Özel Tasarım Kolye Modelleri

Özel Tasarım Kolye Modelleri İle Gecenin En Şık Kadını Olun!

Özel Tasarım Kolye Modelleri İle Gecenin En Şık Kadını Olun! 

Özel davetler sırasında şık olmanın en kolay yolu özel tasarım kolye modelleri kullanmaktır. Özel olarak tasarlanan ürünleri sadece gümüş işçiliği konusunda deneyimli olan, hünerli kişiler üretebilir. Bu ustaların elinden çıkan kolyeler sıradan ürünlerden çok daha farklı ve ilgi çekici bir yapıda olur. Kolye ucunda kullanılan figürlerin sembolize ettiği manalar, kendi karakterinizi yansıtan bir ürün tercih etme şansınızı artırır. Örneğin; elinde balon taşıyan küçük bir kız çocuğu, sizin de çocuksu ruhunuzu açığa çıkarırken sonsuzluk işareti ile de bitmeyen enerjinizi yansıtabilirsiniz. Klas Gümüş’ün özel tasarım kolye modelleri arasında hem özel günlerde hem de günlük olarak kullanılabilecek ürünler vardır. Bu sayede hayatın her anına uygun seçimler yaparak farklı ürünlere aynı anda sahip olabilirsiniz.

Özel Tasarım Kolye Modellerinde Birbirinden Şık Alternatifler

Bir kolye, etrafınızdaki insanlara çok fazla şey anlatabilir. Yaprak, çiçek, hayvan figürlü özel tasarım kolye modelleri, minimal yapıları ve zarif duruşlarıyla her yaştan kadına hitap eder. Zarafetini yansıtmak isteyenler, ucunda ince tanesi bulunan birbirinden şık ürünleri de tercih edebilir. Kar tanesi, yıldız ve yusufçuk kolyesi son yıllarda en fazla tercih edilen tasarımların başında gelir. Doğanın yansımaları olan bu ürünleri ister özel bir gecede ister günlük olarak kullanmak mümkün. Dini ve mistik semboller de özel tasarım kolye modellerinde sıklıkla yer alır. Hz. Ali’nin Zülfikar kılıcı, nazar boncuğu gibi ürünler de kolye ucu olarak sıklıkla kullanılır.

Özel Tasarım Kolye Hangi Takılarla Beraber Kullanılır?

Özel yapım kolye modelleri ile birbirinden farklı aksesuarlar daha da hareketlendirebilir ve şıklığınızı artırabilir. Kolye küpesiz, küpe de kolyesiz olmamalı. Hemen beğendiğiniz kolye modeli ile uyumlu bir tasarıma sahip ya da tamamen zevkinizi yansıtan bir küpe ile özel bir görüntü meydana getirebilirsiniz. Aynı zamanda uyumlu bir bileklik ya da yüzük de üzerinizde keyifle taşıyabileceğiniz diğer parçalardır.

Özel Tasarım Kolyelere Özel Uçlar

Klas Gümüş, kolye ucunda çok fazla çeşitlilik sunar. Özel gecelerde ve davetlerde kullanmak için gümüş baget kolye seçeneğini mutlaka değerlendirmelisiniz. Baget kolyelerin dış çerçeve kısmı, daire ya da dikdörtgen şeklinde olabilir. Çerçeve üzerinde bulunan parıltılı taşlar, ürünün ihtişamını daha da artırır. Uğur getirdiğine inanılan dört yapraklı yoncalar da kolye tasarımlarına ilham verir. Doğadan ilham alan bu tasarımların zarafetini günün her anına taşıyabilirsiniz.

Doğal Taşlı Özel Tasarım Kolyeler

Doğal taşların teninize temas ettiği anda verdiği o his ve oldukça etkileyici olan görüntüleri takı olarak sıklıkla tercih edilmelerine neden olur. Doğal taşlı kolye çeşitlerinde ametist, akuamarin, sedef gibi değerli taşlar kullanılır. Stresten, negatif düşüncelerden arınma noktasında fayda sağlayan, çeşitli hastalıkların olumsuz etkilerinin rahatlatılmasına yardımcı olan taşları siz de üzerinizde taşıyabilir; kendinizi hem şık hem de rahat hissedebilirsiniz.

Özel Tasarım Kolyelerin Kullanımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Kolyelerinizi takarken bazı konularda hassasiyet göstermek, uzun süreli bir kullanım konusunda size yardımcı olur. Özel tasarım kolyenizi banyo yaparken, yüzünüzü yıkarken çıkarmak nemin olumsuz etkilerine karşı alınacak en iyi tedbirlerden biridir. Neme maruz kalan ürünlerde kararma meydana gelebilir. Bunun yanı sıra parfüm, krem gibi ürünler de ürünlerinize zarar verebilir. Kolyenizi, bu tarz ürünlerin temasından koruyarak renginin kararmasını önleyebilirsiniz. Saklama alanı tercihi de önemli bir detaydır. Saklama alanında ezilen ya da darbeye maruz kalan ürünler zarar görebilir. Küçük bir takı kutusu ya da çekmeceyi saklama alanı olarak kullanabilirsiniz.

Özel Tasarım Kolyelerde Farklı Zincir Seçenekleri

Kolye ucu gibi zincirlerde de farklı renk alternatiflerinin bulunması sayesinde daha özel bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Altın renginde yapılan kaplama sayesinde gümüşün dışında farklı bir zincir rengi de tercih edebilirsiniz. Kaliteli zincirlerin renginde solma ya da kararma meydana gelmez. Böylece uzun yıllar ilk günkü kadar kaliteli görünmeye devam eder.

Özel Tasarım Kolye Fiyatları

Özel yapım gümüş kolye modelleri ile gecenin yıldızı olmak isteyenler için en uygun fiyatlar Klas Gümüş tarafından sunulur. Uygun fiyat fırsatları sayesinde farklı davetlere özel olarak farklı ürünler satın alabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizin şıklığını da düşünerek onlara özel hediye seçimleri de yapabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top