Birbirinden Cazip Gümüş Takı Seti Fiyatları

Birbirinden Cazip Gümüş Takı Seti Fiyatları

Birbirinden Cazip Gümüş Takı Seti Fiyatları

Gümüş takı seti fiyatlarında bütçenizi sarsmayacak seçenekler için Klas Gümüş adresini tercih etmelisiniz. Son derece uygun fiyatlar sayesinde ister hediyelik olarak ister kendiniz kullanmak için şık bir set satın alabilirsiniz.

Birbirinden farklı renklere ve desenlere sahip olan setlerin kaliteli yapısı; kopma, taş düşmesi, kırılma gibi problemler olmadan uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Siz de bu şık ürünlere sahip olmak için hemen model tercihinizi yapıp siparişinizi verebilirsiniz.

Gümüş takı setleri, dışarı çıkmak için hazırlanırken size zaman kazandırması yönüyle avantajlı ürünlerdir. Her kadın, kendini mutlu etmek için daha iyi görünmek ister ve bunun için farklı aksesuarlar kullanır. Takıları set halinde kullandığınız takdirde elinizde, kolunuzda, boynunuzda birbiriyle uyum içerisinde duran rengârenk ürünler olur. Setlerin içerisinde farklı parçalar yer alabilir. Lotus çiçeği takı seti ve diğer modellerin kaliteli yapısı, uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Bu sayede setlerinizi uzun yıllar saklayabilir ve yapısında herhangi bir bozulma meydana gelmeden kullanabilirsiniz. 

Renkli Taşlı Gümüş Yüzük Modellerimiz

İtina ile hazırlanmış Renkli Taşlı Gümüş Yüzük modellerimizi incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!

Gümüş Takı Setinde Yer Alan Göz Alıcı Parçalar

Her takı seti, farklı parçaları bir araya getirir. Sallantılı küpeler, göz alıcı kolyeler ve parmaklarınıza son derece yakışacak yüzükler… Siz de ayrı ayrı ürün seçmek ve ürünleri birbirlerine uydurmaya çalışmak yerine tek seferde birbirinden şık parçalara sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken beğendiğiniz modele karar vermektir.

Gümüş Takı Setlerinde Çiçek Figürleri

Doğayı güzelleştiren en önemli unsurlardan biri çiçeklerdir. Çiçeklerin o rengârenk yapısı takılarda kendine sıklıkla yer bulur. Lotus çiçeği de aksesuar üretimine sık sık ilham olan modellerin başında gelir. Doğada bataklığın içerisinde yetişen ve duru güzelliğini korumayı başaran bir tür olarak bilinen lotus; bilekliklerin, küpelerin ve yüzüklerin üzerinde son derece şık durur. Lotus çiçeği takı seti ile katıldığınız davetlerde dikkatleri üzerinize toplayabilir ve zarif görüntünüzle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

İncili Lotus Akuamarin Taşlı Rodaj Üçlü Set
İncili Lotus Akuamarin Taşlı Rodaj Üçlü Set

Ortası incili, kenarları akuamarin zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rodaj kaplamalıdır. SATIN AL!

İncili Lotus Siyah Taşlı Rodaj Üçlü Set
İncili Lotus Siyah Taşlı Rodaj Üçlü Set

Ortası incili, kenarları siyah zirkon taşlı lotus çiçeği üçlü set. Ürünümüz 925 ayar gümüştür ve rodaj kaplamalıdır. SATIN AL!

Gümüş Takı Setlerinde Kullanılan Taşlar

Doğada bulunan bazı taşlar, yapılarından kaynaklanan nedenlerle size farklı bir enerji verir. Ruhsal dengenizi sağlayan ve stres, üzüntü gibi moral bozucu durumlarda size dinginlik veren taşlar bazen lotus çiçekli bir bileklikte bazen de bir küpede kendine yer bulur. Ametist ve akuamarain gibi taşların olumlu etkilerini siz de üzerinizde hissetmek isterseniz; pembe, beyaz, siyah ve mavi taşlı takı seti gibi farklı renklerde olan modelleri kullanabilirsiniz.

Doğru Gümüş Takı Seti Seçimi

Yüzük, kolye ve küpe gibi farklı parçalardan oluşan takı setlerinin her birinin albenisi yüksektir. Bu nedenle kadınlar, karar vermekte bir nebze zorlanabilir. Burada renklere, tasarımlara ya da kendi zevkinize göre bir karar verebilir; görünümünüzü istediğiniz parçalarla zenginleştirebilirsiniz. Giydiğiniz kıyafetlerin rengini de bu noktada dikkate almanız mümkündür.

Abiye elbiseler ile daha pırıltılı takıları tercih edebilir; günlük kıyafetlerinizle de sade tasarımlar kullanabilirsiniz. Ametist taşlı gümüş set ya da farklı bir model seçerken yüz hatlarınızı, boyun yapınızı da esas alabilirsiniz. Örneğin; oval bir yüz yapınız varsa küpe seçiminde özgür hareket edebilirsiniz. Sivri bir çene yapısına sahip olanlar ise çok fazla uzun olmayan küpeleri kullanmalıdır. Siz de gümüş takı seti seçiminizi bunları dikkate alarak yapabilirsiniz.

Sosyal Medya

Bizi Sosyal Medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

Hediye Olarak Gümüş Takı Seti

Gümüş takı seti, özel günlerde hediye olarak sunmak için de iyi bir tercihtir. Sevdiklerinizin doğum günlerinde ya da Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi yılın en özel zamanlarında değerli bir hediye arayışındaysanız, gümüş takı seti satın alabilirsiniz. Böyle bir hediye hem sevdiklerinizi çok mutlu eder hem de onlara verdiğiniz değeri hissettirmenizi sağlar.

Gümüş Takı Setinde Kararma Meydana Gelir mi?

Gümüş setler 925 ayar olduğu takdirde kararmaya karşı her zaman dayanıklılık gösterir. Bu dayanıklılığı desteklemek için sizin de yapmanız gerekenler vardır. Yapmanız gerekenlerin başında, takılarınızı çıkardıktan sonra ıslak olmayan alanlarda saklamak gelir. Bir diğer dikkat etmeniz gereken detay ise parfüm sıkarken, krem sürerken ya da ellerinizi yıkarken takılarınızı ıslatmamaya özen göstermektir. Takı çekmecesi, dolabı ya da kutusu saklama alanı olarak kullanılabilir. Aynı zamanda kilitli poşetler de kararmayı önlemek açısından işe yarayabilir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top