Gümüş Bileklik Bayan Modellerinin Özellikleri

Gümüş Bileklik Bayan

Gümüş Bileklik Bayan

Gümüş bileklik bayan modelleri, aksesuar sevenler tarafından sıklıkla tercih edilir. İnce ve kalın yapıda olan bu ürünlerin üzerinde boncuk, taş gibi çeşitli malzemeler bulunur. Bu malzemeler bir araya gelerek çiçek, yaprak gibi tasarımları oluşturur. Bu da kadınların zarif görünüşüne ayrı bir hava katar. Hayvan figürleri, epoksi zemin üzerine baskı ya da kapaklı tasarımların içerisine gizlenen resimler; bileklik için farklı model alternatifleri arayanlara hitap eder.

Gümüş taşlı bileklik modellerinde, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek taşlar da kullanılır. Akuamarin, quartz gibi farklı taşlar arasından burcunuza göre en uygun olanı seçebilir ya da sadece görüntü itibariyle hoşunuza giden modellerden yana seçiminizi yapabilirsiniz. Hem hediyelik hem de kişisel kullanıma yönelik olarak isimli bileklik gümüş de tercih edebilirsiniz.

Gümüş Bileklik Bayan Modelleri
Gümüş Bileklik Bayan Modelleri
İncili Lotus Ametist Taşlı Rose Gold Bileklik

Gümüş Bileklik Bayan Modelleri

Bileklik modellerinde son yılların gözdesi su yoludur. Su yolunda yer alan pırlanta taşlar, şık olunması gereken davetler için özel bir aksesuar arayanlara hitap eder. Düğün, nişan gibi özel davetlerde ise gümüş baget bileklik kullanılabilir. Şık bir aksesuar kullanmak için illaki özel bir gün olmasına gerek yoktur. Alışverişe çıktığınızda, okulda ya da iş yerinde çalışırken takabileceğiniz pek çok model alternatifi vardır.

Gümüş dorika bileklikleri, estetik duruşu sayesinde ister gündelik hayatta ister davetlerde takabilirsiniz. Kimi kadınlar, aynı anda iki ya da daha fazla modeli bir arada takmaktan hoşlanır. Bu gibi durumlarda kaba bir görüntü oluşmaması için ince tasarımlar tercih edilmelidir. Aynı zamanda şıklığı bileğinden eline doğru taşırmak isteyenler, şahmeran bileklik gümüş tasarımlar ile daha özgün bir görüntü elde edebilir.

Tüm Gümüş Bileklik Modellerimiz

Sizlerin şıklığı, sevdiklerinize alacağınız güzel bir hediye için hazırladığımız tüm Gümüş Bileklik Modellerimize ulaşmak için yandaki butonu tıklamanız yeterli!

Gümüş Bileklik Bayan Modellerinin Özellikleri

Klas Gümüş’te bulabileceğiniz birbirinden farklı birçok model vardır. Lotus çiçeği şeklinde tasarlanan modellerde; ametist, akuamarin gibi taşlar da yer alır. Mavi, pembe, siyah gibi farklı renk seçenekleri sayesinde her kıyafetiniz için farklı bir model seçebilir ya da zevkinizi ve kişiliğinizi yansıtan modeller ile şık olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Lotus çiçeği bileklik gümüş modellerini set olarak da satın alabilir; aynı anda kolye, küpe ya da yüzük sahibi de olabilirsiniz. Klas Gümüş’ten satın aldığınız modellerin ortak özelliği kalitedir. Kaliteli ürünlerde zamanla kararma meydana gelmez. Aynı zamanda kullanıldığı noktada sağlam şekilde duran taşlar yerinden düşmez. Kopmayan ve dağılmayan bilekliğinizi, uzun yıllar zevkle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Gümüş Bileklik Nasıl Kullanılır?

Gümüş bayan künye modellerini kullanırken bazı detaylara dikkat ederek daha uzun ömürlü bir kullanım olanağı elde edebilirsiniz. Terleme, ıslaklık gibi neme yol açan durumlarda gümüşün doğal yapısı itibariyle kararmaya eğilimi vardır. Bu nedenle neme karşı satın aldığınız ürünü korumanız gerekir. Bir diğer önemli nokta da darbeleri önlemektir. Darbeye maruz kalan bilekliklerin yüzeyinde ezilme ve çizik oluşur. Bir nebze kullanıma özen göstererek bu sorunları önleyebilirsiniz.

Gümüş bileklik modelleri fiyatları ve başka birçok yönüyle avantajlı ürünlerdir. Klas Gümüş’ün her zevke hitap eden modelleri sayesinde aksesuar dolabınızı istediğiniz gibi genişletebilirsiniz. Kullanımın yanı sıra saklama koşullarına da dikkat etmelisiniz. Saklama sırasında kuru bir alan seçilmesi; gümüşlerin hava almayacak şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Bunun için kilitli bir poşet ya da kapalı bir kutu kullanabilirsiniz.

Gümüş Bileklik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Gümüş bilekliklerin belirli bir ölçüsü vardır. Klas Gümüş’ün lotus çiçekli modelleri, 17+4 cm uzunluğa sahiptir. Aldığınız ürün, bileğinize uygun değilse birkaç halka çıkararak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra her ölçüye uygun hale getirilen asansörlü bileklik çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Sizin için en uygun ürünü satın almak isterseniz, bir mezura yardımıyla bileğinizin çapını ölçebilirsiniz. Önceden kullandığınız aksesuarların ölçüsünü baz alarak da ideal ürüne karar verebilirsiniz.

Gümüş Bileklik Bayan Modellerinin Fiyatları

Gümüş bileklik modelleri ve fiyatları için Klas Gümüş en doğru adrestir. Geniş bir yelpazede sunulan pek çok model sayesinde herkes aradığı ürünü kolayca bulabilir. Tüm bu modellerin uygun fiyatlardan satışa sunulması, bütçenizi sarsmadan istediğiniz ürünü satın almanızı sağlar. Cazip indirim fırsatları ve düzenlenen kampanyalar sayesinde Sevgililer Günü’nde, arkadaşlarınızın doğum gününde hediye olarak şık bir bileklik tercih edebilirsiniz. Siz de hemen siparişinizi vererek, istediğiniz model tükenmeden satın alabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top