Kedi figürlü gümüş kolye almak için 5 sebep

Kedi figürlü gümüş kolye almak için 5 sebep

Kedi figürlü gümüş kolye almak için 5 sebep

Gümüş kolye çeşitlerinde o kadar çok seçenek var ki, bazen tercih yapma aşamasında zorlanmanız çok normaldir. Kedi figürlü gümüş kolye, 2022 yılının en popüler tasarımlarından biridir. Aslında bunun birden fazla sebebi var ama sizin için en çok öne çıkan 5 sebebi aşağıda derledik:

  1. Hayvan sever olduğunuzu bu şekilde gösterebilirsiniz. Böylece insanlara bu konuda sosyal mesaj verebilirsiniz. Tam da sevimli dostlarımızın en çok ihtiyacı olan şu günlerde, bu çok yerinde bir tercih olacaktır.
  2. Kediler, pozitif enerji veren sevimli evcil hayvanlardır. Kedi figürlü gümüş kolye ile o havayı yakalayabilir ve gündelik hayatınızda her zaman pozitif olabilirsiniz.
  3. Tasarım açısından oldukça küçük olduğu için, tüm kıyafet kombinleri ile tam uyumlu olacaktır. Kolyenizin rengini kıyafetlerinize göre seçebilirsiniz.
  4. Diğer gümüş kolye uçlarına göre nispeten daha ucuz olabilir. Çünkü el işçiliği daha azdır. Bu da, satın alacağınız kolyenin fiyatına olumlu yansıyacaktır.
  5. Ve son olarak; Kedi figürlü gümüş kolye, her zaman size uğur getirecek bir seçimdir. Tarih öncesi inanışa göre, kediler uğur getiren hayvanlardır.

Kedi severler veya sanat ve zanaattan hoşlanan kişiler için mükemmel bir hediye alternatifi olabilir. Günlük kullanım için hoş bir aksesuar parçasıdır. Ayrıca tüm özel günler için alınabilecek nadide bir parçadır. Anneler Günü, Doğum Günleri, Yıl Dönümleri ve diğer özel günler için sevimli kedi figürlü mükemmel bir gümüş kolye satın almaya ne dersiniz?

Kedi figürlü gümüş kolye fiyatları

Klas Gümüş online satış mağazasını ziyaret ederek onlarca farklı figürlü gümüş kolyemodelleri bulabilirsiniz. Her kolyenin fiyatı, gramaj ve modeline göre değişmektedir. Güncel fiyatları listelemek için, ilgili kategoride arama yaparak tüm gümüş kolye modellerini listeleyebilirsiniz. Gümüş kolye fiyatları, zincirin uzunluğuna göre de değişkenlik gösterir. Online mağazamızdan kolaylıkla ve güvenle satın alabileceğiniz bir kedi figürlü gümüş kolyemiz var. Kedi figürünün gramajı ve kolye üzerindeki el işçiliği de fiyata doğal olarak yansımaktadır. Güncel fiyatları, ucuzdan pahalıya ya da pahalıdan ucuza doğru listeleyerek, bütçeniz için en uygun seçeneği kolayca belirleyebilirsiniz.

Kedi figürlü gümüş kolye Nereden Alınır
Kedi figürlü gümüş kolye Fiyatları

Kedi figürlü gümüş kolye nereden alınır?

İlk bakışta, kedi figürlü gümüş kolye satın almanız için seçeneğin çok fazla olduğunu düşünebilirsiniz ama inanın göründüğü gibi değildir. Çünkü İnternet’de sahte gümüş kolyeler satan çok sayıda mağaza var. Bunlarda çok dikkat etmelisiniz. Bu yüzden, web sitemizden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Tüm modelleri detaylı olarak inceleyebilir, resimlerini farklı açılardan görebilir ve ürünler hakkında yazılan kullanıcı yorumlarını okuyarak, ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Eğer hala aklınıza takılan, merak ettiğiniz konular varsa bizi çekinmeden arayabilirsiniz. Klas Gümüş, sosyal medya platformlarında da yer almaktadır. Bu platformlarda da bizi takip ederek yeniliklerimizden haberdar olabilirsiniz. Fiziki mağazalarda çok fazla değişik kedi figürlü kolye bulmanız zor olabilir. Çünkü bunların çoğu el yapımı ürünler olduğu için sadece İnternet üzerinden satışa sunulmaktadır.

925 Ayar kedi figürlü gümüş kolye

Gümüş takı setleri arasında en popüler olanı, kesinlikle kolyelerdir. Gümüş kolye modelleri arasında hayvan figürleri, semboller, ikonlar veya tarihi kahramanlar kullanılmaktadır. Kedi figürlü gümüş kolye, ise hayvanlar kategorisinin en çok tercih edilen modellerinden biridir. Bu modelin hem kolye zinciri hem de kedi figürü, 925 ayar gümüştür. Yani %100 gümüşten yapılmıştır. Gümüş haricinde farklı bir maden kullanılmamaktadır. Gerçek gümüş olduğu için yıpranmaz, kararmaz ve eskimez. Kolye ucundaki kedi figürünü, istediğiniz seçeneklerden kendiniz seçebilirsiniz. Aynı gümüş kolyenin ucuna, farklı kedi figürleri takarak, kolyenizi farklı kombinler ile kullanabilirsiniz.

Kedi figürlü gümüş kolye şans getirir mi?

Aslında bu konunun bir batıl inanış olmadığı savunulmaktadır. Asırlardan beri kedi figürlü gümüş kolye modellerinin şans getirdiğine inanılmaktadır. Bildiğiniz üzere bazı kristal taşların da enerjisine inanılıyor. Hayvan figürleri, özellikle Orta Asya ülkelerinde çok önemlidir. Hatta bazıları kutsal kabul edilmektedir. Gümüş tasarımcıları ve takı tasarımcıları da bu hayvan figürlerini, tasarladıkları takılarda sıkça kullanmaktadırlar. Bu durum tamamen sizin bakış açınıza bağlıdır. Eğer size şans getirdiğine inanıyorsanız, bu kolye size her zaman pozitif enerji vermeye devam edecektir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top