Lotus Çiçeği Bileklik Nereden Alınır

Lotus Çiçeği Bileklik Nereden Alınır?

Lotus Çiçeği Bileklik Nereden Alınır?

Lotus çiçeği bileklik nereden alınır diye düşünmenize bile gerek yok! Takı satışı yapılan bütün mağazalarda bu zarif bilekliklere rastlamanız mümkün. Asil, nahiv, modern görünümleriyle hayranlık uyandıran lotus çiçeği bileklik modelleri, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde şıklığa damga vuruyor.

Kadınların güzelliğini ön plana çıkaran ve kombinlere estetik, işlevsel bir detay olarak eşlik eden bu bileklikler, cazibesini üzerindeki lotus sembolünden alıyor.

En güzel lotus çiçeği bileklik çeşitleri için doğru adres olan Klas Gümüş Online Satış Sitesi, tarzına muhteşem bir dokunuş yapmak isteyenleri bekliyor.

Lotus Çiçeği Anlamı

Lotus çiçeğinin anlamı direniş, mücadele ve uyanış gibi kavramları içine alıyor. Nelumbonaceae adı verilen çiçek familyasına mensup bu çiçek, diğer çiçeklerden önemli bir özelliğiyle ayrılıyor: Yaşamını toprakta sürdürmüyor, su üzerinde devam ettiriyor.

Berrak görüntüsüyle ilgi uyandıran lotus çiçeği, saflığa ve masumiyete işaret ediyor. Mitolojide de büyük bir yer tutan bu nadide çiçek, efsanelerde kutsal bir bitki olarak geçiyor.

Ebediyeti simgeleyen lotus çiçeği, bataklıklarda ve çamurda barınıyor. Fakat buna rağmen yaprakları toz ve kir tutmadığı için daima tertemiz kalmayı başarabiliyor.

İşte bu sebeple duruluğundan asla ödün vermiyor. Böylelikle bize, ne kadar kötü şartlar içerisinde bulunursak bulunalım temiz kalmaya muvaffak olmamız gerektiğini öğütlüyor.

Farklı renklerde karşımıza çıkan lotus, kirli suları dahi çok güzel bir şekilde süslüyor.

Lotus çiçeği bileklik çeşitleri de bu mis kokulu, büyüleyici çiçeğin güzelliğini tam olarak yansıtıyor. Benzersiz tasarımlarıyla ve dayanıklı yapısıyla beğeni toplayan bu bileklikler, konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.

Lotus Çiçeği Bileklik Nereden Alınır

İncili Lotus Siyah Taşlı Rodaj Bileklik

Ortası incili, kenarları siyah zirkon taşlı lotus çiçeği bileklik. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rodaj kaplamalıdır.

Satın Almak İçin Hemen Tıklayın ↗

Renklerine Göre Lotus Çiçeği Anlamları

Lotus çiçeği bileklik modellerine daha farklı bir perspektiften bakabilmek için Lotus çiçeği renkleri hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor.

  • Beyaz lotus çiçeği iyimserliğe, masumiyete işaret ediyor.
  • Kırmızı lotus çiçekleri tutku, cesaret, şefkat, sevgi ve merhametten haber veriyor.
  • Mavi lotus çiçekleri bilginliği temsil ediyor. Eski Mısır kültüründe mavi lotus çiçeğinin akıl ve ruh üzerindeki hâkimiyet ile ilişkilendirildiği biliniyor. Mavi lotuslara dünyada pek fazla rastlanmıyor. Bu ise onu daha özel kılıyor.
  • Mor lotus çiçekleri Buda öğretilerini sembolize ediyor. Yeniden doğuş kavramına gönderme yapıyor.
  • Pembe lotus çiçekleri aydınlanmanın müjdecisi olarak görülüyor. Rivayete göre bu çiçekler, Buda’nın dünyadaki temsilcileri. Birçok din mensubu, pembe lotus çiçeklerin içerisinde Tanrıların yaşadığını düşünüyor.

Gümüş Lotus Bileklik Çeşitleri

Örgü şekli, ip ve gümüş rengi doğrultusunda farklılık gösteren gümüş bileklik modelleri, 925 ayar gümüşten yapılır. Lotus çiçeği figürüyle süslenen bu modellerde yüksek mukavemetli paraşüt ipi kullanılır.

Bu bilekliklerin çamaşır suyu, alkol, parfüm, krem ve benzeri maddelerle temasından kaçınmanız önerilir.

Gümüş bileklik almadan evvel, bu konuda yayınlanmış yazılarımızı bu bağlantıdan https://blog.klasgumus.com/bileklik/ okumanızı tavsiye ederiz

En İyi Gümüş Lotus Bileklik Modelleri

Gündelik, şık ve spor tarzlara uyum sağlayan gümüş lotus bileklik modelleri, özel gün ve gecelerde de kombinleri taçlandırıyor. Hafif yapılı bu ürünler, günün her ânında rahatlıkla kullanılmaya uygun olarak tasarlanıyor.

Göz alıcı tasarımlarıyla ilgi uyandıran gümüş bileklikler kadınların favori aksesuarları arasında yer alıyor. Kıyafetlere zarafet katan lotus çiçeği bileklik çeşitleri, stil sahibi olanlara hitap ediyor.

İster sade, ister iddialı; her türlü giyim tarzına uygunluk sağlamayı başaran bu modeller, değişik bir tarz oluşturmak isteyenlere göre!

Kombinlerinizin atmosferini değiştirecek ve gözleri üzerinizde toplayacak olan bu modeller, kıyafetlerinize ve takılarınıza çok yakışacak.

Rahat kullanımı dolayısıyla üzerinizde taşımaktan hiç sıkılmayacağınız bu modeller, size ağırlığını hissettirmeyecek bile…

Klasik ve geleneksel motiflerin bir araya geldiği lotus çiçeği bileklik modelleri, her kadını cezbetmeyi başarıyor.

Siz de giyiminize hoş bir pırıltı katmak istiyorsanız bu modellerin gücünden yararlanabilirsiniz. Mağazamızın sizin için hazırladığı gümüş bileklik modellerinden faydalanabilir, diğer takılarınızla birlikte uyum içinde kullanabilirsiniz.

Lotus çiçek figürüyle zenginleştirilmiş bu modellere stilinizde yer açarak farklılık meydana getirebilirsiniz. Farklı desenlere sahip lotus çiçeği gümüş bileklik çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilir, kombinlerinizi bu ışıltılı aksesuar ile taçlandırabilirsiniz.

Bileklerinizi asalet ve zarafetle buluşturacak olan bu modelleri zamansız tasarımlarıyla her an, her yerde kullanabilirsiniz.

Spor, klasik ve alternatif giyim tarzlarıyla rahatça kombinleyebileceğiniz gümüş bileklik modelleriyle güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Dilerseniz daha sade, dilerseniz gösterişli modellerden birini tercih ederek tarzınıza muhteşem bir dokunuş yapabilirsiniz. Böylece kendinizi her zaman özel hissedebilir, güzelliğinizle büyüleyebilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top