Gümüş Küpe Modelleri

Gümüş Küpe Modelleri

Gümüş küpe modelleri, kadınların en sevdikleri aksesuarlar arasında yer alır.

Yüzlerine yaptıkları makyaja hareket katmak ya da özel davetlerde giydikleri kıyafetlere uygun bir aksesuar kullanmak isteyen kadınlar, hemen zevklerine hitap eden bir model arayışına girer. Farklı ebat ve şekillerde birçok model arasından karar vermekte zorlanan kadınlar, markanın kalitesine güvenerek de seçimini yapar.

Gümüş küpe deyince akla gelen adreslerin başında ise Klas Gümüş gelir. Her zevke hitap eden modeller sayesinde her kadın kendisine yakıştırdığı ürünü, Klas Gümüş’te bulabilir ve her ortamda kullanabileceği şık aksesuarlarla kendini daha iyi hissedebilir.

Modern Gümüş Küpe Tasarımları

Gümüş, tasarımcısının hayal gücüyle birleşince ortaya son derece kaliteli ürünler çıkar. Kimi kadın sade tasarımlardan hoşlanırken kimi de daha büyük ve gösterişli modelleri sever. Aynı zamanda genellikle kıyafetlerde duyduğunuz spor ve klasik ayrımı, küpeler için de söz konusudur. Burada kararınızı kullandığınız kıyafete göre verebilirsiniz. Örneğin; bir eşofmanla dışarı çıktığınızda renkli halka küpelerle spor bir şıklık sağlamanız mümkündür. Halka gümüş küpe çeşitlerini klasik kıyafetlerinizle de kullanabilirsiniz. Küçükten büyüğe doğru farklı boyutlarda olan bu modeller, özellikle saçını toplamaktan hoşlananlar için iyi bir seçimdir.

Klas Gümüş’ün sizin için hazırladığı tasarımlar arasında dikkat çeken ürünlerden biri lotus çiçeği küpedir. Ortasında yer alan beyaz taş ve lotus çiçeğinin o etkileyici yapısı ile sizi buluşturan bu modelde; pembe, siyah, mavi gibi farklı renk seçenekleri vardır. Çiçek kısmında ise sıradan malzemeler yerine; akuamarin, ametist gibi taşlar kullanılmıştır. Lotus çiçekli küpe modelleri ile uyumlu kolye çeşitlerini de Klas Gümüş’te bulabilir ve kendi setinizi oluşturabilirsiniz.

Gümüş Küpe Modellerinin Özellikleri

Kadın ve erkeklerin küpe seçimini etkileyen önemli faktörlerin başında kalite gelir. Kalitesiz bir yapıda olan ürünlerde, kısa sürede kararma problemi meydana gelir. Bu nedenle yapılması gereken kaliteli markalar tarafından satışa sunulan ürünlere yönelmektir. Modern gümüş küpe çeşitlerinde taş da sıklıkla kullanılan bir malzemedir. Gümüş gibi taşın kalitesine de dikkat edilmeli ve solgun duran, yerinden kolayca düşebilecek yapıda olan taşlara sahip ürünler tercih edilmemelidir. Kalitesiyle göz dolduran Klas Gümüş ürünlerinde bu tarz sorunlar bulunmaz. Kullanılan taş ve gümüşün kalitesi bir araya geldiğinde, uzun yıllar severek kullanacağınız bir aksesuara sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Gümüş Küpe Kombinleri

Taşlı gümüş küpe ve diğer çeşitleri kullanırken sadece kendi zevkinizi göz önünde bulundurabilir, satın aldığınız ürünün rengiyle uyumlu kıyafetler giyebilir ya da ton sür ton bir şıklık için yakın tonlarda olan kıyafetleri seçebilirsiniz. Sadece kıyafetle değil kullanacağınız diğer aksesuarlarla da şıklık sağlamanız mümkündür. Yaz aylarında takacağınız bir bandana ya da şapkayı; kış aylarında takacağınız bir atkıyı, küpelerinize uygun renklerden seçebilirsiniz. Gümüş küpe kombinleri için daha pek çok alternatifiniz vardır. Kulağınızda delik sayısı fazla ise kadın kıkırdak küpe kullanabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisi!

Klas Gümüş

Kombini sizin yerinize Klas Gümüş’ün yapmasını isterseniz; küpe, yüzük ve kolyeden oluşan takı seti modellerini satın alabilirsiniz.

Kombini sizin yerinize Klas Gümüş’ün yapmasını isterseniz; küpe, yüzük ve kolyeden oluşan takı seti modellerini satın alabilirsiniz.

Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Uygun küpe modelini belirleme sürecinde yüz şeklini de baz alma şansınız vardır. Oval yüz tipine sahipseniz ister sallantılı ister taşlı modelleri kullanabilirsiniz. Bu yüz tipi, küpe seçiminde son derece özgür davranabilir. Üçgen yüz şekline sahip kişiler, daha kısa modelleri tercih ederken kare yüz yapısında uzun ve sallantılı modeller oldukça şık durur. Tabii tüm bunlar, sadece bir orantı hesabından ibaret detaylardır. Gönlünüzden geçen gümüş küpe modeline sahip olmak istediğinizde, kendinize hiçbir sınır koymanıza gerek yoktur.

Gümüş Küpe Yara Yapar mı?

Gümüş küpelerin önemli bir özelliği de yara yapmamasıdır. Metal alerjisi olan kişiler, genellikle yara ve kaşıntı korkusuyla küpe takmaktan kaçınır. Klas Gümüş’ün kaliteli ürünleri sayesinde böyle bir korku taşımanıza gerek yoktur. Metale alerjiniz olsa bile gümüşün kaliteli yapısı sayesinde herhangi bir yara oluşumuyla karşılaşmaz ya da farklı bir alerjik reaksiyon yaşamazsınız.

Gümüş Küpe Fiyatları

925 ayar gümüş küpe fiyatlarında uygun seçenekleri bulabileceğiniz bir marka olan Klas Gümüş sayesinde tüm kıyafetleriniz için farklı modelleri aynı anda satın alabilirsiniz. Kaliteli ürünlere uygun fiyattan ulaşma imkânını size sunan Klas Gümüş’ten hemen siparişinizi vererek uygun fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top