Günlük Takı Malzemeleri

Günlük Takı Malzemeleri ile Hem Şık Hem Moda Olun 

Günlük Takı Malzemeleri ile Hem Şık Hem Moda Olun 

Günlük takı malzemeleri sayesinde, kombinlerinize çok yakışacak takıları kendiniz yapabilirsiniz. Pahalı takılar için yüksek bir bütçeyi gözden çıkarmak istemiyorsanız, takı malzemeleri yardımıyla şık, kullanışlı takılar elde etmeniz mümkün.

En Çok Kullanılan Takı Malzemeleri Nelerdir?

Bu ürün yelpazesi; malzeme türü, rengi, boyutu ve benzeri kriterler doğrultusunda zengin bir çeşitlilik sunmayı başarıyor.

En popüler takı malzemeleri içerisinde şunlar öne çıkıyor:

  • Tespih Malzemeleri:

Boncuklar, imameler, rondelalar, tespih ipleri bunların başında geliyor. Çeşitli doğal taşlar da tespih modelleri üzerinde önemli bir yere sahip.

  • Takı Aparatları:

Takılarda kullanılan brit, deri veya süet iplikler yüksek dayanıklılık sunmasıyla öne çıkıyor. Klipsler ve zincirler de en yaygın takı aparatları içerisinde kendinden söz ettiriyor.

Ayrıca, şunları da bu aparatlar arasına dahil etmek mümkün:

  1. Misina ipler,
  2. Broş iğneleri,
  3. Mıknatıslı klipsler,
  4. Bileklik birleşimleri,
  5. Kolye uçları,
  6. Bilekliklerin veya kolyelerin kapama klipsleri,
  7. Tarak tokaların tarak aparatları,
  8. Çelik ipler.

Klipsler, en çok gereksinim duyulan takı malzemeleri içinde bulunuyor. Bilekliklerin, kolyelerin uçlarını sağlam bir şekilde birleştirebilmek bu aparat sayesinde mümkün oluyor. Suya dayanıklı, soyulma yapmayan, sağlam yapılı klipsler, takılarınızı süslemek için sizi bekliyor!

Zincirlere gelince; onlar ise genellikle altın ve gümüş renginde tasarlanıyor. Rengarenk, çeşit çeşit takı ipleri de ince işçilik ürünler ortaya çıkarmayı kolaylaştırıyor.

Takı uçları ise, bir takının ön plana çıkarmak istenen noktalarında kullanılıyor. Böylece o kısmı vurgulayarak daha şık görünmesi sağlanıyor.

  • İğne Oyası Aparatları:

Türlü türlü motiflerle zenginleştirilen bu aparatlar çoğunlukla broş ya da kolye ucu yapımında tercih ediliyor. Gelenekselciliğin hakim olduğu bu parçalar, şık bir görünüm yakalamaya imkan vererek tasarımlara değer katıyor. Gümüş, altın, bronz, siyah ve benzeri asil renkler kullanılarak üretilen bu aparatlar etkileyici görüntüsüyle takıların vazgeçilmezi haline geliyor.

  • Halkalar:

Bunlar ise; bilekliklerin, kolyelerin birleşim yerlerinde; anahtarlıklarda, küpelerde, tespihlerde kullanım alanı buluyor. Kalın veya ince olarak üretilen halkalar, farklı boylarda ve değişik renklerde karşımıza çıkıyor.

Yarı değerli taşlardan oluşturduğumuz
takı setleri

Tüm Takı Setleri ve daha fazlası online mağazamızda.
Online satış mağazamıza buradan ulaşabilirsiniz.

İncili Lotus Akuamarin Taşlı Rose Üçlü Set

Ortası incili, kenarları akuamarin zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose kaplamalıdır.

İncili Lotus Ametist Taşlı Rose Üçlü Set

Ortası incili, kenarları ametist zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose kaplamalıdır.

  • Doğal Taşlar:

Tasarımları ayrı bir boyuta kavuşturan doğal taşlar, yaydıkları titreşimler ve pozitif enerji ile şıklığı taçlandırıyor. Seçimini doğal taşlardan yana yapanların en sık tercih ettiği takı malzemeleri içinde; yeşim, akik, akua marin, peridot ve ay taşı yer alıyor.

  • Boncuklar:

Takı severler için en uygun seçeneklerden biri olan boncuklar da modellerine ve ebatlarına göre değişiyor. Kristal boncuk, harf boncuk, metal boncuk, kum boncuk bunların başında geliyor.

Kış giysileriyle birlikte kullanılacak takılar için koyu renkli boncuklar daha fazla tercih sebebi olurken, çoğu kişi yaz mevsimi için açık renkli boncuklara yöneliyor.

  • Çocuk Takı Setleri:

Genelde kız çocuklarının takı tasarımlarına daha fazla ilgi duyduğu biliniyor. Çocukların hayal gücünü geliştiren takı setleri, onlara özgün tasarımlar ortaya çıkarıp keyifle kullanma imkanı tanıyor.

Üstelik bu alanda çalışmalar yapmak motor becerilerinin gelişimine de katkı sağlar.

Çocuklara yönelik takı setlerinin içinde; bileklik kayışları, rengarenk boncuklar, figürler, harf boncukları yer alıyor. Bu setlerde çocukların kendine zarar vermesine yol açabilecek ürünler bulunmuyor.

Üç yaş altı çocuklardan uzak tutulması önerilen bu takı setleri 6 yaş ve üzeri çocuklar için daha uygundur.

En İyi Takı Tasarım Malzemeleri

Eğlenceli hobilerin başında gelen takı yapım işi, kimileri için ciddi bir kazanç vasıtası durumunda. Bazıları kendisi ve sevdiklerinin kullanımına yönelik takılar hazırlamakla yetinirken, bazıları ise yaptığı takıları satışa çıkararak belli bir müşteri kitlesi oluşturuyor.

Hobi veya gelir amaçlı takı işiyle ilgilenmek istiyorsanız, ihtiyaç duyduğunuz tüm takı malzemeleri için hızlı bir şekilde online satış sitelerine göz atabilirsiniz.

Yüksek kaliteli ürünlerle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak, hem de ek iş yaparak kazancınızı artırmak istemez misiniz? Öyleyse moda trendlerine uygun, birbirinden güzel takılar hazırlamak için kolları sıvayın!

Zincirlerden iplere, aparatlardan takı uçlarına, boncuklardan el aletlerine kadar birçok takı malzemesine İnternet’ten ulaşabilirsiniz.

Gündelik hayatta ve şık davetlerde kullanıma uygun farklı takı tasarımlarına imza atmak için daha fazla beklemeyin! Hemen, sizin için özenle oluşturulmuş takı malzemelerinden yararlanarak ihtiyacınız olan her şeye kolayca sahip olun. Böylece hem kendi tarzınızı tamamlayın, hem başkalarının şık görünmesine yardım ederek onların stiline muhteşem dokunuşlar yapın!

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top