2022 Gümüş Kolye Bayan Modelleri ve Fiyatları

2022 Gümüş Kolye Bayan Modelleri ve Fiyatları

2022 Gümüş Kolye Bayan Modelleri ve Fiyatları

2022 gümüş kolye bayan modelleri şık tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Kombinlerini gösterişli takılarla süslemek isteyen pek çok bayan gümüş kolye kullanmayı tercih ediyor. Ekonomik fiyatı ve kullanışlı yapısıyla avantaj sağlayan gümüş kolye çeşitleri, firmamızın geniş ürün yelpazesinde alıcılarıyla buluşuyor.

Her kıyafete uyum sağlayan bu modeller, üst düzey kalitesiyle beğeni topluyor. Zevkinize uygun her modeli rahatlıkla bulmanıza imkân veren zengin ürün çeşitliliği, kendini şımartmak isteyenlere hitap ediyor. Öte yandan sevdiklerine gümüş kolye hediye etmek isteyenler bayan gümüş kolye çeşitleri için yine bizi tercih ediyor.

En Güzel Gümüş Kolye Modelleri 2022

Modasını hiçbir zaman yitirmeyen bu takılar, kullanıcıların kendi tarzı doğrultusunda seçim yapmasına olanak tanıyacak sayısız alternatif sunuyor. Kişiye özel gümüş kolye modelleri sayesinde kullanıcılar kendi estetik anlayışını dışarı yansıtma fırsatı buluyor.

‘Tüm gözler benim üzerimde olsun.’ Diyorsanız özel tasarım gümüş kolye modelleri tam size göre! Geleneksel ve modern çizgilerin ustalıkla bir araya getirildiği bu modeller, görkemli duruşuyla herkesi etkilemeyi başarıyor. Kolyelerini çeşitlendirmeyi arzu edenler ise tercihini gümüş kolye ucu seçeneklerinden yana kullanıyor. 1. Sınıf dayanıklı malzemelerden yapılan bu ürünlere ek olarak gümüş kolye zincirleri de sıklıkla rağbet görüyor.

Gramlarına ve ayarlarına göre farklılık gösteren gümüş kolye çeşitleri, uygun fiyat ve yüksek kalite avantajlarıyla sitemizde kendine yer buluyor. İnce işçilik sonucu ortaya çıkan bu ürünler, profesyonel tasarımları ve sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanım olanağı tanıyor.

En Güzel Gümüş Kolye Modelleri 2022

Pembe Drop Taşlı Kolye

Pembe drop taşlı ve üzerinde bir adet zirkon taş bulunan kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Hemen Satın Al

Pembe Drop Taşlı Kolye yi satın almak için hemen aşağıdaki butonu tıklayın.

Gümüş Kolye Faydaları

Bilindiği üzere gümüş; kolay işlenebilen, değerli, beyaz renkli ve parlak bir maden anlamına geliyor. Gümüş suyu ve gümüş takı kullanmak ise sağlığımızı pek çok bakımdan olumlu yönde etkiliyor:

  • Romalılar döneminde gümüşün; yaraları, kesikleri ve yanıkları tedavi etmek amacıyla kullanıldığı söyleniyor. Grekler zamanında ise şarap kaplarını temizlemek için gümüşten faydalanıldığı ifade ediliyor.
  • ‘Ağzında gümüş kaşıkla doğmak.’ Deyimini duymuşsunuzdur. Eskiden zengin ailelerin bebeklerine emzik olarak gümüş kaşık verdikleri biliniyor.
  • Bugün ise gümüşün radyasyona karşı etkili olduğu kanıtlanmış durumda. O yüzden radyoloji bölümünde çalışanlar arasında gümüş takı yaygın kullanım alanına sahip.
  • Zararlı bakterilerin DNA’sını bozmak suretiyle etki gösteren gümüş; kaşıntı, egzama ve sedef gibi birçok rahatsızlığın iyileştirilmesinde de rol oynuyor.
  • Öte yandan gümüş, enfeksiyonun giderilmesine katkı sağlıyor. Bilimsel araştırmalar gümüşün enfeksiyonu hafiflettiğini ve iltihabı ortadan kaldırdığını dile getiriyor.
  • Anti bakteriyel ve antibiyotik özellikleri nedeniyle gümüş; su kabı, kaşık, çatal ve bıçak gibi mutfak gereçlerinin yapımında kullanılıyor.
  • Ayrıca gümüş iyonlarının kemik gelişimine yardımcı olduğu ve kan dolaşımını hızlandırdığı belirtiliyor.
  • Gümüşün iletkenlik özelliği bulunuyor ve bu yönüyle gümüş kolye kullanımı stres düzeyini azaltıyor. Anksiyete ve depresyon ile mücadeleye katkıda bulunuyor.
  • Ünlü yıldızların favorisi olan trend gümüş kolye modelleri, mükemmel görünümüyle her kombini tamamlıyor. Ortamın yıldızı hâline gelmek isteyen kadınlar gümüş kolye sayesinde bunu kolayca başarıyor. Güzelliğini ön plana çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmezi gümüş kolye modelleri, doğal taşlı seçenekleriyle ilk sıradaki yerini her daim koruyor.
  • Üstelik bunlar alerjik reaksiyonlara da sebep olmuyor.
En Yeni Gümüş Kolye Modelleri Bayan

Kar Tanesi Mix Kolye

Zirkon beyaz, turkuaz ve lacivert renkli taşlardan oluşan, kar tanesi modelli kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rodaj kaplamalıdır.

Hemen Satın Al

Kar Tanesi Mix Kolye ye sahip olmak, sevdiklerinize hediye etmek için hemen aşağıdaki butonu tıklayın.

En Yeni Gümüş Kolye Modelleri Bayan

Kaliteli taşlardan ve 925 ayar gümüşten hazırlanan bayan gümüş kolye modelleri, mağazamızdan bütçe dostu fiyatlarıyla Türkiye’nin her noktasına ulaşıyor. Gümüş, zamanla kararan bir maden olduğu için alacağınız gümüş kolyenin görünümünü muhafaza etmesi önem taşıyor.

Tabii gümüş kolye parlatma yöntemleri de mevcut ancak kolyenin kısa zamanda deforme olmaması için titiz bir işçilikle hazırlanmış olması gerekiyor. En kaliteli 2022 gümüş bayan kolye modelleri ile bu alandaki ihtiyaçlara yanıt veren mağazamız, ‘iyi’ değil ‘en iyi’ fiyatı ve hizmeti garanti ediyor. Sevdiği kadına sürpriz yapmayı düşünenler de mağazamızda hediyelik gümüş modelleri arayışına yanıt buluyor.

Öyleyse gümüşün asaletini ve zarafetini kendi üzerinizde sergilemenizin tam sırası!

Klas Gümüş

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top