Gümüş Takı Seti

Bayan Gümüş Takı Seti

Gümüş Takı Seti

Her aksesuarının birbiriyle uyumlu olmasını isteyenler, gümüş takı seti satın alabilir. Ayrı ayrı küpe, kolye ve yüzük satın almak, farklı takıları birbirine uydurma noktasında sizi bir nebze uğraştırabilir. Bu nedenle her parçası birbiriyle uyumlu olan setleri satın alarak istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Gümüş kolye küpe seti gibi ürünler, özel davetler için hazırlanmanızı kolaylaştırır. Aynı zamanda şık duruşları ve gösterişli yapıları sayesinde her zaman kıyafetlerinize tamamlayıcı bir unsur olarak eşlik ederler. Klas Gümüş sunduğu her üründe olduğu gibi setlerde de şıklığı, kaliteyi ve özgünlüğü bir arada sağlar. Sette yer alan tüm parçaların kaliteli yapısı sayesinde setinizi her zaman eksiksiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bayan Gümüş Takı Setinde Hangi Parçalar Yer Alır?
Bayan Gümüş Takı Setinde Hangi Parçalar Yer Alır?
İncili Lotus Siyah Taşlı Rose Gold Üçlü Set

Gümüş Takı Setinde Hangi Parçalar Yer Alır?

Zarif gümüş takı seti, üçlü ya da dörtlü olarak satışa sunulur. İçerisinde küpe, yüzük, kolye ve bileklik gibi ürünler bulunan modelleri günlük olarak kullanabilirsiniz. Parçaların içerisinde çiçeklerin büyülü dünyasını yansıtan birbirinden farklı tasarımlar vardır. Lotus çiçeği kolyeye eşlik eden yüzük ve küpelerde de aynı duru güzelliği görmek mümkündür. Ametist ve akuamarin gibi insan ruhuna iyi geldiği bilinen taşlarla bezenen modeller, size  şıklık katmanın yanı sıra kendinizi iyi hissetmeniz için bir neden verir. Stresin yenilmesinde, korkuların giderilmesinde faydalı olan doğal taşları, üzerinizde taşımanın ayrıcalığını her an yaşayabilirsiniz.

Gümüş Takı Setleri

Gümüş takı setleri ile ilgili diğer makalelerimizi okumak isterseniz lütfen…

Gümüş Kolye

Gümüş set modellerinin önemli bir parçası kolyedir. Boyun dekoltesine sahip kıyafetlerinizle ya da boğazlı bluzlarınızla lotus çiçeğinin güzelliğini yansıtan kolyeleri kullanabilirsiniz. Kolye ucunda pembe, siyah, beyaz gibi farklı renk alternatifleri vardır. Renk seçiminizi kıyafetinize göre yapabilir ya da tamamen zevkinize hitap eden bir tonun canlılığını üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Gümüş Yüzük

Ellerinize oje sürmek ya da hint kınasıyla farklı tasarımlar yapmak için yeterince vaktiniz yoksa en iyi el süsleme ürünü yüzüktür. Hele bunun bir set dâhilinde sunulduğunu düşündüğünüzde, sizi bekleyen sadece bütüncül bir güzelliktir. Ayarlanabilir yapıda olan yüzükler sayesinde herhangi bir ölçü almanıza ve belirtmenize gerek kalmaz.

Gümüş Küpe

Kolye küpe set gümüş modellerinden satın aldığınız takdirde yüzünüze renk katacak bir aksesuara da sahip olursunuz. Birbirinden farklı renklerde olan küpeleri ister saçınız açıkken ister saçınız topluyken kullanabilirsiniz. Küpeler herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmayacak kadar kaliteli yapıdadır. Kaliteli gümüşün kaliteli taşlarla buluşması ile ortaya uzun yıllar dayanıklılığını koruyan modeller çıkar.

Gümüş Bileklik

Bayan gümüş takı setlerinin bazılarında bileklik de yer alır. Lotus çiçeği ya da farklı bir modelde olan bileklikleri severek kullanacağınızdan emin olabilirsiniz. Aynı anda çok sayıda takı kullanmayı seviyorsanız, birden fazla bilekliği aynı anda kolunuza takabilirsiniz. Saat gibi bir aksesuar da bilekliğinizin yanına oldukça yakışır.

Gümüş Takı Seti Nasıl Kullanılır?
Gümüş Takı Seti Nasıl Kullanılır?
İncili Lotus Beyaz Taşlı Rose Gold Üçlü Set

Gümüş Takı Seti Nasıl Kullanılır?

Bayan gümüş takı setlerini kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay sıvı temasıdır. Sıvı teması, gümüşlerin kısa sürede kararmasına sebep olur. Bunu önlemek için parfüm sıkarken, kolonya sürerken ya da ellerinizi yıkarken sıvıyı takılarınıza temas ettirmekten kaçınmalısınız. Saklama alanı olarak hava almayan bir takı kutusu ya da poşeti tercih edebilirsiniz. Banyolarınızda yer alan dolaplar ya da raflar, takı saklama alanı olarak pek de uygun değildir. Kararan takılarınıza karbonat-sirke karışımıyla bir nebze aydınlık vermeniz mümkündür. Klas Gümüş’ten satın aldığınız ürünler, kararmaya karşı dayanıklıdır.

Gümüş Takı Seti Nasıl Kombinlenir?

Gümüş takı setinizi gece elbiseleriyle çok rahat şekilde kombinleyebilirsiniz. Omzu açıkta bırakan bir gece kıyafeti asla kolyesiz olmaz. Sımsıkı toplanmış saçları ise küpeyle hareketlendirmeniz mümkündür. Dilerseniz setinizde yer alan her bir parçayı günlük kıyafetlerinizle ayrı ayrı da kullanabilirsiniz. O çok sevdiğiniz kırmızı kazağınızın üzerinde kullanacağınız beyaz taşlı lotus çiçeği küpe ya da tek başına duran saatinize eşlik edecek fantezi bir bileklik… Setlerin kullanım yönüyle sunduğu bu özgürlükten yararlanmak için siz de geç kalmadan model tercihinizi belirleyin!

Gümüş Takı Seti Fiyatları

Gümüş takı seti fiyatları noktasında avantajlı seçenekler sunan Klas Gümüş, şıklığını gittiği her yere taşımak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Siz de ister kendi kullanacağınız modelleri ister sevdiklerinize hediye olarak sunacağınız setleri cazip fırsatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top