Pembe Çiçek Bileklik Modelleri

Gümüş Pembe Çiçek Bileklik Modelleri

Gümüş Pembe Çiçek Bileklik Modelleri

Kadınlar arasında son bir yıldır, yaygın olarak gümüş pembe çiçek bileklik modelleri dikkat çekiyor. Bu noktada, son yıllarda, özellikle çiçek desenli takı modelleri moda olmuş durumdadır. Fakat bu tarz modeller ince işçilik ve el emeği gerektirdiğinden ötürü, satın alırken dikkatli olmakta fayda vardır. Çünkü çiçek desenleri, ya gümüş üstüne değerli taşlarla işlenir, ya da direkt olarak gümüşün işlenmesi sonucu elde edilir. Çiçek desenleri detaylı tasarımlar olduğundan, dikkatli ve titiz bir işçilik, yani ince işçilik gerektiren modellerdir. Bu anlamda Klas Gümüş gibi ince işçilik ve kaliteli bir üretim anlayışıyla ürünler sunan markaları tercih etmelisiniz. Aksi taktirde, hayalinizdeki modelini elde edememiş olursunuz.

Son yılların vazgeçilmez tercihleri arasında yerini koruyan bahar modası, kıyafetten takıya kadar bütün alanları kaplamış durumda. Siz kadınlar da bu anlamda, pembe çiçekli bileklik modelleriyle bahar havasını yakalamak istiyorsunuz. Bunun içinse, dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü gümüş çoğu zaman kararma sorunlarıyla sizi baş başa bırakan bir değerli metal olarak biliniyor. Sadece kararma sorunu değil, bileklikleri seçerken kombinlere uyumu gibi problemler de ortaya çıkabiliyor. Özellikle pembe rengin hakim olduğu bu bileklikler, bahar havasını yakalayan fakat daha sade kıyafetlerle birbirini tamamlıyor. Örneğin, çiçek desenli bir elbiseyle takıldığı zaman çok boğucu bir hava katabiliyor. Bunun önüne geçmek adına, daha sade kıyafetlerle özellikle beyaz ve tonlarının hakim olduğu kıyafetlerle birlikte kullanmak sizleri daha şık hale getiriyor.

Gümüşün kararma problemleriyle birlikte, pembenin göz alıcılığı ve gümüşün parlaklığı ortadan kaybolabilir. Bunun önüne geçmek adına satın alırken, biz Klas Gümüş gibi, takılarda kullandığı gümüşün hakiki olduğuna emin olduğunuz markaları tercih etmelisiniz. Aksi taktirde kararma sorunuyla baş başa kalırsınız. Özellikle pembe rengin hakim olduğu çiçek desenli gümüş takılarda, kararma sorunu büyük bir dert olabiliyor. Çünkü bu tarz bileklikler, ince işçilikle üretildiği için, kararma sorununun giderilmesi esnasında, modellerde farklılaşma, yıpranma ve çizilme gibi sorunlar baş gösterebiliyor. Bütün bunların önüne geçmek adına, hakiki gümüş ve yüksek ayar gümüş ile üretim yapan biz, Klas Gümüş gibi markaları tercih etmelisiniz.

Gümüş Pembe Çiçek Bileklik Modelleri 2022

Hemen Sipariş Ver

Birbirinden şık Gümüş Bileklik modellerimiz için…

Bahar Modası için Gümüş Takılar

Özellikle bahar modası son yıllarda popüler hale gelirken, bahar modası için gümüş takılar da kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Bahar, beraberinde yeniden doğuşu, pozitif enerjiyi ve canlılığı getirir. Bahar modası da bunlardan ötürü, daha canlı ve enerjik renk ve tasarımlardan oluşur. İşte siz kadınlar, bu bahar modasını yakalayan kombinlerinizi tamamlayacak ufak parçalar arıyorsanız, pembe çiçek bileklik modelleri tam size göre. Bu anlamda, Klas Gümüş olarak en güzel tasarımları, kaliteli hammadde ile buluşturup, sizlere uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunuyoruz.

Canlı renkleri tamamlayacak daha açık renkler tercih edebilirsiniz. Bu anlamda krem ve beyaz tonları çiçek desenleri için mükemmel renk seçimleri olabilir. Ayrıca bu durum, beyaz teniniz de olsa esmer teniniz de olsa değişmez. Çünkü açık renk tonları hem canlı ve açık renklerle hem de asil ve koyu renklerle müthiş bir uyum yakalar.

Bir başka dikkat edilecek husus bilek inceliği veya kalınlığıdır. Çiçek tasarımlı bileklik modelleri genellikle ince bilekli kadınlar tarafından tercih edilse de farklı ve ufak detaylarla kalın bilekli kadınların da tercih edebileceği, gümüş takı seçenekleri arasındaki yerini alıyor. Fakat bu noktada dikkat edilecek birkaç nokta var. İnce bilekli kadınların daha çok zarif ve ince tasarımlı bileklikler tercih etmesi gerekiyor. Çünkü, kalın ve büyük tasarımlar, ince bilekler üstünde, kaba durabiliyor. Bunun yaşanmaması adına bilek türünüze göre bir seçim yapmalısınız. Aynı şekilde, bilekleriniz kalın ise de daha kalın fakat kaba durmayacak tasarımları tercih edebilirsiniz.

Tüm bu modelleriyle hem ince hem de kalın bilekler için uygun ve bir hayli çeşitli tasarımları Klas Gümüş ile bulabilirsiniz.

Son olarak ise bütün bunların yanında, en önemlisi orijinal gümüş çiçekli bileklikler kullanmaktır. Hem cilt sağlığınız hem ekonomik sağlığınız hem de şıklığınız adına bu hususa çok dikkat etmelisiniz. Klas Gümüş olarak orijinal gümüşü, uygun fiyatlarımızla buluşturup, pembe çiçek gibi tasarımlarla da şıklığınıza şıklık katıyoruz.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top