Gümüş Güneş Kolyesi ile Uyumlu 5 Gömlek Modeli

Gümüş Güneş Kolyesi ile Uyumlu 5 Gömlek Modeli

Gümüş Güneş Kolyesi ile Uyumlu 5 Gömlek Modeli

Son yıllarda gömlek modasıyla birlikte güneş kolyesi ile uyumlu kombinler dikkat çekiyor. Siz de bu anlamda farklı zevkler arıyorsanız, yazımızın devamında bahsedeceğimiz önerilere göz atabilirsiniz.

Özellikle gümüş güneş kolyesi modelli bir kolye tercih ediyorsanız, giyeceğiniz gömleğin, tasarımı, türü, rengi ve yaka modeli önemlidir. Tüm bu noktaları göz önünde tutarak bir tercihte bulunmak sizleri daha şık gösterecek çözümler olarak karşımıza çıkıyor.

Gümüş güneş kolyesi modeli, diğer gümüş kolye modellerine nazaran daha naif, daha zarif ve daha ince olmasıyla biliniyor. Bu nedenle öncelikli olarak gömlek yakasının daha gösterişsiz olmasına özen göstermelisiniz. Çünkü gösterişli yakalar, kolyenin güzelliğini örtbas edebilirler. Bu gibi sebeplerden ötürü daha sade bir yaka tercihinde bulunmak, bu modeldeki şıklığı daha ön plana çıkarmanızı sağlayacaktır.

Özellikle boyun ve göğüs kısmı daha açık olan gömleklerle de gümüş güneş kolyesi modeli iyi bir ikili olabilir. Gerdan kısmınız kemikli bir yapıya sahipse, daha şık bir kombin yakalama şansınız artar. Fakat değilse bile, modelin şık tasarımı sayesinde, yine güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle göğüs kısmında zarif gümüş zinciriyle birlikte dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Hakim yaka gömlekler de çok iyi bir ikili olabilirler. Özellikle v akışlı zinciri bulunan bu modelde bir kolye, gömleğinizi ve boynunuzu daha ön plana çıkarmanıza yardımcı olur. İnsanlar, gözlerle temas kurduktan sonra direkt olarak boyun ve ağız kısmına dikkat ederler. Bu nedenle dikkat çekici bir boyun ve gerdan, her zaman şıklığın bir numaralı adayı olarak karşımıza çıkar.

Kapalı yaka gömleklerde, gömleğin üzerine sarkacak şekilde bir kullanıma sahip olan bu modeller, özellikle gömlekteki renk seçimine göre şıklık kazanır. Kolye rengi gümüş yapıda olduğu için, daha açık tonlar tercih etmek yanlış olacaktır. Bunun yerine gümüşün o saf ve parlak beyaz rengini ön plana çıkaracak koyu renk tonlarında bir gömlek seçimi sizleri daha şık gösterebilir.

Kot gömleklere de çok yakışan bir takı olan gümüş güneş kolyesi, bu anlamda gümüşün beyazlığıyla ay, tasarımın sarılığıyla güneş ve kot gömleğin maviliğiyle gökyüzünün buluşmasına olanak tanır. Doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu bir renk kombinini bu sayede yaratabilirsiniz.

Gümüş Güneş Kolyesi ile Uyumlu Gömlek Modelleri

Opal Beyaz Taşlı Ay ve Güneş Kolye

  • Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.
  • Rodaj ve rose kaplamalıdır.
  • Opal beyaz taş kullanılmıştır.
  • Zincir uzunluğu 40+5 cm uzatmalıdır.

Güvenilir ve Kaliteli Gümüş Kolye

Bugünlerde, piyasalarda güvenilir ve kaliteli gümüş kolye bulmak bir hayli zorlaşmış durumdadır. Özellikle kadınların tercih ettiği gümüş takı modellerinde, birçok marka birbiriyle yarışıyor. Fakat birçok marka, gerçek gümüş kullanmıyor. Özellikle bu ürünler, gümüş fiyatlarına göre daha ucuz olmasıyla anlaşılıyor. Fakat bazı ürünler de bu şekilde anlaşılmıyor. Bu durumun dışında, uzmanlar haricinde, bir kişinin hakiki gümüşü ayırt etmesi pek de mümkün değildir. Bu nedenle bazı hususlara dikkat ederek güvenilir bir takı alış-verişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bunlardan ilki, gümüş takı satan firmanın ticaret odasına kayıtlı olmasıdır. Bu niteliğe sahip bir markanın, sahte gümüş satma şansı yoktur. Çünkü, gümüşle ilgili gerekli kanun ve yönetmeliklere uyarak mevzuata uygun satış yapma zorunlulukları vardır. Bu zorunluluklardan birisi de gümüşün ayarını belirtecek ve yine resmi onaylı belgelerin olmasıdır. Bu durum gümüşün ayarının doğru olarak verilmesini sağlar. Gümüş ayarı, kolye seçiminde önem teşkil eder. Çünkü gümüşteki ayar artıkça alaşım içindeki bakır oranı düşer. Düşen bakır oranı, takının dış etkenler dolayısıyla korozyona uğramasının önüne geçer. Yani, yüksek ayar gümüşün, diğer gümüş ayarlarına göre, kullanım ömrü daha fazladır. Bu sebeple, 925 ayar gümüş kolye tercih etmek önemlidir.

Gümüş Kolye Hakkında

Blog bölümümüzde sizler için hazırladığımız Gümüş Kolye hakkında yazılan makalelerimizi okumanızı tavsiye ederiz.

Hakiki olmayan gümüş kolye satan markalar aslında direkt olarak farklı metallerle üretilmiş ürünleri sizlere sunmazlar. Bu ürünler birçoğu gümüş kaplama denilen bir yapıya sahiptir. İç ve ana kısmı metal sadece dış kısmında gümüş kaplama kullanılır. Fakat kaplama ürünlerde, daha çabuk kararma ve kaplamanın soyulması gibi problemlerle sıkça karşılaşılır. Ayrıca kaplamada kullanılan gümüş miktarı, doğal olarak gümüş kolye üretilirken kullanılan gümüş miktarından daha azdır. Bu durumdan dolayı, kaplama gümüşün maddi olarak da değeri bir hayli düşüktür. Ziynet eşyası olarak saklanamayacak kadar değersiz olan bu ürünlerden kaçınmakta fayda vardır. Bütün bunlar dışında Klas Gümüş olarak sizlere gümüş olduğu yüzde yüz garantili olan güneş kolyesi ürünlerimizle hizmet veriyoruz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top