Renkli Taşlı Gümüş Yüzük

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük ile Modern Şıklık

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük ile Modern Şıklık

Renkli taşlı gümüş yüzük tercihleri yapılırken yüzüğün tasarımında yer almakta olan gümüş ürünü haricinde kalan taşların da dikkatli bir şekilde incelenmesi gerekmektedir. Böylece, gümüş takıların ve yüzüklerin çeşitliliği fazlaca sağlanmakta ve karşımıza çıkabilmektedir.

Gerek yılbaşı hediyesi, gerekse sevgililer günü hediyesi olarak kadın sevgiliye hediye olarak seçilebilecek birçok farklı takı çeşidi bulunmaktadır. Bu takıların ham maddeleri genel olarak değişiklik gösteriyor olsa da son zamanlarda oldukça kaliteli gümüş takıların tasarlanmasından dolayı; gümüş takılar birçok kişi tarafından özellikle tercih edilmekte ve hediye alternatifleri arasında ön sırada yer almaktadır.

Gümüş takılar genel olarak cilde uzun süreli temas ettiğinde, cilde zarar verecek mi şeklinde bir soru işareti oluşabilmektedir. Bu soru işaretlerinin oluşması yapılan araştırmalar sonucunda yersiz olmuştur. Çünkü, gümüş madeninin; cilde uzun süre temas ettiği taktirde hiçbir şekilde zarar vermediği anlaşılmıştır.

Renkli taşlı gümüş yüzükleri incelediğinizde karşınıza gelen taşların her birinin anlamı, adı ve renkleri bulunmaktadır. Karşınıza gelen renkler asla tesadüfi olarak genel renkler arasında değildir. Kullanılan taşların türleri başta olmak üzere bu taşların; adlarına göre özellikleri ve taşların kalitesi de bulunabilmektedir.

Doğal taşlar arasında yer alan taşlar incelendiğinde, tercih edilecek yüzüğün de hangisi olduğu detaylı olarak bilinmekte ve karşımıza çıkabilmektedir. Karşımıza çıkmakta olan gümüş yüzükler, ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanmakta ve sunumu yapılmaktadır. Gümüş yüzükleri kullanırken, ömür boyu kullanabilmek için bir takım bakım işlemlerini sağlamanız gerekmektedir. Tüm bu işlemleri yapmanız halinde, işlemler başarılı bir şekilde sağlanabilmektedir.

Gümüş takıların bakımı hakkındaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Gümüş Takılarda Kullanılan Değerli Taşlar Nelerdir?

Renkli taşlı gümüş yüzük modellerinde gümüş madeni haricinde bir takım değerli ve yarı değerli taşlar da kullanılmaktadır. Böylece, gümüş takıların görüntüsü renklenmekte ve son derece başarılı, göz alıcı tasarımlarla vitrinleri süslemektedir.

Bu değerli ve yarı değerli taşlar arasından hemen aklımıza gelenler;

  • Elmas,
  • Zümrüt,
  • Yakut,
  • Safir,
  • Aleksandrit,
  • Kedi gözü,
  • Krizolit,
  • Heliodor (Golden),
  • Akuvamarin,
  • Morganit,

Zirkon Taşlı Tektaş Beştaş Ayarlanabilir Yüzük

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri

Fırsatı Kaçırmayın Hemen Sipariş Verin!

Modern Şıklık Sağlayan Gümüş Yüzüklerin Vazgeçilmez Değerli ve Yarı Değerli Taşları

Elmas

Tüm kadınlar tarafından fazlaca sevilmekte olan değerli taşların başında elmas gelmektedir. Dünya üzerinde yer alan en sert taşların başında gelmektedir. Elmas, asla çizilmemektedir. Parlak ve göz alıcı duruşu ile kadınlar tarafından fazlaca tercih edilmektedir.

Pırlanta

Gümüş takılar başta olmak üzere tüm takılarda pırlanta tercih edilmektedir. Pırlanta, elmasın yavrusu olarak adlandırılabilmektedir. Pırlantalar, elmas ile aynı veya benzer özellikleri taşıyabilmektedir. Pırlantalar; Kesim, Karat, Berraklık ve Renk özelliklerine göre belirlenmektedir. İlk bakışta pırlanta maddesi, renksiz ya da beyaz gibi görünebilmektedir. Renkli taşlı gümüş yüzüklerde tercih edilen en güzel taşlar arasında yer almaktadır.

Zümrüt

Zümrüt, diğer taşlar gibi tüm kadınlar tarafından fazlaca sevilmekte ve tercih edilmektedir. Zümrüt, taşların kraliçesi olarak adlandırılmaktadır. Zümrüt, yeşil ve yeşilin tonlarına sahip renklerden oluşmaktadır. Diğer değerli taşlar kadar sağlam olmayan bu taşlar, diğer taşlara göre daha hassas bir yapıdadır. Taşların içerisinde; çizgiler ve damar görüntüsü bulunmaktadır.

Yakut

Sihirli taş olarak kabul edilen yakut, aşk ve güzelliğin ışığı olarak bilinmektedir. Yakut isimli taşlar, kırmızı renklerde karşımıza çıkabilmektedir. Yakutlar, dünya üzerinde yer alan en değerli taşlar arasında yer almaktadır. Elmastan sonra en sert yapıya sahip olan doğal taşlar arasında yer almaktadır. Genel olarak yüzük ve gerdanlıklarda kullanılmaktadır. Renkli taşlı gümüş yüzük tasarımlarında, yakut isimli taşlar çoğunlukla tercih edilmektedir.

Safir Taşı

Safir taşı, mavilerin efendisi olarak bilinmekte olan bir değerli doğal bir taş türüdür. Mavi ve mavinin tonlarında olan bu taşlar, açık renk olduğunda dişi taş; kapalı renk olduklarında ise erkek taş olarak bilinmektedir. Doğada bulunan bu doğal taşlar, farklı özelliklere sahip olarak karşımıza çıkabilmektedir. Tektaş yüzüklere oldukça fazla yakışmakta olan bir doğal taş olarak bilinmektedir.

Safir Taş Nedir? Ne İşe Yarar? başlıklı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Topaz

Oldukça eski dönemlerden beri karşımıza gelen doğal taşların başında gelmektedir. Bu taşlar, sabit renklere sahip değildir. Bu taşlar; sarı, mavi, beyaz ve şeffaf gibi değişik renklerde karşımıza çıkabilmektedir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top