Yılan Kolye Tasarımları

Yılanlı Kolye Kime Hediye Edilir?

Yılanlı Kolye Kime Hediye Edilir?

Sevdiğiniz kişilere kolye hediye almak istediğinizde, size farklı tasarımlara sahip kolye çeşitleri sunuyoruz. Birbirinden şık kolye çeşitlerini uygun fiyat seçenekleri ile sunarak, sevdiğiniz kişiye en güzel kolyeyi almanızı sağlıyoruz. Klas Gümüş kolye kategori seçenekleri arasında 2022 yılının yeni tasarımlarını görebilir ve hediye için seçimlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Mitolojik tarihte yeri olan yılan figürleri günümüzde çeşitli takı ürünlerinde kullanılıyor. Yılan figürü her mitolojide farklı anlamlarda kullanıldığı için kolyelerinde anlamlı olmasını sağlıyor.

Yılanlı Kolye Tasarımları

Yılan motifli kolye tasarımlarını hediye edeceğiniz kişiye mitolojik anlamları hakkında bilgi verdiğinizde daha çok sevinecek ve hediyeye daha fazla önem verecektir. Yılan figürü, yenilenmeyi, şifayı ve ölümsüzlüğü temsil eder. Bu yüzden, partnerinize olan sevginizin ölümsüz olduğunu gösterebilmek için seçilebilecek en güzel hediyelerden birisidir. Yılanlı gümüş kolyeler, gönülden bağlı olduğunuzu göstermek istediğiniz arkadaşlarınıza, sevgililerinize hediye edilebilir.

Bayan Kolye Modelleri

2022 yılında bayanlar için gümüş kolye modelleri daha fazla ilgi çekmeye başladı. Yılanlı gümüş kolyeler, göz kamaştıran tasarımlara sahiptir. Genç bayanlara hediye edilebilecek en iyi kolye çeşitleri arasında yer alıyor. Sevgilinize hediye edebileceğiniz yılan figürlü kolye modelleri arasında şunlar yer alabiliyor.

  • Sade gümüş yılanlı kolye,
  • Taş işlemeli yılanlı kolye,
  • Safran yılan modeli,
  • Zirkon taşlı gümüş kolye,

Yılan figürü kullanılarak tasarlanan kolye modellerimizin sayısı çok fazladır. klasgumus.com sitemizi ziyaret ederek doğru hediyelik kolye seçimi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gümüş Kolyeler

Yılanlı kolyelerin kimlere hediye edilebileceği konusunda verilen bilgilerden faydalananlar kolye seçimini daha kolay yapacaktır. Gümüş kolyeler, son yılların en çok tercih edilen ve şık tasarımlara sahip olan kolye çeşitleridir. Yılan figürlü kolyelerde zincir diğerlerine göre biraz uzun olur. Yılan figürü de biraz uzun olduğu için alerjik yapıya ve hassas cilt yapısına sahip olanlar için önerilmeyebiliyor. Bunun için hediye alacağınız kişinin cilt yapısı hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir.

Yılan Kolye Kombinleri

Rose Gold Yılan Kolye

Gözleri için siyah zirkon taş kullanılan, kıvrımlı yılan tasarımlı kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

Özel Tasarım Kolyeler

Klas Gümüş tarafından sunulan gümüş kolyeler hem uygun fiyatlı hem de daha şık olmak isteyenlerin en iyi aksesuar ürünleridir. Yılan figürlü özel tasarım kolyeler, büyük anlamlar taşıyor. Bunun için yılan figürlü kolyeleri hediye edeceğiniz kişilerin sizler için çok önemli olması gerekiyor. Yılan figürlü kolyeler her zaman dikkat çekici olurken birçok kombinin en iyi tamamlayıcısı da oluyor. Özel tasarım gümüş kolyeler uygun fiyatlarla satıldığı için sevgilinize hediye ederek daha şık olmasını sağlayabilirsiniz.

Yılan Figürlü Kolye Kombinleri

Özel yapım kolye tasarımları arasında yer alan yılan figürlü kolyeler, kendi tarzını oluşturmak isteyen bayanlara hediye edilebilecek en şık ve güzel hediyelerden birisidir. Kolye ürünleri kullanılırken giysi ve saç modeline göre seçimler yapılabiliyor. Yılan figürlü gümüş kolye ile yapılacak kombinlerde küpe seçimine de dikkat edilmelidir. Kolye ve küpe tasarımları aynı olduğunda bayanlar istenilen şıklığın yakalanmasını sağlayacaktır.

Taşlı Kolye Modelleri

Kolye tasarımları sade ve taşlı olarak yapılıyor. Gümüş taşlı yılan figürlü kolye modelleri daha parıltılı görüntü oluşturacaktır. Taşlı yılan kolye modellerini kullananlar, uzun süreli kullanmak istiyorlarsa, günlük kullanımlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini bilmelidir. Kolye takıldığında krem ve parfüm gibi kozmetik ürünlerin temas etmemesine ve banyo yaparken çıkartılmasına dikkat edilmelidir. Sevgiliye hediye edilen kolye modeli olduğu için hediyeyi alan sevgili kullanıma daha çok dikkat edecektir.

Yılan Kolye Zincirleri

Bayanlarda kolyenin şık durmasını sağlayan en önemli unsur kullanılan zincir yapısıdır. Yılanlı kolyeler için ince zincirler tercih ediliyor. Yenilenmenin ve ölümsüzlüğün temsili olan yılanlı kolyeleri hediye edeceğiniz zaman uygun zincir seçimi yapmalısınız.

Yılanlı kolye modelleri göğüs dekoltesi giysileri tercih eden bayanlarda daha şık duruyor ve hediye seçimi yapanlar bu detaylara dikkat edebiliyor. Özel tasarım kolye çeşitlerimizde farklı zincir seçenekleri kullanılabiliyor. Gümüş kolyeler için gümüş ya da altın renginde farklı zincirler tercih edilebiliyor.

Yılan Kolye Fiyatları

Yılan kolye ve tüm özel tasarım kolye modellerinde en uygun fiyatlar her zaman Klas Gümüş olarak tarafımızdan müşterilerimize sunuluyor. Sevgiliniz ya da farklı kişilere alacağınız gümüş özel tasarım kolye ve diğer takı ürünlerini uyun fiyatlara satın alarak, özel gün hediyesi olarak verebilirsiniz. Yılan kolyeler için farklı tasarımlar kullanıldığından kişiye özel seçimler yapılabiliyor ve özel günlerde sevdiklerinizin daha şık olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top