Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Modelleri

Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Modelleri

Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Modelleri

Taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri, usta işçiliği eşsiz tasarımlarla buluşturuyor. Sade, etkileyici, iddialı görünümleriyle kendine hayran bırakan bu küpeler, farklı modelleri ve renkleriyle karşımıza çıkıyor.

Bu küpelerin üzerindeki taşlı yıldız çiçeği figürü, olumlu duyguları çağrıştırması sayesinde aksesuarların baş aktörlerinden biri olmayı başarıyor. Kadın takı ve aksesuar dünyasında modası hiç geçmeyen taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri, her yaştan kadına hitap ediyor.

Modern Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Modelleri

Taşlı yıldız çiçekli küpeler altın, inci veya farklı maden ve taşlar ile tasarlanabiliyor. Ancak gümüş kullanılarak tasarlanan küpeler, bunlar arasında bir adım öne çıkıyor.

Hem günlük, hem ofis ve spor kombinlerinde kullanıma uygun bu modeller ayrıca özel gecelerin yıldızı olmaya imkân tanıyor.

Değişik işlemeleri ve çeşitli tarzlarıyla her stil sahibine seslenen bu küpeler, koleksiyonların dikkat çekici parçalarından biri oluyor.

Dinamik çizgileri özgün tasarımlarla aynı paydada buluşturan taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri, spor şıklığından hoşlanan kişilerin de favorisi. Aksesuar tutkunlarının asla vazgeçemediği taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri, şıklık yarışında öne geçmek isteyenler için tasarlanıyor.

Geniş bir tasarım yelpazesine sahip olan bu küpeler, zengin alternatifleri ve fiyat aralıklarıyla her tarza, her bütçeye uygunluk sağlıyor.

Rahat, konforlu ve pratik kullanım deneyimi sunan bu küpe modelleri, kadınların makyajını en güzel şekilde tamamlıyor. Yıldız simgesi ile harika bir dokunuş yapılarak kullanıcıların beğenisine sunulan küpeler, daima zarif ve ışıl ışıl.

Şu anda online mağazamızda bulabileceğiniz taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri;

Akuamarin Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Akuamarin Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.
Rose kaplama uygulanmıştır.
Akuamarin damla taş ve zirkon taş kullanılmıştır.

Ametist Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Ametist Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.
Rose kaplama uygulanmıştır.
Ametist damla taş ve zirkon taş kullanılmıştır.

Pembe Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Beyaz Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.
Rose kaplama uygulanmıştır.
Beyaz damla taş ve zirkon taş kullanılmıştır.

Ametist Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Pembe Taşlı Yıldız Çiçeği Küpe

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.
Rose kaplama uygulanmıştır.
Pembe damla taş ve zirkon taş kullanılmıştır.

Farklı yaş gruplarına ve kullanım alanlarına hitap edebilen bu küpelerle gittiğiniz her mekânda şıklığınızla kendinizden bahsettirebilirsiniz.

Modern kesimleri, ince detayları ve göz alıcı duruşları ile taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olmaya aday!

Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Kullanım Alanları

Küpeler, gerek kadınların gerekse erkeklerin en fazla tercih ettiği aksesuarlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcısına özel bir imaj katan bu aksesuarlar, yıldız çiçekli tasarımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Kıyafetinin havasını tek bir aksesuar ile değiştirmek isteyenler taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe koleksiyonlarını tercih ediyorlar. Uzun, kısa veya kulağa yapışık farklı modelleriyle ihtiyaçları karşılayan yıldız çiçekli küpe çeşitleri, sade ve etkileyici tasarımlarıyla göz kamaştırıyor.

Gündelik kıyafetler ile oldukça tarz duran bu modeller, gece kombinlerine de şıklık kazandırıyor. Her giyim tarzı ile birlikte kullanılabilecek taşlı yıldız çiçekli gümüş küpeler, tüm kombinlerde şıklık rüzgârları estiriyor. Ahenkli görünümü ile beğeni toplayan bu modellerin avantajlı fiyatları da yüz güldürüyor.
Benzersiz ışıltısıyla dikkat çeken taşlı yıldız çiçekli küpeler, genellikle yıldız kolye modellerinden biriyle kombinleniyor. Böylece kişiler, ışıltısını daha da artırıp şıklığını en üst noktaya taşıyor.

Taşlı Yıldız Çiçekli Gümüş Küpe Fiyatları

Bu ürünlerde fiyatlandırma; küpenin modeli, rengi, tasarımı, yapımında kullanılan malzemeler doğrultusunda farklılaşıyor.

Küpenin uzunluğu ve boyutu da fiyatın belirlenmesinde etkili oluyor.

Herkesin şıklığında pay sahibi olmayı ilke edinen mağazamız, bu nedenle fiyatların makul aralıklarda olmasına özen gösteriyor. Değişken piyasa koşullarını müşteriye en az şekilde yansıtmayı hedefleyen mağazamızın ekonomik fiyatları, bütçenizi sarsmadan istediğiniz modele sahip olmanızı mümkün kılıyor.

Gümüş Küpe Konusunda Daha Fazla Bilgi

Gümüş küpe konusunda daha fazla bilgi için yayınladığımız makalelerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Profesyonel tasarımcıların dokunuşlarıyla hayat bulan taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modelleri, iddialı görünümünüzü zirveye çıkarmayı garanti ediyor. Siz de bakanların gözlerini alamayacakları, muhteşem güzellikte taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe tasarımları için tercihinizi bizden yana kullanabilirsiniz.

İster kendiniz, ister sevdikleriniz için satın alabileceğiniz yıldız detaylı küpeler en özel hali ve ayrıcalıklı fiyatları ile sizi bekliyor!

Kusursuz bir şıklık yakalamak isteyenlerin tercihi olan yıldız çiçekli küpeler, sizin de kombinlerinize farklı bir soluk getirmek için hazır!

Ne giyerseniz giyin ona yakışacağı garanti olan taşlı yıldız çiçekli küpe tasarımları, stilini sıradanlıktan kurtarmak isteyenleri bekliyor. Öte yandan bu ürünler; evlilik yıldönümü, doğum günü, yılbaşı ve sevgililer günü hediyesi olarak özel günlerde ilk tercihler arasındaki yerini koruyor.

Şıklığınızdan ödün vermeksizin zarif görünmek istiyorsanız tercihinizi bu küpelerden yana kullanabilirsiniz. Hem sade, hem iddialı bir tasarım arıyorsanız; hayalinizdeki modeli yine ürün yelpazemizde rahatlıkla bulabilirsiniz.
Dayanıklı malzemelerden üretilmiş taşlı yıldız çiçekli gümüş küpe modellerimizi kararma ve benzeri sorunlar yaşamadan, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top