En Kaliteli Gümüş Kolye Zincir Modelleri

Gümüş Kolye Zinciri Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gümüş Kolye Zinciri Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gümüş kolye zinciri alırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi sahibi olmanız, kolyenizi daha doğru bir parçayla tamamlamanızı sağlayacak.

Her şeyden evvel, zincir tercihi yaparken kolyenizin boyunu göz önüne almanız gerekli.

Ayrıca şekil ve renk bakımından da zincir ile kolye yapısının birbirine uyması önem taşıyor.

925 ayar gümüş kolye için yine bu doğrultuda bir zincir seçmeniz gerekiyor. Öte yandan zincir, kolye ucu ile de uyumsuz olmamalı.

En Kaliteli Gümüş Kolye Zincir Modelleri

Kolye zinciri denilince akla genellikle altın kolyeler geliyor. Bunlar 14 ayar, 22 ayar gibi çeşitlere ayrılıyor. Fakat gümüş kolyelerde de zincir kullanımı oldukça yaygın.

Zincirler uzunluklarına ve modellerine göre farklı şekilde ücretlendiriliyor. Bununla beraber mağazamız, her ürün çeşidinde uygun fiyatı ve yüksek kaliteyi garanti ediyor.

Piyasada her gümüş kolye modeline uygun pek çok zinciri bulabileceğiniz gibi gümüş plaka zincir kolyeler, taşsız zincir kolyeler, gemici düğme model boyun zinciri gümüş kolyeler ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Gümüş kolye modelleri konusunda diğer yazılarımıza aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

En Yeni Gümüş Kolye Zincir Çeşitleri

Gümüş kolyelerin güzelliğini ön plana çıkaran zincir modelleri, bu takılara zenginlik katıyor. Kolyeler kombinlerin süsü iken, zincirler ise kolyelerin süsü durumunda.

Gümüş kolye zinciri  de bunların başında geliyor. Dayanıklılığıyla öne çıkan bu aparatların eski çağlardan beri kullanıldığı biliniyor.

Bugün aksesuar ve süs malzemesi olarak tercih edilen zincir çeşitleri, hobi işlerinde de rağbet görüyor. Tabii hobi malzemesi olarak kullanılan zincirler daha dayanıksız ve ince bir yapıda üretiliyor.

Zarif yapısıyla beğeni toplayan gümüş kolye zinciri şık görünümü ve uygun fiyatlarıyla avantaj sağlıyor.

Bazı kolyeler ise çift zincirli olarak beğeniye sunuluyor. Mikron Figaro gümüş zincir, Yassı Ezme gümüş zincir, örgü zincir gibi pek çok model bu kategoride kendine yer buluyor.

Kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri diğer zincirli gümüş kolye modelleri arasında şunlar mevcut:

  1. Mikron Tıraşlı Forse Zincir Kolye
  2. Mikron Kral Zinciri Gümüş Kolye
  3. Gemici Zincir Gümüş Kolye
  4. İp Kaplama Zincir Kolye
  5. Sıra Taşlı Uzun Zincir Gümüş Kolye
  6. Halat Zincir Kolye
  7. Mikron Barlı Zincir Gümüş Kolye
  8. Gümüş Top Zincir Kolye

Metal kolye zincirleri antik sarı, bakır ve siyah renklerde sunulabildiği gibi, gümüş renginde de tasarlanabiliyor. Bu tür zincirler kolyelerin yanı sıra, dolamalı bilekliklerde de kullanılabiliyor.

Diğer taraftan, gümüş kolye zinciri alırken dikkat edilmesi gerekenler içerisinde bir başka önemli husus, bunların kararabildiğini unutmamanız.

Gümüş kolyelerde ve zincirlerinde kararma sıkça rastlanan bir sorun. Kolyelerin sabun, parfüm ve aseton gibi kimyasallara temas etmesi, terlemek, nemli ortamlarda bulundurulması vb. faktörler buna yol açabiliyor.

O nedenle gümüş kolyenin ve zincirinin temizliğine dikkat etmek, düzenli olarak bakım yapmak gerekiyor.

Bunu yaparken gümüş temizleme ve parlatma bezlerinden de yardım almanız mümkün. Kolyenin ve zincirin kararmasını engelleyemezsiniz çünkü bu, gerçek gümüşün ayırıcı özelliklerinden biridir.

Fakat kolyenize ve zincir, kolye ucu gibi parçalarına bakım yaparak ilk günkü hâliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

En son trendlere uygun, özel tasarımlarıyla göz kamaştıran gümüş kolyeler, zincirler ve kolye uçları için mağazamızı tercih edebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişilerin tarzına uygun seçimler yaparak onları mutlu edebilir, ömür boyu saklayacakları değerli bir hediye vererek hayatlarında kalıcı bir iz bırakabilirsiniz.

Yalnızca gümüş kolye değil takı seti, küpe, yüzük ve diğer kolye çeşitlerinde de farkın adı olan Klas Gümüş online satış mağazamız, şıklığını taçlandırmak isteyenlerin doğru adresidir.

‘Farkımız sayesinde fark meydana getirin!’ sloganından güç alan mağazamız, tüm gümüş takı çeşitlerinde ekonomik fiyata üst düzey kalite ile hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top