En Özel Gümüş Doğal Taş Takı Modelleri

En Özel Gümüş Doğal Taş Takı Modelleri

En Özel Gümüş Doğal Taş Takı Modelleri  

Takı kullanmak, yüzyıllardır kadınların güzelleşmek için tercih ettiği yollardan biridir. Vücudun çeşitli yerlerinde kullanılan takılar ile kıyafetlerin havası değişir ve kullandığınız diğer aksesuarlar da daha iyi görünür. Her kadının zevkine hitap eden ve karakterini yansıtan bir takı muhakkak vardır. Gün geçtikçe artan çeşitlilik sayesinde birbirinden farklı modelleri koleksiyonunuza ekleme şansınız doğmuştur.

Doğal taş takı modellerinde doğanın değerli armağanlarından olan taşlar kullanılır. Bu taşların doğal yapısında bulunan bazı özellikler, insan ruhuna fayda sağlayacak etkiler sunar. Yapay taşlara göre daha uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunan ve dayanıklılığı da yüksek olan taşlarla bezeli takılar; kalitesini, şıklığını her zaman yansıtmaya devam eder.

Takılarda En Sık Kullanılan Doğal Taşlar

Gerçek taşlardan takılar kullanmak isteyenlerin seçici olması gereken durumlar vardır. Her taş sizin istediğiniz etkiyi sağlamayabilir ya da istediğiniz gibi bir görüntü sunmayabilir. Bu nedenle her zaman doğru seçimleri yapmanız ve sizin için en uygun olan taşları kullanmanızda fayda vardır.

Ametist, takılarda kendisine en fazla yer bulan taşlardan biridir. Üzerindeki negatif yükleri atmak isteyenler ve stresini hafifletmek isteyenler, bu taşın bulunduğu takıları tercih edebilir. Aynı zamanda radyasyonun olumsuz etkileri de ametist taşı ile giderilebilir. Cilde olan faydaları, hastalık giderici özellikleri ile ön plana çıkan bir diğer taş çeşidi de sedeftir. Doğal taş takılarda kullanılan sedefin faydalarının yanı sıra görünümü de son derece özeldir.

Doğal Taş Kolyeler

Kolyeler, özellikle boyun dekolteli kıyafetlerle beraber son derece şık durur. Aynı zamanda boğazlı bluz ve kazaklar üzerine de doğal taş kolyelerle şık bir görüntü elde etmek mümkündür. İnci ve akuamarin, kolyelerde sıklıkla kullanılan taşlardır. İncinin size enerji verme, konsantrasyonunuzu artırma ve dinginlik sağlama gibi özellikleri vardır. Güven artışı ve rahatlama için akuamarin taşı da kullanılabilir. Bu taşlar Klas Gümüş tarafından eşsiz tasarımlara dönüştürülerek sunulur.

Bayan Gümüş Takı Setinde Hangi Parçalar Yer Alır?
Bayan Gümüş Takı Setinde Hangi Parçalar Yer Alır?

İncili Lotus Siyah Taşlı Rose Gold Üçlü Set
Ortası incili, kenarları siyah zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.

İncili Lotus Akuamarin Taşlı Rodaj Üçlü Set
Ortası incili, kenarları akuamarin zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rodaj kaplamalıdır.

Gümüş Takı Seti Modelleri
Gümüş Takı Seti Modelleri

Doğal Taş Yüzükler

Yüzük seçiminizi doğal taşlı olan modellerden yana yaparak, size her anlamda fayda sağlayacak bir ürüne sahip olabilirsiniz. Kimi kadınlar her zaman için daha minimal tasarımlardan hoşlanırken kimileri daha gösterişli ve şatafatlı tasarımları daha cazip bulur. Sizin ruhunuza hitap edecek ve kendinize yakıştıracağınız tasarımlar içinse her zaman en doğru adres Klas Gümüş’tür. Klas Gümüş’te en değerli taşların; çiçeğe, yaprağa ve farklı tasarımlara dönüşümüne siz de hayranlıkla şahit olabilirsiniz.

Doğal Taş Küpeler

Kadınların severek kullandığı aksesuarlardan bir diğeri de küpelerdir. Bazen minimal bir tasarım olarak bazen de sallantılı ve çeşitli figürlerin yer aldığı bir yapıda karşınıza çıkan doğal taş küpelerde, genellikle giyim tarzına uyumlu olacak şekilde bir seçim yapılır. Özellikle parıltılı ve ışıltılı küpelerin görünümünü daha fazla zenginleştirmek için safir taşı kullanılır. Doğal taş küpe modellerinde sıklıkla karşınıza çıkan safir, dünyadaki en değerli taşlardan biri olarak kabul edilir.

Doğal Taş Bileklikler

Zultanit, akuamarin, sedef, ametist gibi taşlarla tasarlanan bileklikler, kolunuzda şık bir duruş sergileyerek zarafetinize zarafet katar. Birbirinden özel renklerin en kaliteli gümüşle buluşması neticesinde bakanları kendine hayran bırakacak ürünler ortaya çıkar. Bu ürünleri en özel davetlerde, kendi nişanınızda, doğum gününüzde ya da farklı bir anda kullanabilirsiniz. Gün içerisinde ofiste çalışırken ya da dışarı çıkarken şık olmanız gereken anlarda Klas Gümüş’ün birbirinden kaliteli bileklik modellerini kolunuza takabilirsiniz.

Doğal Taş Takı Setleri

Tek bir yüzük, kolye ya da bileklik satın almak yerine hepsi aynı tasarıma sahip olan ürünlerden meydana gelen setleri tercih edebilirsiniz. Tüm setler; kolye, yüzük ve küpeden meydana gelir. Dilerseniz uyumlu renk ve tasarıma sahip bir bileklik satın alarak setinizdeki parça sayısını artırabilirsiniz. Doğal taş takı seti kullanmak, her zaman uyumlu bir şıklık elde etmek isteyenler için ideal bir seçimdir. Böylece her detayın uyumluluğu sayesinde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Doğal Taş Takı Fiyatları

İstediğiniz gibi aksesuarlara sahip olmak için doğal taş takı fiyatlarında sunduğumuz uygun seçeneklerden yararlanabilir ve şahane görüntünüzün keyfini çıkarabilirsiniz. Toptan ve perakende alımlarda en uygun seçenekleri sunan Klas Gümüş ile modaya uygun bir şıklığın keyfini günün her anında çıkarabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top