Taşlı Gümüş Bileklikler

Yılın Taşlı Gümüş Bileklik Modası

Yılın Taşlı Gümüş Bileklik Modası

Taşlı Gümüş Bileklikler

Taşlı gümüş bileklikler, her sene insanlar tarafından tercih edilen ve kullanılan bir gümüş takı türüdür. Takı çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve sevilen bileklikler arasında yer almaktadırlar. Bu yıl taşlı gümüş bileklik modasının nasıl olacağı oldukça fazla merak edilmekteydi.

2023 yılına girilmesiyle beraber yavaş yavaş bileklik modası oluşmaya başlamıştır. Yeni modellerde bileklikler oluştuğu gibi son yılların popüler bileklikleri de tekrar satışa sunulmuştur. Bu gümüş bilekliklerin birbirine benzeyen özellikleri olduğu gibi birbirinden farklı özellikleri de bulunmaktadır.

Örneğin kullanılan malzemeler bilekliklerde kimi zaman ortak olabilmektedir. Fakat renk, tarz, model ve desen gibi etkenler bileklikleri birbirinden ayıran özelliklerdir.

Ametist Taşlı Gümüş Bileklikler

Ametist taşlı gümüş bileklikler, tek bir çeşitten oluşan bileklikler değildir. Bu bileklikleri birbirinden ayıran farklı özellikleri vardır.

Ametist taşlı rose lotus çiçeği bileklikler, ametist bilekliklerin bir örneğidir. Bu bileklik 925 ayar gümüşten tasarlanmıştır. Tasarım malzemesi olarak gümüşün tercih edilmesi bu bilekliğin değerini arttıran etkenlerden biridir.

Ametist Taşlı Rose Lotus Çiçeği Bileklik

Ametist Taşlı Rose Lotus Çiçeği Bileklik

925 ayar gümüş Lotus çiçeği modelli, ametist damla ve zirkon taşlı rose kaplama uygulanan bileklik.

Bu gümüş bileklik, 2 farklı taştan tasarlanmıştır. Bu taşlar ametist damla ve zirkon taştır. Bu bilekliği diğerlerinden ayıran özelliği lotus çiçeği motifli ve modelli olmasıdır. Bu özelliği onun dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Bu bilekliğin yapımında rose kaplama uygulanmıştır.

Klas Gümüş şirketinde kaplama işlemleri işinin ehli uzman kişiler tarafından büyük bir özenle yapılmaktadır. Bu bilekliğin ölçüleri belirlenirken kadın bileği göz önünde bulundurulmuştur. Bilekliğin ölçüleri ise 16+5 cm uzatmalıdır.

Bilekliği takacak olan kadınların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlardan biri bilekliğin duş alırken veya denize girerken kullanılmaması gerektiğidir. Bilekliğin yapısına zarar vermemek için bu konuya dikkat edilmelidir.

Diğer yandan bu ürünün kolonya, dezenfektan, parfüm ve sabun gibi kimyasallarla da temas etmemesi gerekmektedir. Bu durum bilekliğin ömrünü uzatacaktır.

Ametist taşlı bilekliklerin bir diğer modeli de rodaj lotus çiçeği bilekliktir. Bu bileklik aynı şekilde 925 ayar gümüşten tasarlanmıştır. Bilekliği diğerlerinden ayran özellik ise rodaj kaplama uygulanmasıdır. Rodaj kaplama, rose kaplamadan farklı bir kaplama çeşididir. Bileklik ölçüleri de aynı şekilde 16+5 uzatmalıdır.

Pembe Taşlı Bileklikler

Pembe taşlı bileklikler, tek bir tarzdan oluşan bir bileklik çeşidi değildir. Bu bileklik çeşidi 2 farklı modelden oluşmaktadır. Modelleri birbirinden ayıran özellikleri ise kaplama çeşitleridir. Kaplamanın farklı olması gümüş bilekliklerde büyük bir farktır.

Gümüş bilekliklerin üretiminde çalışan farklı meslek grupları bulunmaktadır. Bunlar tasarımcılar ve kaplama yapan ekiplerdir. 

Pembe taşlı bileklik modellerinden biri pembe taşlı rose lotus çiçeği bileziktir. Lotus çiçeği takı desenlerinde sıklıkla tercih edilen bir çiçek türüdür. Rose kaplamalı bu bilezik 925 ayar gümüşten tasarlanmıştır. Üretiminde kullanılan taşlar ise pembe damla ve zirkon taştır.

Pembe Taşlı Rodaj Lotus Çiçeği Bileklik
Pembe Taşlı Rodaj Lotus Çiçeği Bileklik


925 ayar gümüş Lotus çiçeği modelli, pembe damla ve zirkon taşlı rodaj kaplama uygulanan bileklik.

Pembe Taşlı Rose Lotus Çiçeği Bileklik
925 ayar gümüş Lotus çiçeği modelli, pembe damla ve zirkon taşlı rose kaplama uygulanan bileklik.

Pembe Taşlı Rose Lotus Çiçeği Bileklik

Zirkon taşın bir diğer adı ise zirkonyum taştır. Bu bilekliğin ölçüleri ise özel olarak ayarlanmıştır. Ölçüleri belirlenirken büyük bir titizlikle araştırma yapılmıştır. Bilekliğin ölçüleri 16+5 cm’dir.

Bileklikler narin takılardır. Özellikle gümüş bilekliklerin dış etkenlere karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Bunun için bu gümüş bileziğin çamaşır suyu, şampuan, parfüm, sabun ve kolonya gibi şeylerden uzak durması gerekmektedir. Bu sebeple temizlik yaparken bilekliği çıkarmanız tavsiye edilir. Dış etkenlere dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiş bilekliklerin yine de dikkatli olarak kullanılması gereklidir. Örneğin denize, havuza ve duşa girerken bilekliğin çıkarılması, takınızın uzun süre ilk günkü zarafetiyle kalmasını sağlayacaktır.

Pembe taşlı bileklikler satın alındığı zaman kutu ve hediye paketiyle birlikte gelmektedir. Bu durum mağazada da, İnternet’te de aynıdır.

Pembe taşlı bilekliklerin bir diğer modeli ise rodaj lotus çiçeği bilekliktir. Rodaj lotus çiçeği bilekliğin, rose kaplama bileklikten tek farkı kaplama şeklidir. Pembe taşlı rodaj bileklikler adı üzerinde rodaj kaplama ile yapılmıştır.

Bu bileklik tıpkı diğerinde olduğu gibi lotus çiçeği ile şekillenmiştir. Bu gümüş bilekliğin yapımında 925 ayar gümüş kullanılmıştır.  

Bu bilekliği incelemek için Klas Gümüş Sanal Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top