Kadın Gümüş Yüzük Fiyatları

Kadın Gümüş Yüzük Fiyatları

Kadın Gümüş Yüzük Fiyatları

Kadın gümüş yüzük fiyatları; modele, kullanılan taş türüne ve büyüklüğe göre farklılık gösterir. Son yıllarda model çeşitliliğinin bir hayli artması neticesinde yüzüklerde zevkinize hitap eden bir modele ulaşmak daha kolay hale gelmiştir. Üstelik artık ölçü almanıza gerek bırakmayan ayarlanabilir yüzük gibi alternatifler sayesinde beğendiğiniz her modele sahip olabilirsiniz. Gümüş, altın ile kıyaslandığında daha düşük maliyetli bir maden olmasından dolayı aksesuar olarak sıklıkla kullanılır. Dekoratif objelerde de sıklıkla tercih edilen gümüşün dayanıklı yapısı da kullanıldığı her alanda uzun ömürlü olmasını sağlar.

Kadın gümüş yüzük fiyatlarında sunulan avantajların haricinde tek dezavantaj olarak görülebilecek durum kararmadır. Sık sık suyla temas halinde kararan gümüşleri, eski rengine kavuşturmak için sirke, karbonat, amonyak gibi malzemeler kullanılır. Bu sayede takılarınızın parlak rengini koruması için bakım maliyetlerine katlanmanıza gerek kalmaz.

Gümüş Yüzük Modellerinde Kullanılan Taşlar
Taşlı modeller, her sezonun gözdesi konumundadır.
İncili Lotus Ametist Taşlı Rose Gold Ayarlanabilir Yüzük

Beştaş Gümüş Yüzük Fiyatları

Söz ve nişan için son yıllarda en çok tercih edilen modellerin başında beştaş yüzük gelir. Klas Gümüş’te beştaş ve tektaşın bir arada olduğu ayarlanabilir yüzük modellerini bulabilirsiniz. Tektaş ve beştaş gümüş yüzük fiyatlarında cazip fırsatlardan yararlanarak istediğiniz modele sahip olabilirsiniz. Birbirinden zarif modelleri dilerseniz alyansınızın yerine de takabilirsiniz.

Bayan Gümüş Yüzük Modelleri

Gümüş yüzük modelleri, ince ve zarif bir yapıda olabileceği gibi daha büyük ve ihtişamlı bir yapıda da olabilir. Taşlı modeller, her sezonun gözdesi konumundadır. Çeşitli taşların kullanıldığı yaprak ve çiçek tasarımları, elinizde oldukça şık bir duruş sergiler. Burada taşların seçimini modele göre yapabileceğiniz gibi ruhsal dünyanıza ya da burcunuza uygun şekilde de yapabilirsiniz.

Gümüş Yüzük Modellerinde Kullanılan Taşlar

Klas Gümüş’ün tasarımlarında kullanılan ametist taşı, korkularla mücadelede etkilidir. Aynı zamanda stresli anlarınızda size rahatlatıcılığıyla eşlik eder. Akuamarin taşlı gümüş yüzük modelleri ve fiyatlarında sunulan uygun seçenekler ile fiziksel sağlığınızı koruyabilirsiniz. Akuamarin taşı, sağlığınız için oldukça faydalıdır. Sağlıklı bir vücut yapısı için çok sayıda faydası olan bu taşın bulunduğu yüzükleri takarak kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

Lotus Çiçeği Yüzük Gümüş Modelleri

Lotus çiçeği, doğada bulunan en güzel bitkilerden biridir. Güzelliğinin yanı sıra bataklıklarda yetişmesine rağmen her daim temiz kalabilmesi nedeniyle de oldukça ilgi çekici bir türdür. Bu güzelliğin ve temizliğin, gümüş yüzük modellerine yansıması da yine aynı zarafette olur. Ametist ve akuamarin gibi farklı taşların çiçeğin ana gövdesini oluşturduğu tasarımlarda, siyah, beyaz, mavi ve pembe gibi renk seçenekleri vardır. Minimal yapıda olan tasarımlar,  sadelikten hoşlananlar için idealdir.

Ayarlanabilir Kadın Yüzük Modelleri

Parmağınızın ölçüsünü alarak uygun yüzüğü belirlemek için biraz zaman harcamanız ya da önceki yüzüklerinizin ölçüsüne göre seçim yapmanız gerekir. Bu detaylarla uğraşmak istemiyorsanız, tüm ölçülere uygun şekilde ayarlanabilen modelleri tercih edebilirsiniz. Manolya, lotus çiçeği, yaprak gibi tasarımların yanı sıra tektaş ve beştaşın bir arada olduğu modeller de ayarlanabilir yapıdadır. Özellikle hediye olarak ayarlanabilir lotus yüzük ve diğer modelleri tercih edebilir ve bu sayede parmak ölçüsünü bilmediğiniz arkadaşlarınıza şık bir armağan sunabilirsiniz.

Kadın Gümüş Yüzük Modelleri
Kadın Gümüş Yüzük Modelleri
Pembe Taşlı Sedefli Manolya Çiçeği Yüzük

Hangi Gümüş Yüzük Modelini Seçmeliyim?

Model seçimi sırasında farklı kişiler farklı detaylara dikkat eder. Kimisi için zevkini yansıtan bir model bulmak daha önemliyken kimisi parmağının kalınlığına ya da inceliğine dikkat ederek, kendisi için en iyi seçimi yapmaya çalışır. Manolya yüzük fiyatları ve modellerini incelediğinizde karşınıza çıkan cazip seçeneklerden birini tercih etmek için çok fazla nedeniniz var. Birincisi bu modeller hem özel davetlerde hem de günlük olarak kullanılabilir. İkinci bir neden ise taşlarının çarpıcı parlaklığıyla muhteşem bir görüntü sunan bu modellere her kadının sahip olmak istemesidir. Gece elbisenizi giyip hazırlandıktan sonra aksesuarlarla daha da şık olmak istediğinizde, manolya gibi farklı çiçeklerden ilham alarak tasarlanan modelleri zevkle kullanabilirsiniz.

Gümüş Yüzük Modelleri Nasıl Kullanılmalıdır?

Her yüzük, özenli bir şekilde kullanılmadığı takdirde deformasyona uğrar. En sık karşılaşılan deformasyonların başında taş düşmesi ve çizilme gelir. Klas Gümüş’ten aldığınız ürünlerde taş düşmesi sorunu meydana gelmez. Çizilmelere karşı dayanıklı olan gümüş kısımlar ise her zaman kalitesini korumaya devam eder. Siz de kaliteli Klas Gümüş tasarımları ile günün her anında şıklığınıza eşlik edecek bir aksesuara, cazip fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top