Gümüş Takı Seti Modelleri

Gümüş Takı Setleri

Gümüş Takı Setleri

Gümüş takı setleri, aksesuarlarının uyum içerisinde olmasını isteyenler için ideal yapıdadır. Her biri aynı şekilde tasarlanan ürünler ile hazırlanmak ve kombin yapmak çok daha kolay hale gelir. Farklı aksesuarları birbirine uydurmak için zaman harcamak istemiyorsanız, yapmanız gereken zevkinize hitap eden bir set tercih etmektir.

Lotus çiçeği takı seti modelleri zarif bayanların hem özel davetlerde hem de iş hayatında kullanabileceği niteliktedir. Bunun yanı sıra su yolu, kar tanesi, papatya gibi farklı tasarımlar da sadelikten yana olanlara hitap eder. Pırlantalı ve parlak taşlara sahip modeller ise glam giyim tarzına uygun bir aksesuar arayışında olanlar için idealdir. Gümüş üçlü setlerde sunulan çok sayıda alternatif arasından günlük olarak kullanabileceğiniz modeller de bulabilirsiniz.

Gümüş Takı Setleri Çeşitleri

Set halinde satılan aksesuarları kullanmak, kadınların evden çıkarken hazırlanma sürecini kısaltır. Bu sayede daha hızlı şekilde hazırlanan kadınlar, her yere zamanında ve en şık haliyle yetişir. “Küpem kolyeme uygun mu?”, “Kolyem yüzüğüme göre çok mu basit kaçtı?” gibi sorular için zaman kaybettirmeyen takıların uyumlu görüntüsü sayesinde her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarırsınız. Özel günlerde sevdiklerinize değerli bir armağan vermek için de setleri tercih edebilirsiniz. Anneler günü gümüş takı seti satın almak için ideal bir zamandır. Herkes en kıymetlisi olan annesini son derece zarif parçaların yer aldığı bir ürün ile sevindirebilir.

Gümüş Takı Setlerinde Hangi Parçalar Yer Alır?

Bir set satın almak istediğinizde, karşınıza farklı sayıda ürün içeren modeller çıkar. Bazı modellerde yüzük, küpe ve bileklik yer alırken bazılarında kolye de bulunur. Üçlü ya da dörtlü olan setler, her yaş grubuna hitap eden niteliktedir. Klasik ve spor kombinlerinize uyum sağlayacak takılar ile kıyafet seçiminiz nasıl olursa olsun aksesuarlarınızın farklı havasını giyim tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Gümüş Kolye

Gümüş kolye küpe bileklik setleri, her kadın için ayrıcalıklı ürünlerdir. Her kadının mutlaka zamansız düzenlenen organizasyonda ya da aniden çıkan önemli bir toplantıda kullanmak üzere bir takı seti sahibi olması gerekir. Bu sette yer alan kolyeleri zevkinize hitap edecek şekilde seçebilirsiniz. Zinciri kalın ya da ince olan modellerin yanı sıra kolye ucunda farklı tasarımların yer aldığı parçalar da vardır. Kolye ucu bazen narin bir çiçek bazen de eşsiz bir figür şeklinde olabilir.  

Gümüş Küpe

Gümüş set takımlarının vazgeçilmez parçalarından biri küpelerdir. Özel bir gecede yapacağınız topuzla ya da dalgalı saçlarınızla uyum içerisinde olacak bir küpe hem yüzünüze hem de kombininize hareket katar. Sallantılı küpelerin yer aldığı setlerin yanı sıra daha sade tasarımları da satın alabilirsiniz. 

Gümüş Yüzük

Küpe ve kolyenin yanında bazı setlerde yüzük varken bazılarında bileklik bulunur. Özellikle hediye olarak bir ürün satın almak istiyorsanız, ayarlanabilir yapıda yüzüklerin yer aldığı setleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede hediyeyi verdiğiniz kişi yüzüğün parmağına uymaması nedeniyle değişim yapmak ya da genişletme-daraltma yapmak zorunda kalmaz. Yaprak, çiçek, kar tanesi ve daha pek çok figürü bulabileceğiniz yüzüklerin zarif dokusu, farklı oje renkleriyle ya da nail art tasarımlarla son derece güzel bir görüntü ortaya çıkarır. Bunun yanı sıra hint kınası tasarımları ya da dövmeler de yüzüklerinizin zarafetine eşlik eder.

Gümüş Takı Seti Nasıl Kullanılır?

Ametist taşı gümüş set ve diğer modellerde kararmayı önlemek için yapmanız gereken neme karşı ürünlerinizi koruma altına almaktır. Gümüşün doğal yapısı, neme bağlı olarak kararma gösterir. Bu nedenle banyo, tuvalet gibi ıslak alanlarda takılarınızı bırakmamalı, özel kutu ya da poşetlerde saklamalısınız. Aksesuar dolabı, takı kutusu, takı poşeti gibi ürünler saklama alanı olarak uygundur. Aynı zamanda darbeler de satın aldığınız ürünlere zarar verir. Çizilmeden ya da taşlarını düşürmeden küpe, kolye ve yüzüklerinizi saklamak için darbelerden korumanızda fayda vardır.

Gümüş Takı Setleri Fiyatları

Gümüş takı seti fiyatlarında uygun seçenekleri araştıranlar, Klas Gümüş’ün sunduğu cazip fırsatlardan yararlanabilir. Avantajlı fiyatlardan sunulan setleri satın alarak her zaman kıyafetlerinize uygun bir aksesuara sahip olabilir; istediğiniz şıklığı kolayca elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken Klas Gümüş’ten beğendiğiniz takı setlerini hemen sepetinize eklemek ve siparişinizi vermektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top