925 ayar Gümüş Takı Seti Alırken

925 Ayar Gümüş Takı Seti Modellerimiz

925 Ayar Gümüş Takı Seti Modellerimiz

925 ayar gümüş takı seti almak için, mağazaları gezerek ya da Internet sitelerinde satış yapan gümüş takı markaları araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Takı alacaksanız ve özellikle bu takılar altın ve gümüş gibi değerli metaller kullanılarak tasarlanmışsa alış veriş yapmak istediğiniz sitelerin güvenilir olması konusunda gerekli özeni ve dikkati göstermeniz gerekir.

Gümüş Takı Setleri

Her kadın takı takmayı sevmekle beraber, onlara karşı beslediği yoğun ilgi ile en güzelini ve en zarif modelini almak ister. 925 ayar gümüş takı seti, birçok kadının favori setlerindendir. 925 ayar gümüş takı seti modellerine Klas Gümüş Sanal Mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. Klas Gümüş Sanal Mağazası, son derece güvenilir satış sistemi ve sağlam işçiliği ile müşteri memnuniyetini fazlasıyla karşılamaktadır.

Gümüş Takı Seti Modelleri

Gümüş takı seti modellerinde oldukça fazla seçenek ve model bulunmaktadır. 925 ayar gümüş takı seti modellerine en uygun fiyatlar ile sahip olmak, birçok gümüş takı set modellerini inceleyerek güvenli ve konforlu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Takı Seti Modelleri

Mağaza gezmeye zaman ayıramıyorsanız, www.klasgumus.com sayfasına girerek çok sayıda gümüş takı seti modelini inceleyip satın alabilirsiniz. Arkadaşınıza, annenize veya sevgilinize hediye olarak ya da kendinize gümüş takı satın almak istediğiniz her an siteye girebilir ve uygun fiyatlı gümüş ürünlerini inceleyip satın alabilirsiniz. İşte modeller;

Gümüş Takı Seti Koleksiyonumuzdan Örnekler

İncili lotus ametist taşlı rose seti; 3 takımdan oluşmaktadır. Ortasında inci detayı, kenarları lotus çiçeği ile kaplı bu model yüzüğü, küpesi ve kolyesi olarak set halinde alabilirsiniz.

İncili lotus ametist taşlı rodaj seti; Ortası incili ve kenarı lotus çiçeğinde ilham alınarak tasarlanan bu set 925 ayar gümüşle ve rodaj ile kaplanmıştır.

İncili lotus pembe taşlı rose set; Aynı şekilde ortasında inci yer almakta ve pembe zirkon taşlı lotus çiçeği ile tasarlanmıştır.

İncili lotus akuamarin taşlı rose set; Kenarları akuamarin zirkon lotus çiçeği ile kaplı ve ortasını inci ile tamamlayan bir settir.

İncili lotus siyah taşlı rose set; Kenarları zirkon taşlı lotus çiçeği ve inci detayı ile gözlere hitap etmektedir.

İncili lotus beyaz taşlı rodaj set; Beyaz rengin sadeliği ve incinin lotus çiçeği ile uyumlu olan bu set 925 ayar gümüş takı seti modelleri arasında yer almaktadır.

Gümüş Takı Setlerinin Özellikleri

Gümüş takı alırken;

  • Gümüşün kendisine has mavimsi gri bir rengi vardır,
  • Gümüş takı alırken 925 ayar damgasına ve patent numarasına göz gezdirmeniz gerekir,
  • Türkiye gümüş ayaları 800, 900 ve 925 olarak 3 çeşit gümüş çeşidi bulunmaktadır,
  • Gümüş içerdiği maddesi doğası gereği kararma özelliğine sahiptir,
  • Piyasada sahte gümüşler, gerçek gümüşlere oranla daha hafif bir yapıya sahiptir,
  • Aldığınız gümüş set, bir müddet sonra kararıyorsa aldığınız gümüş gerçek gümüştür,
  • Gümüşün güvenilir adresi olan Klas Gümüş’te yer alan bütün ürünler gerçek 925 ayar gümüşle üretilmiştir. Birbirinden kaliteli ürün çeşidi ile gümüş kolye, gümüş takı setleri, bileklik, küpe, yüzük vb. modellerine oldukça uygun bir fiyatla sahip olabilmeniz mümkün.

Gümüş Takı Seti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevdiklerinize ya da kendinize gümüş takı seti almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Online satın alacağınız gümüş takı setlerinde biraz daha dikkatli olmak zorundasınız.

1- İlk öncelik satın alma yapmayı planladığınız sitenin ya da mağazanın güvenilir olmasını, en ufak bir sorunda değişim yapma hakkınızı kabul etmiş olmasını araştırmış olmalısınız.

2- Gümüş satan sitenin kargo ve iade prosedürünü açıklamalarda açıkça belirtmiş olması gereklidir. Ürün stoklarda yer almadığı veya beğenilmediği takdirde, iade ve değişim talebi durumlarında ne yapılması gerektiği sitede açıkça yazılmış olmalıdır.

3- Sitenin sunduğu gümüş takı modellerinde ölçüm olabilmesi durumlarını kontrol etmeniz gerekir. Yüzük, küpe ve kolye gibi setli ya da tekli alımlarda ölçünüzü bilmeniz gerekir.

4- En önemlisi kategorisi gümüş olan takıları satın alıyorsanız, gerçekliği ve orijinalliğinden emin olmanız ve içerisinde 925 ayar damgası bulunmasını kontrol etmeniz gerekir.

5- Online platformda alışveriş yapacağınız sitenin, online destek sağlayabileceği müşteri hizmetleri platformunun olması gerekir.

Ödeme Yöntemleri

Güvenilir bir E-ticaret gümüş takı seti alışveriş imkanı sağlayan Klas Gümüş , sadece gümüş takıları değil birçok ürün kategorisinde de sizlere avantajlı bir seçenek hakkı sunmaktadır.

Ödeme tipi olarak havale, eft, iyizico, kredi kartı ve banka kartı ile 3D ödeme yöntemi sunarak güvenli olma özelliği ortaya koymaktadır. Dünya trendlerini takip ederek ortaya çıkardıkları gümüş setler ve naif işçiliği ile tercih noktanız olabilecek bir firmadır.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top