincirine sürebilirsiniz. Böylece su değse dahi kolyeniz rengini atmayacak ve paslanmayacaktır.

Zincirli Kolye Renkleri

Zincirli kolyenin günümüzde birçok rengi vardır. Gümüş, bronz ve altın en çok bilinen ve en çok tercih edilen renklerdir. Ten renginiz esmer ya da buğdaysa altın ya da bronz ten renginiz de beyazsa altın ne de gümüş tercih edebilirsiniz. Fakat kombin yaparken kombiniz için en uyumlu renk hangisiyse onu seçmelisiniz, sade düz bir kombin yapacaksanız kolyeniz gösterişli olabilir, fakat kombininiz yeterince gösterişli ise kolyenizi minimal şekilde tercih etmelisiniz.

yüz dilde seni seviyorum kolye

Gümüş Kolye satın almadan evvel….

Gümüş kolye satın almadan evvel bloğumuzda yer alan makaleleri okumanızı öneririz!

Kaliteli Kolye Seçin

Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bir başka unsur da kaliteli olmasıdır. Kolyeniz ne kadar kaliteli olursa o kadar şık ve güzel duracak ve çok daha uzun süreli kullanabileceksiniz. Kolyenin kalitesi arttıkça fiyatı da artacaktır. Çeşitli aksesuar mağazalarında ya da online satış sitemizi inceleyerek kaliteli zincirli kolye çeşitlerini bulabilirsiniz.

Erkek Kolye Çeşitleri

Takı denince ilk akla kadınlar gelse de günümüzde kolyeleri genellikle kadınlar taksa da erkekler için de oldukça yaygın bir aksesuar çeşididir. Erkekler için de birçok kolye çeşidi mevcuttur. Uçlu veya sade kolye bunların başında gelir.

Kombini tamamlamak için ya da var olan kombininize güzellik katmak için zincirli kolye güzel bir alternatiftir. Erkekler için olan zincir kolye renkleri de gümüş, bronz ve altındır. Fakat en çok tercih edilen renk erkekler için gümüştür. Erkeklerin kolye çeşitleri kadınlarınkine oranla zinciri daha kalın ve ucu daha büyüktür.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top