Akuamarin Taş ile Yapılmış Gümüş Takı Modelleri

Akuamarin Taş ile Yapılmış Gümüş Takı Modelleri

Akuamarin Taş ile Yapılmış Gümüş Takı Modelleri

Akuamarin taş ile elde edilen takı modelleri pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Akuamarin taş doğal taşlardan biridir ve en öne çıkanları arasında yer almaktadır. Bunun sebebi ise akuamarin taşının açık mavi rengi ve parlak görüntüsü olmaktadır. Akuamarin hem erkeklerin hem de kadınların kullandığı bir taştır. Doğada kendi halinde bulunan akuamarin taş işlenerek bugün takılarda yer alan forma sahip olmaktadır. Aynı zamanda istenirse takı olarak kullanmayanlar ama yanında taşıyanlar da bulunmaktadır.

Akuamarin taşlı takılar kolye, bileklik ve yüzük gibi aksesuarlar olabilmektedir. Aynı zamanda halhal gibi farklı takılar görmek de mümkündür. Akuamarin taş ile yapılmış gümüş takı modelleri de bulunmaktadır. Bu modeller odlukça farklı ve özgün tasarımlara sahip olabilmektedir. Bu modeller kadınlar ve erkekler için ayrı olarak tasarlandığı gibi uniseks akuamarin taş ve gümüş takılar da bulunmaktadır.

Akuamarin taş oldukça zengin ve hoş bir görüntü verirken kolaylıkla ayırt edilebilmektedir. Bu nedenle farklı taşlar ile zenginleştirilerek daha parlak ve hoş bir görüntü elde edilmesi sağlanmaktadır. Bunda da sık sık gümüş görülmektedir. Kadınların ve erkeklerin kullandığı pek çok takıda akuamarin ve gümüş bir arada kullanılmaktadır.

2022 Gümüş Kolye Bileklik Takımı Bayan Modelleri
İncili Lotus Akuamarin Taşlı Rose Gold Bileklik
Ortası incili, kenarları akuamarin zirkon taşlı lotus çiçeği bileklik. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Akuamarin Taş Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Akuamarin taşın ne olduğu ve faydaları merak konusudur. Her doğal taşın farklı durumlara iyi geldiği bilinmektedir ve bu nedenle akuamarin taşın da olumlu etkileri olduğu bilgisi öne çıkmaktadır. Akuamarin taşı mavinin oldukça açık bir tonuna sahip olması ile diğer taşlardan kolaylıkla ayrıştırılabilmektedir. Akuamarin doğal taşı olumlu ektileri ile de diğer taşlar arasından sıyrılan hoş görüntülü bir taş olmaktadır.

Akuamarin taş faydalarını sıralamak gerekirse şunları söylemek mümkündür:

  • Akuamarin taşı kişinin sindirim sorunlarına iyi gelmektedir.
  • Akuamarin taş aklı ve zihni çalıştıran önemli bir taş olarak bilinmektedir.
  • Akuamarin taş pozitif enerjisi ile kişinin gerginliğini alma özelliğine sahiptir.
  • Akuamarin taşı kişiye büyük oranda huzur ve mutluluk verme yetisine sahiptir. Yani ruhen bir neşe hissi duymak mümkündür.
  • Akuamarin taşı cesaret verir ve bir işe başlama esnasında kullanımı öne çıkan bir taş olmaktadır. Tembelliği de engelleyen yapısı ile çalışma sürecinde fayda sağlamaktadır.
  • Akuamarin taşı gergin ve heyecanlı olan kişilerin rahatlaması için de öne çıkmaktadır.

Akuamarin Taşı ve Gümüş İle Uyumlu Takılar

Akuamarin taşı tek başına kullanılan bir taştır. Akuamarin taşı kişilerin ruhuna iyi geldiği ve bunun gibi daha pek çok faydası olduğu için akuamarin taşına yoğun bir ilgi bulunmaktadır. Ancak yanı zamanda takı olarak kullanımı da mümkündür. Akuamarin taşları oldukça geniş bir takı modeli çerçevesinde kullanıma uygun olmaktadır.

Akuamarin taşı tek başına takı olarak tercih edilebildiği gibi farklı taşlar ile de kullanılmaktadır. Akuamarin taşı ve gümüşün bir arada kullanılması çok sık rastlanan ve herkesin sevdiği bir birlikteliktir. Akuamarin taş ve gümüşün bir arada tercihi akuamarini ortaya çıkarmaktadır. Özellikle gerçek gümüş kullanımı akuamarini daha parlak göstermektedir. Bu sayede açık mavi akuamarin taş göz alıcı bir niteliğe sahip olmaktadır. Akuamarin taş gümüş ile birleştiğinde hem kadınlar hem de erkekler için uygun modellere sahip olabilmektedir.

Gerçek Akuamarin Taş ve Gümüş ile Yapılmış Takı Modelleri

Akuamarin taş modelleri gümüş ile birleşerek özgün modeller haline gelebilmektedir. Özellikle akuamarinin ortada yer aldığı ve gümüşün çerçevelediği tasarımlar sıkça görülmektedir. Akuamarin taşı gümüşün ortasına alınarak daha parlak bir hale gelmektedir. Elbette gümüşün gerçek olması önemlidir. Genellikle akuamarin ortada yer alsa da bazen yan yana özgün modelleri de görülmektedir. Bazen akaumarin dizisi takının bütününü saran taşlardan olabilmektedir ve gümüş ise çok daha az kullanılabilmektedir.

Zengin tasarımlar markadan markaya değişim göstermektedir. Akuamarin taşı ve gümüş birçok farklı formda da görülebilmektedir. Bilekliklerde ve kolyelerde kelebek formları, insan figürleri, harfler ve isimlerin yazılı olduğu modellerde gümüş ve akuamarin bir arada hoş bir görüntü vermektedir. Parlak akuamarin taşı gümüş ile bir arada kullanıldığında olumlu etkilerini görmek mümkündür. Bu sayede hem şık bir görüntü sunarken hem de olumlu etkilerini kullanabilirsiniz. Akuamarin taşı pek çok kombin ile uyumlanabilen hoş bir görüntüye sahiptir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top