Ametist Taşının Faydaları Nelerdir?

Ametist Taşlı Kolye ile Enerji Kazanmak Mümkün müdür?

Ametist Taşlı Kolye ile Enerji Kazanmak Mümkün müdür?

Metafizikçiler, ametist kristallerinin negatif enerjiyi atacağına ve evrende bir huzur havası yaratacağına inanırlar. Ayrıca ametist taşının stresi azalttığını iddia ederler. Takı tasarımcılarının en favori tasarımlarından biri olan ametist taşlı kolye, özellikle 2022 yılının en popüler kristal tasarımları arasındadır.

Mor renkli değerli taşları seviyorsanız veya her zaman ametist hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Ametistin anlamından iyileştirici özelliklerine kadar bu muhteşem mücevher hakkında bilinmesi gereken her şeyi bir araya getirdik. Ayrıca ametist taşlı kolye fiyatları ve diğer tüm detayları bu sayfada paylaşacağız.

Ametist Taşı Nedir, Nerelerde kullanılır?

Ametist kristalleri dünyanın en popüler değerli taşlarından biridir ve takı tasarımında binlerce yıldır kullanılmaktadır. Taşın inanılan iyileştirici özellikleri oldukça etkileyici ve eski Yunan inançlarına kadar uzanıyor. Aslında, ‘ ametist ‘ kelimesi, ayık anlamına gelen ve sağlam, ayık bir zihniyeti sürdürme fikrini ima eden Yunanca ametistos kelimesinden gelir. Bu kristallerden, tasarımcılar tarafından ametist taşlı kolye yapılmaktadır. Bu sayede kişiler, o pozitif enerjiyi her zaman boyunlarında taşımaktadırlar.

Hemen sepete at

Gözalıcı Ametist Taşlı Gümüş Kolyelerimizi İnceleyin.
Üstelik Seçili Ürünlerde Şık Hediyelerimizi Kaçırmayın..

Ametist Taşı Enerjisi

Ametist diğer birçok kristal gibi bir kuvars çeşididir. Mor renk, taşın oluşumu, ışınlanması ve ışığın kristal yapısıyla etkileşimi sırasında mevcut olan safsızlıklardan gelir. Ametist ‘in Mohs sertlik derecesi 7 olup, onu florit gibi taşlardan çok daha sert ve topazdan biraz daha yumuşak yapar. Taşın en yüksek miktarı ve kalitesi Brezilya, Almanya, Sri Lanka ve Uruguay’da bulunur. Birincil uygulaması mücevherattır ve elmasla karşılaştırıldığında endüstriyel değeri çok azdır veya hiç yoktur. Ametist taşlı kolye ayrıca zihnin hem zihinsel hem de metafiziksel boyutlarda özgürce akmasına yardımcı olduğu için uyanık zihne berraklık ve huzur getirir.

Ametist Taşının Faydaları Nelerdir?

Dünyada zihin, beden ve ruh için güçlü şifa sağlayan pek çok değerli taş vardır. Birçok kişi yeşim taşı gibi değerli taşları sakinleşmek ve meditasyon yapmak için kullanırken, diğerleri zihin ve bedeni toksinlerden arındırmak ve temizlemek için turmalin gibi diğer değerli taşları kullanabilir. Değerli taşların çok çeşitli faydalar sunduğu açıktır. Ama konu değerli taşlar olduğunda iyinin daha iyisini arıyorsanız, o zaman ametist aurasından daha güçlü, çok yönlü ve güzel başka bir şey yok!

Bu değerli taşı duymadıysanız (veya mistik güçlerinden yararlanmadıysanız), o zaman eminiz ki çok şey kaçırıyorsunuz! Ametist aura, çok sayıda iyileştirici yeteneği nedeniyle genellikle “evrensel ışığın taşı” olarak anılır ve bu yetenekler nedeniyle onu Platin Aura matımızda kullanırız!

Genel olarak, çok çeşitli aura değerli taşları vardır, ancak ametist aura, başka hiçbir yerde elde edemeyeceğiniz rakipsiz faydalar sağlar. Ametist aurasının enerjisini emdiğiniz zaman, muhtemelen kendinizi yenilenmiş, merkezlenmiş, yaratıcı hissedeceksiniz; gerçek benliğiniz gibi hissediyorsunuz. Enerjisi ayrıca vücuttaki tüm çakra noktalarıyla rezonansa girer, başka hiçbir değerli taşın yapamayacağı bir şey. Öyleyse, ametist aurasının özelliklerine daha yakından bakalım.

Ametist Taşlı Kolye Fiyatları

Her takı tasarımının fiyatı, kullanılan taş ve el emeği ile belirlenir. Ametist Taşlı Kolye fiyatları da bu şekilde belirleniyor. Kolyenin tasarımına ve el işçiliğine göre fiyatlar her mağazada farklı olabilmektedir. Kolye satın alırken, mutlaka gerçek ametist taşı kullanıldığından emin olmalısınız. Aksi halde almanız gereken pozitif enerjiyi bu taşlardan alamazsınız.

Ametist Taşının Özellikleri

Takı dünyasında ametist taşı en çok taşlı kolye tasarımlarında kullanılmaktadır. Peki, ametist aurasını bu kadar özel yapan nedir? Ametist aurasını diğer değerli taşlardan ayıran ana özelliği, onu yaratmaya giden hassas ve karmaşık tedavi sürecidir.

Ametist kendi başına güçlü bir değerli taştır. Diğer şeylerin yanı sıra, vücuttaki gerilimi iyileştirir ve kaygı ve olumsuzluğu azaltır. Ancak ametist aura bu faydaları arttırır ve daha da fazla iyileştirici güç sunar.

Tüm bunlara girmeden önce, ametist aurasının nasıl oluştuğunu tartışalım. Ametist, dünyanın birçok yerinde bulunabilen doğal bir değerli taştır. Ancak ametist aura, titanyum iyonlarının ametist yüzeyine bağlandığı galvanik süreç adı verilen karmaşık ve hassas bir tedavi prosedüründen geçer.

Başlamak için, ametist değerli taşlar ve saf titanyum, tamamen kapalı bir ultra saf su kabına yerleştirilir. Daha sonra kaba elektrik uygulanarak titanyum iyonlarının su çözeltisinde çözülmesi sağlanır. Bu iyonlar negatif yüklü olduğundan, pozitif yüklü ametistin yüzeyine bağlanabilirler. Sonuç, ametist değerli taşlara yanardöner bir görünüm verir ve taşın enerjisini yükseltir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top