Kedi Figürlü Kolye Modelleri

Kedi Figürlü Kolye

Kedi Figürlü Kolye; Kedi Severlere Alınacak Hediye Önerisi

Kediler, evci hayvan kategorisinde en çok beslenen hayvan gruplarının başında geliyor. Çıkardıkları sesler, karakterleri, sadık ve sevgi dolu olmaları sebebiyle kalpleri çalıyorlar. Bu nedenle kedi figürlü kolyeden daha sempatik ne olabilir?

Gümüş kolye kategorilerinde en çok satanlar listesinin başında kedi figürlü kolyeler gelmektedir.

Sebebi; kedilere beslenen sempati ve bu figürlerin harika bir şekilde dizayn edilmiş olması.

İşte kedi severler için bir numaralı hediye önerisi.

Kedi figürlü gümüş kolye Nereden Alınır

Kedi Figürlü Kolye Modelleri

Kedi figürlü kolye modellerinin insanı cezbettiği bir gerçek. Hakiki 925 ayar gümüş ile mükemmel bir forma dönüştürülen kedi figürlü kolyeler harika bir armağan olmaktadır. 7’den 70’e her yaştan kadınınn kullanabileceği şekilde tasarlanan kedi figürlü kolye seçenekleri, rahatlıkla kombinlenebilir, spor ve abiye kıyafetlerle kullanılabilir.

Kedi figürlü kolye;

– Gerçek 925 ayar gümüşten mükemmel işçilikle oluşturulur.

– İçerisinde farklı renklerde zirkon taşı kullanılır.

– Farklı renk seçenekleri sunmak adına rose kaplama modelleri bulunur.

– Zincir uzunluğu ortalama 40 + 5 cm’dir. Boyu kişiye göre rahatlıkla ayarlanabilir.

Gümüş Kolye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gümüş kolye alırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar vardır. Bunlar;

– Bilinirliği olan, gerçek gümüş işçiliği yapan firmalardan satın alım yapmak

– Gerçek 925 ayar gümüş damgasının olduğunu kontrol etmek.

– Gümüşün özelliklerini iyi bilip, kararma yapma ihtimalinin bilincinde olmak. Çünkü gümüş kolye muhteviyatı gereği kararma yapmaya meyillidir. Periyodik bakımları ve parlatma işlemleri ile tekrar ilk günkü haline döndürülür.

– Gümüş kolye ya da gümüş aksesuarlar ne kadar fazla işçilik görmüşse fiyat performansı da o oranda artacaktır. Buna göre ister sade, minimal modelleri isterse işçiliğin ön planda tutulduğu modeller değerlendirilebilir.

Kedi figürlü kolye, bir gümüşte olması gereken tüm şartları sağlamaktadır. Üst düzey ince işçilikle dizayn edilmiş kedi figürlü kolye, aynı zamanda zirkon taşlarla süslenmiş olup her ortamda takılabilecek sevimli bir aksesuar olarak satılmaktadır.

Siz de kedi sever sevgilinize, Sevgililer Günü hediyesi olarak Kedi Figürlü Kolye hediye etmeyi düşünmez misiniz?

Gümüş Kolye Ne Renk Olmalıdır?

Gerçek gümüş kolyeyi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerin başında rengi gelir. İmitasyon gümüşten yapılan kolyeler, çok parlak, çok baskın bir gümüş rengindedir. Aslında kullanıcılar, bu kolyeleri çiğ renginden ötürü hemen tanırlar. Gerçek gümüş kolyeler, rengi oturmuş ve hafif maviye değen bir gri renkte olurlar.

Diğer Kolye Modellerimizden

En Kaliteli Gümüş Hangisidir?

Gümüşte 3 adet ayar vardır. Bunlar 800 gr, 900 gr ve 925 gr. dır. Bu ayarlar özellik bakımından yukarıya doğru çıkıldıkça değerleri artar. 925 gr gümüş, gümüşün en değerli halidir. Kedi figürlü kolye 925 gr hakiki gümüşten üretilmiştir.

Gümüş Kolyeler Ağır mıdır?

Gerçek gümüş ile imitasyon gümüş arasında en önemli farklardan biri ağırlıklarıdır. Gerçek gümüş, ağırlığı olan, ele alındığında tok duruşu hissedilen bir maddedir. Ancak imitasyon gümüş, ne kadar büyük olursa olsun çok hafiftir. İki aynı figürün ele alındığı varsayılırsa; gerçek gümüş kolyenin imitasyon gümüş kolyeden daha ağır olduğu gözlenmiştir.

Gümüş Kolyeler Sağlığa Zararlı mı?

Gümüş aksesuarlar ve gümüş kolyeler cilt dostudur. Anti-alerjen oldukları ve doğal oldukları için kesinlikle cilde zarar vermezler. Sadece kullanımına dikkat edilmeyen kolyeler bir müddet sonra kararma yapabilir. Bunun önüne geçmek içinde kullanım önerilerini iyi bilmek gerekir. İmitasyon olan gümüş aksesuarlar takıldığı andan itibaren, özellikle de alerjik bir bünyeyse hemen tepki vermeye başlar.

İmitasyon gümüşün değdiği yerlerde kızarmalar, ciltte döküntüler, kaşıntı ve ilerleyen zamanlarda yara oluşumuna kadar giden bir süreç olabilir. Bu sebeple gümüş kolye alırken hakiki gümüş olmasına dikkat edilmesi gerekir.

Neden En Çok Gümüş Tercih Ediliyor?

Gümüş aksesuarlar, diğer saf elementlere göre sektörde daha çok tercih edilmektedir. Bunun sebebi, gümüşün hem sağlıklı, saf olması hem de tüm bütçelere uygun olması. Bugün artık hakiki gümüş aksesuarlar her bütçe için kolaylıkla ulaşılabilir durumdadır.

Bu da hemen hemen her figürün, desenin, yazının gümüşle oluşturulabilmesine imakn sağlamıştır. Kişiye özel tasarımlarla birlikte hayvan severler için özel olarak üretilen kolyeler ve aksesuarlar de en çok hediye edilen ürünlerin başında gelmektedir.

Gümüş Kolye Nasıl Saklanır?

Gümüş kolye kullanılmadığı zamanlar muhakkak kendi özel kutusunda, havadan muhafaza edilmiş bir şekilde saklanmalıdır. Kullanılmayacağı zaman kutu içerisine konmadan, nemli bir bezle silinmeli ve kurulanmalıdır.

Gümüş kolyenin sağlanacağı kutunun banyo, mutfak gibi nemli ve sıcaklık bakımından dengesiz olan yerlerde tutulmaması gerekir. Daha çok yatak odalarında çekmece içlerine koyulabilir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top