bayan-gumus-kolye-fiyatlari

2022 Yılında Bayan Gümüş Kolye Fiyatları Ne Olur?

2022 Yılında Bayan Gümüş Kolye Fiyatları Ne Olur?

2022 yılında bayan gümüş kolye fiyatları ne olur? Sorusuna kesin bir cevap veremeyiz. Çünkü gümüş kolye fiyatları gümüşün ayarına ve kolyenin işçiliğine göre değişir.

Değerli metallerden biri olan gümüşte yaşanan fiyat değişiklikleri gümüş kolyelerin ücretlerine de yansır.

Bununla beraber mağazamız 925 ayar kaliteli gümüş kolye modellerinde her zaman bütçe dostu fiyatı garanti eder.

Gümüş Kolye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu geniş ürün skalasında kendinize uygun modeli bulmaya çalışırken alacağınız gümüş kolyenin 925 ayar olmasına dikkat etmelisiniz.

Kolye zincirinin boyu da büyük öneme sahiptir. Şık bir görünüm oluşturması için, kullanacağınız kolye zincirinin boyun ölçülerinize göre olması gerekir.

Sevgiliye gümüş kolye satın almayı planlıyorsanız kalpli, sonsuzluk figürlü ve buna benzer romantik modellere yönelmeniz daha doğru olur.

Gümüş kolyeyi hangi ortamlarda kullanacağınız da önemlidir. Günlük kullanımlar için sade ve minimal tasarımlar ideal iken, özel günlerde kullanmak amacıyla daha şık, gösterişli bir model tercih edebilirsiniz.

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük Modellerimiz

İtina ile hazırlanmış Renkli Taşlı Gümüş Yüzük modellerimizi incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!

En İyi Gümüş Kolye Çeşitleri

Taşlı; hayvan, çiçek ve kalp figürlü gümüş kolyeler bunların başında gelir. Annem gümüş kolye, sonsuzluk gümüş kolye, kar tanesi ve göz tasarımlı kolyeler de bu yelpazede kendine yer bulur.

İsim yazılı ve kişiye özel tasarım gümüş kolyeler estetik görünümüyle hayranlık uyandırırken, hediyelik modeller de sevdiklerine sürpriz yapmayı arzu edenlerin beklentilerini karşılar.

2022 Gümüş Kolye Bayan Modelleri ve Fiyatları yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Spor şıklık, gezi veya iş kombinleri, özel davetler; kısaca her ortama uyum sağlayan trend gümüş kolye modelleri bir tık kadar uzağınızda!

Gümüş kolye bayan fiyatları konusunda ekonomik seçenekler sunan mağazamız, zarafeti boynunda taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Ebatlarına, üzerindeki harf ve sembollere göre farklılık gösteren bu modeller en uygun fiyat avantajıyla mağazamızdan güvenle temin edilebiliyor.

BİZİ SOSYAL MEDYA TAKİP EDİN

En Yeni Gümüş Kolye Tasarımları

Giyim ürünlerini tamamlayarak zarif bir şıklık meydana getiren gümüş kolye modelleri, gösterişli tasarımlarıyla beğeni toplar. Ayrıca bunlar hipo alerjik özelliktedir, cilt yapısına uygundur ve herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmaz.

Stilinizi güçlendirecek, tarzınızı en iyi şekilde yansıtacak ve güzelliğinizi öne çıkaracak bu modellere zengin koleksiyonumuzdan ulaşabilirsiniz.

Parlaklığıyla göz dolduran bu modellerden birini tercih ederek ışıltınıza ışıltı katabilir, gittiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Farklı boylarda, kalınlıklarda ve modellerde ihtiyaçlara yanıt veren gümüş kolyeler nahif tasarımlarıyla her kadına çok yakışır.

İster sade, isterseniz de görkemli bir model arıyor olun; mağazamızda mutlaka zevkinize göre bir şeyler bulacaksınız.

Öte yandan gümüş kolye zinciri ve gümüş kolye uçları ile kolyenizi detaylandırabilir, onu daha göz alıcı bir aksesuara dönüştürebilirsiniz. Gümüş kolye seti ile farklı takıları ahenkli bir şekilde kombinlenebilir; dilerseniz gümüş küpe, kolye ve yüzük gibi ürünleri ayrı olarak da satın alabilirsiniz.

Kadın Gümüş Kolye Modelleri 2022

Sezonun modasına uygun tasarımlarıyla göz dolduran gümüş kolye modelleri kombinlerinizi taçlandırmaya aday. İsim kolyeler ise, sevdiğinin adını boynunda taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Bütünlük oluşturmayı seven kişiler de tercihini gümüş kolye takımı modellerinden yana kullanıyor.

İlişkisine duyduğu sadakati simgesel olarak göstermek isteyen bireylerin seçimi sonsuzluk gümüş kolye modelleri oluyor.

Nazar boncuklarıyla veya doğal taşlarla süslenen gümüş kolyeler ise etrafa pozitif enerji yayıyor.

Rose, gold veya bronz gibi farklı renklerde karşımıza çıkan gümüş kolyeler güzelliğini önemseyen kadınların boynundan eksik olmuyor.

Gümüş kolye bayan fiyatları ürünlerin gramaj ağırlığına, işçiliğine ve modeline göre değişiklik arz ediyor. Gümüş kolye zincirleri ise kalınlık, ağırlık ve uzunlukları doğrultusunda fiyatlandırılıyor.

925 ayar gümüş kolye çeşitlerinde cazip fiyatlarıyla rağbet görmeye devam eden mağazamız, bu konuda başka bir yer aramaya ihtiyaç bırakmıyor.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top