Fantezi Bileklik Modelleri

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri, görsel olarak zarif bir duruşa sahiptir. Her kadın, farklı bileklik modellerinden hoşlanır. Bazen ışıltılı modeller bir kadına daha cazip gelirken bazen de daha sade bir tasarım tercih edilebilir. Klas Gümüş farklı zevklere hitap eden modelleri bir arada sunarak tüm kadınlara hitap eder.

Bileklik kullanmak istese de alerjik problemler nedeniyle bunu yapmaktan çekinen kadınlar vardır. Bu adresten satın alacağınız gümüş bileklik bayan modellerinin kaliteli yapısı, alerjik bir reaksiyon ortaya çıkmasını engeller. İster gün boyu ister sadece belirli bir saat dilimi için Klas Gümüş bileklik çeşitlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlam bir yapıda olan bilekliklerinizi darbelerden koruduğunuz sürece herhangi bir deformasyon söz konusu olmaz. Böylece uzun yıllar boyunca şık bir aksesuara sahip olmanın ayrıcalığını her an hissedebilirsiniz.

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük Modellerimiz

İtina ile hazırlanmış Renkli Taşlı Gümüş Yüzük modellerimizi incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri

Bir çiçekten ilham alarak tasarlanan son derece şık bir model ya da zincir şeklinde daha sade bir tasarım… Bu birbirinden farklı ve kaliteli ürünler, profesyonel bir el işçiliğinin eseridir. Üretim sürecinde kullanılan gümüşün yanı sıra taşlar da sıradanlığın çok ötesinde bir yapıya sahiptir. Yapay taşların yerine akuamarin ve ametist gibi taşların yer aldığı modeller, görsel şıklığıyla dikkat çeker. Bu taşların ruhsal dünyanıza iyi gelen yapısı, gün boyu size pozitif bir enerji verir.

Çiçekli Bileklik Modelleri

Gümüş bileklik kadın modellerinde en çok ilgi gören tasarımlardan biri çiçekli olanlardır. Çiçeğin doğaya kattığı güzellik, tasarımcılara iyi bir esin kaynağı olmuş ve farklı ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Lotus çiçeği, tasarımcılara en fazla ilham verenlerin başında gelir. Lotus çiçeğinin duru güzelliğini bilekliğinize taşıyabilir ve girdiğiniz her ortamda zarif görünebilirsiniz.

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri
Rose Gold Fantezi Bileklik
Kare şekline benzeyen ve zirkon taşlardan yapılan, fantezi bileklik. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Fantezi Bileklik Modelleri

Fantezi bileklik modelleri, her zaman daha gösterişli takılardan hoşlananlar için iyi bir seçimdir. Kimi zaman içi boş oval halkalardan meydana gelen bu tasarımlara, zaman zaman parıltılı taşlar da eşlik eder. Fantezi modelleri satın almadan önce bileğinize uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bunun yanı sıra vücudunuza sıktığınız parfümlerden, deodorantlardan kısacası ıslaklığa neden olan her şeyden bilekliğinizi koruyarak görkemli yapısının bozulmasını engelleyebilirsiniz.  

Forse Bileklik Modelleri

Birbirine geçmiş halkalardan meydana gelen forse bileklik çeşitleri, daha sade ve spor bir tarzı olanlara hitap eder. Bir araya gelen halkaların sade duruşunu hareketlendirmek için yanında çiçekli bir model ya da farklı bir tasarım kullanabilirsiniz. Forse bileklikler, günlük olarak kullanılabilir ya da klasik kıyafetlerinize şıklığıyla eşlik edebilir. Aynı zamanda spor bir saat ile de bu modeller son derece güzel durur.

Fantezi Bileklik Modelleri
İçi Boş Gurmet Bileklik
İç içe geçirilmiş, gurmet bileklik. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve gümüş kaplamalıdır.

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Kıyafetinize uygun bir bileklik takmak istiyorsanız, yapmanız gereken lotus çiçeği bileklik modelleri arasından kıyafetinizle uyumlu renkte olanı satın almaktır. Saatinize eşlik edecek bir model arayışındaysanız, forse ya da gurmet modelleri kullanabilirsiniz. Tüm aksesuarlarınızın uyum içerisinde olması için bilekliğin de içerisinde olduğu setleri seçme şansınız vardır.

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri Kararır mı?

925 ayar gümüş bileklik modellerinde kararma meydana gelmemesi için satın aldığınız ürünleri nemden korumanız gerekir. Nem, gümüş yüzeyinde kararmaya neden olan bir unsurdur. Yapmanız gereken bilekliğinizi banyo gibi nemli alanlarda bırakmamak ve ona özel bir saklama alanı oluşturmaktır. Kararma durumunda sirke ve karbonatı karıştırarak belirli bir miktar parlaklık elde edebilirsiniz.

Kadın Gümüş Bileklik Modelleri Hediye Olarak Sunulur mu?

Anneye, arkadaşa, sevgiliye gümüş bileklik hediye olarak sunulabilir. Anneler Günü, doğum günü ya da birbirinden farklı özel günlerde şık bir bileklik satın alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Uzun ömürlü olması ve her zevke hitap etmesi nedeniyle Klas Gümüş’te yer alan bileklikler, her kadının sevebileceği bir armağandır. Dilerseniz çok sayıda aksesuarın bir arada yer aldığı setleri de hediye olarak satın alabilirsiniz.

Kadın Gümüş Bileklik Modellerinin Fiyatları Ne Kadardır?

Klas Gümüş tarafından sunulan cazip gümüş bileklik fiyatları sayesinde model seçiminizi özgürce yapabilirsiniz. Farklı kıyafetlerinizle ya da aksesuarlarınızla beraber kullanmak için aynı anda pek çok ürünü cazip ödeme koşullarından yararlanarak satın alabilirsiniz. Siz de hemen birbirinden özel bileklik modellerini inceleyin ve hangisini satın alacağınıza karar verin!

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top