Renkli Taşlı Kolye ile Uyumlu 5 Kombin

Renkli Taşlı Kolye ile Uyumlu 5 Kombin

Renkli Taşlı Kolye ile Uyumlu 5 Kombin  

Renkli taşlı kolye binlerce alternatif arasında sizlere en uygun modelleri ile sizleri beklemektedir. Renkli taşlardan yapılan kolye çeşitleri günlük hayatta herkeste görülebilen alternatifleri barındırmaktadır. Aynı zamanda standart kolyelerden ziyade özgün modelleri ile gün be gün daha fazla ilgi görmektedirler. Pek çok kişinin boynunda görülebilecek modeller oldukça özgündür.

Her biri farklı tasarıma sahip olan bu kolye modelleri herkese hitap edebilecek zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Göz alıcı ve abartılı şekilde renkli taşlar kullanılarak tasarlanan kolyeler olduğu gibi aynı zamanda oldukça sade ve birden fazla rengi barındıran zarif modelleri de söz konusudur. Renkli taşlı kolye ile kombin yapabilme seçenekleri geniştir. Renkli taşlar kullanılarak sayısız kolye tasarımı elde etmek mümkün olduğundan aynı şekilde sayısız kombin yapabilme özgürlüğüne sahip olabileceksiniz. Bu tür taşlı kolye tercih edenler bu nedenle farklı kombinler ile kolyeyi de bambaşka bir aşamaya taşımaktadır. Aynı zamanda bu kolyeler kombini daha iyi gösterme becerisine sahiptir.

Renkli Taşlı Kolye ile Şık Olabilmek Mümkün
Renkli Taşlı Kolye ile Şık Olabilmek Mümkün

Salaş Kombinlerin Vazgeçilmezi Renkli Taşlı Kolye Modelleri

Salaş kombinlerde kullanılan kolyelerin, renkli taşlarla tasarlanmış olması tercih edilmektedir. Salaş kombinlerin oranı da oldukça fazladır. Bu nedenle kombinler arasında ayrım yaparken en iyi renkli taşlı kolyenin seçilmesi mümkündür.

  • Spor kombinleri

Salaş kombinlerin en sevilenleri arasında yer alan spor giysileri ile sık sık kombinler yapmaktadır. Ancak bu kombinlerin renkli taşlardan yapılan kolye ile bir arada olması oldukça şaşırtıcı gelmektedir. Aksine sade ve zarif renkli taşlar seçilerek yapılan kolyeler spor giysiler ile oldukça uyumludur. Tayt, spor üstü ve hırkalar ile yapılacak kombinlere zarif ve az taşlı renkli taşlı kolye kullanımı mümkündür.

  • Şalvar kombinleri

Şalvarlar, renkli taşlardan yapılan kolye modelleri ile adeta özdeşleşmiştir. Tek renk veya renkli şalvarlarda taşlı kolyeler oldukça uyumlu olmaktadır. Yine üste giyilecek rahat ve bol bir giysi ile bütünleşmektedir. Burada kullanılan renkli taşlı kolye kat kat ve oldukça farklı tonların bir arada kullanıldığı boncuk dizilerinden oluşmaktadır.

  • Jean kombinleri

Her dönem popüler olan jean kıyafetler özellikle son yıllarda rahat giyim ile özdeşleşmektedir. Bu nedenle renkli taşlı kolyelerde binlerce çeşit ile uyumlu hale gelmiştir. Bir kot pantolon üzerine giyilecek dar ve şık bir üste renkli ve canlı bir kolye tercihi yapılması uygundur. Günümüzde resmi davetlere giderken bile giyilebilecek jean takımlar, renkli taşlardan yapılmış kolyeler ile bütünlük ve şıklık kazanmaktadır.

Blogumuzda yer alan kolye ile ilgili yazıları yukarıdan seçerek veya buradan takip edebilirsiniz.

Renkli Taşlı Kolye ile Şık Olabilmek Mümkün

Renkli taşlı kolye sanıldığının aksine sadece şık kombinlerde kullanılmamaktadır. Günlük hayatımızda da renkli taşlardan yapılan kolyeleri kullanarak oluşturacağınız kombinler rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

  • Topuklu ayakkabı kombinleri

Topuklu ayakkabılar ile yapılan kombinler diğer kombinlere nazaran çok daha şık görünmektedir. Bu aşamada renkli taşlı kolye kullanımı önem kazanmaktadır. Renkli taşlardan yapılan kolye tercihi yaparken daha zarif ve göz alıcı bir model tercih etmek önemlidir. Burada taşın boyutu ve göz alıcılığı dikkat edilmesi gereken hususların başında gelmektedir.

  • Abiye kombinleri

Abiye kombinleri kolyeler ile adeta bir bütündür. Bu nedenle renkli taşlardan yapılmış kolye tercih ederken abiyeyi gölgelememesi önem kazanmaktadır. Burada olabildiğince az ama çarpıcı taşlar tercih edilmektedir. Bu taşlar genelde gerçek olmaktadır. Göz alıcı abiyelere göz alıcı ancak sade taşlı kolyeler yakışmaktadır. Burada tercih edilen renkli taş doğal taş da olabilmektedir. Abiyenin modeli burada belirleyicidir. Ancak özellikle yakası geniş modeller renkli taşlardan yapılan kolye ile oldukça uyumlu olacaktır.

Renkli Taşlı Kolyede Zarafet

Gerek salaş, gerekse şık kombinlerde zarafet göstergesi olan renkli taşlı kolyeler, farklı zincirlere ve farklı taşlara sahip olabilmektedir. Bu nedenle seçim yaparken bu hususlara dikkat etmenizi öneririz. Bazı taşlar doğal olduğu gibi bazıları ise boncuk dizisi olmaktadır. Bu gibi pek çok alternatifin bulunduğu renkli taşlarda zarafet faktörü onları öne çıkarmaktadır. Renkli taşlı kolyelere ilginin yoğunluğu, kombinlenen kıyafeti daha fazla öne çıkartmasındandır. Bu gibi sebepler nedeni ile renkli taşlara olan ilgi oldukça yoğundur. Günlük hayatın her anında kullanım kolaylığı sağlayan renkli taşlardan yapılan bu kolye tasarımları her yaş grubuna hitap ettiği için, büyük masraflara gerek duyulmaksızın şık bir görünüm elde edilebilmektedir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top