Gümüş Yüzük Fiyatları

En Uygun Gümüş Yüzük Fiyatları

En Uygun Gümüş Yüzük Fiyatları

Birçok kadının takı aksesuar tercihleri arasında yer alan gümüş yüzükler hakkında en çok merak edilen konuların başında, gümüş yüzük fiyatları geliyor. Bu anlamda, birçok değişkene bağlı olarak gelişen fiyatlar, geniş bir skalaya sahip.

Özellikle gümüş aksesuar sektörünün son yıllarda gelişimiyle birlikte, kadınların birçoğu da bu konuda uzmanlaşmış durumda. Piyasa bulunan birçok farklı markanın farklı kalitedeki gümüş yüzükleri bulunuyor. Bütün bu farklı yüzükler, bulunan niteliklerine göre sıralanıyor. Bu noktada, gümüş yüzük tercihlerini yaparken dikkatli olmakta fayda görüyoruz.

Gümüş yüzük fiyatları belirlenirken bakılacak ilk husus, yüzükte, gümüş dışında herhangi bir değerli taş kullanıp kullanılmadığıdır. Bu noktada, yakut, zümrüt, oniks hatta pırlanta gibi birçok değerli taş, gümüş yüzük modellerinde bulunuyor.

Tabii ki bu değerli taşların niteliklerine göre gümüş yüzük fiyatlarında farklılıklar da oluyor. Ziynet eşyası olarak da takılardan yüzük tercihi yapan kadınların sıklıkla tercihleri, yarı değerli taşlar kullanılarak tasarlanmış gümüş yüzük modelleri oluyor. Yüzüğü süsleyen taşların niteliklerine göre değişkenlik gösteren yüzükler, gümüş ayarı ve gümüş gramı gibi hususlarla da fiyatları değişiklik gösteren aksesuarlar olarak karşımıza çıkıyor.

Gümüş yüzüklerde kullanılan gümüşün gramı ve ayarı da fiyatları etkileyen değişkenler olarak değerlendiriliyor. Bu anlamda, 800 ayar, 900 ayar ve 925 ayar gümüş yüzük modellerinde, gümüşteki ayar arttıkça fiyatlarda da bir artış yaşanıyor.

Çünkü gümüş, üretilirken içerisinde saf gümüşü barındırmaz. Diğer bazı metallerle alışım oluşturularak elde edilir. Bu durum, gümüşün kolay işlenmesi için gereklidir. Fakat ayar ne kadar yüksek olursa, alaşım içine o kadar fazla miktarda gümüşün girdiğini gösterir. Doğal olarak da fazla gümüş miktarı elbette ki daha pahalı olacaktır.

En Uygun Gümüş Yüzük Fiyatları

Ametist Taşlı Sedefli Manolya Çiçeği Yüzük

SİPARİŞ VER↗

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.

Rose kaplama uygulanmıştır.

Sedef ve ametist zirkon mekik taş kullanılmıştır.

Yüzük boyu ayarlanabilirdir, her parmağa uygundur.

Ametist Taşlı Sedefli Manolya Çiçeği Yüzük

Zirkon Taşlı Tektaş Beştaş Ayarlanabilir Yüzük

SİPARİŞ VER

Ürün 925 ayar gümüşten üretilmiştir.

Rose kaplama uygulanmıştır.

Zirkon taş kullanılmıştır.

Yüzük boyu ayarlanabilirdir, her parmağa uygundur.

Zirkon Taşlı Tektaş Beştaş Ayarlanabilir Yüzük

Modellerine Göre Gümüş Yüzük Fiyatı

Fakat bu noktada sadece fiyatlarda değil, yüzük kalitelerinde de bir değişkenlik yaratıyor. Yüksek ayar gümüşün kullanıldığı ürünlerde, alaşım içinde, daha az metal bulunur. Bu da yüzüğün kararmasının önüne geçebilecek en önemli niteliklerin başında yer alır. Bu durumda, kadınların ortak tercihinin, 925 ayar gümüş yüzük olduğunu görüyoruz.

Sizler de yüksek ayar ve yüksek gramaj gümüş yüzük tercih etmek istiyorsanız. Biz, Klas Gümüş gibi yüzüklerinden bütün takılarına hakiki ve kaliteli gümüş kullanan markaları tercih etmelisiniz. Aksi taktirde, fiyatlarına nazaran sizi mutlu etmeyecek ürünlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Modellerine Göre Gümüş Yüzük Fiyatı

Birçok kadın, farklı kıyafetleriyle kombinlemek için modellerine göre gümüş yüzük fiyatı hususuna dikkat ediyorlar. Bu durum aslında, takının niteliğinden ziyade modeline göre bir fiyat belirlemesi yapıldığını gösteriyor. Çünkü her gümüş yüzük modelinin, taktir edersiniz ki işçiliği ve emeği bir değildir. Bu durumda, ince işçilikle üretilmiş, el emeği gümüş yüzüklerin değeri de fazla olacaktır. Fakat marka tercihlerini Klas Gümüş gibi markalardan yana kullanarak hem teknik anlamda kaliteli hem de şıklık ve işçilik anlamında kaliteli gümüş yüzük sahibi olabilirsiniz.

Kadın yüzükleri, erkek yüzüklerine göre daha ince bir formda üretilir. Bu durumda aslında, erkek yüzüklerine oranlar kadın yüzüklerinin daha uygun fiyatlı olması gerektiğini düşündürebilir. Fakat, kadın yüzükleri, erkek yüzüklerine nazaran daha detaylı, daha ince işçilikle ve daha değerli taşlarla bezeli olduğu için daha pahalıdır.

Kadınlar daha rafine tasarımlardan hoşlanır. Kıyafetlerinin kombin sayısı, doğal olarak erkeklerden fazladır. Bu yüzden, bir kadının aksesuar koleksiyonu da bir hayli geniştir. Bu durumda, kadınlar uygun fiyatlı gümüş yüzük tercihlerinde bulunmak isterler. Tabii ki kalite ve şıklıktan ödün vermeden normal şartlar altında, bu durum pek de mümkün değildir. Fakat biz Klas Gümüş olarak, müşterilerimizin beğenisini kazanan modellerimizi, en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Uygun fiyatı, kaliteyle birleştiren bir üretim anlayışıyla hizmet veriyoruz.

Fiyatları etkileyen son husus ise, gümüş yüzük üstünde bulunan değerli taşın kesim tekniği ve kesim boyutudur. Bu durum, sizlerin gümüş seçiminde dikkat etmesi gereken bir konudur. Çünkü, değerli taşın kesimi ve kesim nitelikleri artıkça fiyat da doğru orantılı bir şekilde artacaktır.

Klas Gümüş olarak, değerli taşlarla bezenmiş, ince işçilikle işlenmiş ve el emeği gümüş yüzüklerimizi, sizlere en kaliteli ve en uygun fiyatlarla sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yıllardır aynı anlayışla hizmet veren firmamız olarak gümüş yüzük fiyatları hususunda sizi tatmin edecek rakamlar belirliyoruz.

ÜRETİCİ/TOPTAN SATIŞ için

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!
Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş
Uzun yıllardan beri bu sektörde hizmet vermekte olan firmamız bünyesinde kurulan Klassilver.com, hem ürün yelpazesi, hem siz değerli müşterilerine sağladığı güvenli alışveriş ortamı hem de uygun fiyatlarıyla hizmetinizdedir.
TOPTAN SİPARİŞLERİNİZ İÇİN LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top