Her Zevke Hitap Eden Gümüş Bileklik Bayan Modelleri

Her Zevke Hitap Eden Gümüş Bileklik Bayan Modelleri

Her Zevke Hitap Eden Gümüş Bileklik Bayan Modelleri

Gümüş bileklik bayan modelleri, kadınların günün her anında severek kullandıkları takılardır. Bu takılarda model çeşitliliği bir hayli fazladır. Bileğinizde hangi modelin güzel duracağını düşünüyorsanız, onu tercih ederek daha şık görünebilirsiniz. Bir kadının her an kendini şık hissetmek istemesi, sadece başkalarına güzel görünme arzusundan kaynaklanmaz. Kendinizi iyi hissetmek için de Klas Gümüş’ün seçkin aksesuarlarını kullanabilirsiniz.

Kimi kadın için klasik modeller günün her anında ideal bir seçimken kimisi daha sade ve çok fazla göze çarpmayan tasarımlardan hoşlanır. Gümüş bileklik bayan modellerinde her iki alternatifi de bulma şansınız vardır. Aksesuar kullanmayı çok seviyorsanız, tek bir bileklik yerine aynı anda birkaç modeli beraber takabilirsiniz. Dilerseniz farklı bir aksesuarla beraber de bilekliklerinizi kullanabilirsiniz. Bu, kimi zaman bir saat kimi zaman bir yüzük olabilir. Karar tamamen size ait.

Gümüş Bileklikler
Ay Yıldız Bileklik
Ay yıldız modeli ve yan parçaları zirkon taşlardan yapılan kolye. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.
Hemen satın almak için burayı tık’layın!

Çiçeklerin Büyülü Dünyasını Yansıtan Gümüş Bileklikler

Lotus gümüş bileklik, çiçeklerin harika tasarımlara dönüştüğü modellerin başında gelir. Doğaseverlerin yakından tanıdığı lotus çiçeği, bataklıklarda ve çamurlu alanlarda yetişir. Buna rağmen duru güzelliğini ve temiz görüntüsünü her zaman korur. Bu güzelliğin bilekliklere taşınması ile siz de her an zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Sadece bu çiçeğin güzel görüntüsü değil bilekliğin yapımında kullanılan taşlar da sizi ayrı bir havaya büründürür.

Ametist ve akuamarin gibi doğanın en değerli armağanı olan taşların ürünlerde kullanımı ile siz de gün boyunca kendinizi stresten arınmış, sıkıntılarınızı bir kenara bırakmış şekilde daha dinç hissedebilirsiniz. Lotus çiçeğinin yanı sıra farklı çiçeklerin hayranlık uyandıran tasarımlarını da profesyonel bir el işçiliği eşliğinde Klas Gümüş ürünlerinde görebilirsiniz.

Özel Davetlerin Vazgeçilmezi Fantezi Gümüş Bileklikler

Gümüş bileklik bayan modelleri arasında glam giyim tarzına şıklığıyla eşlik edecek fantezi parçalar da yer alır. Bu modelleri katıldığınız ve son derece şık olmanız gereken davetlerde kullanabilirsiniz. Bu konuda kendinize sınır koymak istemiyorsanız, günün her anında fantezi tarza sahip bir ürün ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Fantezi parçalar; iç içe geçmiş halkalardan, parıldayan taşlardan ya da çiçek ve yaprak gibi farklı tasarımlardan meydana gelebilir. Gümüş kadın bileklikte seçiminiz fantezi bir üründen yanaysa sizin için doğru adres Klas Gümüş’tür.

Kullanımı Kolay Asansörlü Bileklikler

Gümüş asansörlü bileklik, kullanımı en kolay parçaların başında gelir. Satın alma işleminden sonra ürünün bileğinize uymadığını fark ettiğiniz takdirde iade ve değişim için vakit harcamak zorunda kalırsınız. Bu nedenle asansörlü bilekliklerin her ölçüye göre ayarlanabilir yapısından yararlanarak, kullanım kolaylığı elde etme şansınız vardır. Hediye olarak bir bileklik satın almak isteyenler de bu modellerin ölçüden bağımsız hareket edebilme olanağından faydalanabilir.

Bayan Gümüş Bileklik Fiyatları
Kalp Figürlü Bileklik
Bir kenarında ortasında ve yan parçalarında zirkon taşlar bulunan kalp modelli bileklik. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rose gold kaplamalıdır.
Hemen satın almak için burayı tık’layın!

Zarif Görüntüsüyle Gurmet Bileklikler

İç içe geçmiş halkaların birleşiminden oluşan gurmet modeller tek başına sunduğu şıklığı aksesuarlarla beraber de sağlar. Bu modelleri saatinizin yanında kullanabilir ya da farklı bilekliklerle kullanarak bir kombin oluşturabilirsiniz.

Gümüş Bileklik Bayan Modelleri Kararır mı?

925 ayar gümüş bileklik bayan modellerinin kaliteli yapısı, kararma meydana gelmesini engeller. Buna rağmen kullanım sırasında yapılan birtakım hatalardan kaynaklı olarak kararmanın meydana gelmesi kolaylaşabilir. Sıvılarla temas, kararmanın en önemli sebebidir. Sürekli sıvılara maruz kalan bileklikleriniz, zamanla parlaklığını yitirmeye ve yer yer renk değiştirmeye başlar. Bunu önlemek için parfüm, kolonya gibi vücudunuza temas eden sıvıları takılarınızdan uzak tutmalısınız. Aynı zamanda banyo gibi nemli alanlara takılarınızı bırakmak da çok sağlıklı değildir. Bu nedenle bileklik gibi takılarınız için özel bir saklama alanı oluşturmalı ve bu şekilde nemli yüzeylere teması engellemelisiniz. Kararan ürünleri parlatmak için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Bu yöntemlerden en bilineni sirke ve karbonat karışımı ile bilekliklerinizi silmektir.

Bayan Gümüş Bileklik Fiyatları

Gümüş bileklik bayan modelleri fiyatları için son derece uygun seçenekler sunan Klas Gümüş ile model seçiminizi özgürce yapabilirsiniz. İster günlük olarak ister özel günlerde kullanmak için pek çok ürüne, uygun ödeme koşullarından yararlanarak aynı anda sahip olabilirsiniz. Profesyonel el işçiliğiyle tasarlanmış ürünler, sizi bulunduğunuz her ortamda fark ettirir. Özgün stilleri üzerinde taşımayı sevenlerin ortak noktası olan Klas Gümüş’ten hemen siparişinizi vererek beğendiğiniz ürüne stoklar tükenmeden sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top