Dikkat Çekici Doğal Taş Bileklik Modelleri

Dikkat Çekici Doğal Taş Bileklik Modelleri   

Dikkat Çekici Doğal Taş Bileklik Modelleri 2022   

Doğal taş bileklik çeşitleri günlük hayatta sıkça tercih edilen aksesuarlar arasında yer almaktadır. Doğal taş bileklikler her sezon kendisine yer bulabilen özgün tasarımlara sahiptir. Doğal taşlar doğada saf bir biçimde bulunurken işlenerek aksesuar haline getirilmektedir. Özellikle bileklikler yoğun bir biçimde tercih edilmektedir.

Doğal taş bileklik modelleri 2022 yılında da kadınların tercih edeceği aksesuar çeşitlerinin başına gelecektir. Birçok farklı renge ve tasarıma sahip olan doğal taş bileklikleri kişiye özel üretilebilmektedir. Her taşın kendisine özgü özellikleri bulunduğundan, özel üretim yapılması talep edilebilir. El emeği ile yapılan doğal taş bileklikler ortalama boyutlara sahiptir. Bilekte oldukça hoş duran doğal taş bileklikler erkeklerin de kadınların da tercih ettiği özgün modellere sahip olmaktadır. Bu modeller bazen tamamen doğal taştan oluşsa da bazen ise farklı malzemeler ile bir arada kullanılmaktadır. Farklı dizaynlar doğal taş bileklik modellerini kişiye özel hale getirmektedir.

Doğal Taş Bileklik Modelleri 2022

Doğal Taş Bileklik Çeşitleri

Doğal taş bileklik çeşitleri taşa göre değişim göstermektedir. Doğada işlenmemiş halde bulunan pek çok doğal taş söz konusudur. Her bir taşın özel olarak kullanılma sebebi bulunmaktadır. Bazıları baş ağrısına iyi geldiği gibi bazılarının ise stresi aldığı gibi pek çok özelliği bilinmektedir. Bu durum doğal taşlara olan ilgiyi arttırmaktadır. Doğal taş bileklik çeşitleri incelendiğinde bu nedenle oldukça fazla alternatif söz konusudur. Farklı renklerde, tonlarda ve tasarımlarda kombine edilmiş doğal taş bileklikler sizleri beklemektedir. Bunlara örnek olarak şu doğal taşlar verilebilmektedir:

  • Kuvars
  • Akik
  • Hematit
  • Kehribar
  • Ametist
  • Lapis Lazuli
  • Obsidyen
  • Oniks
  • Selenit
  • Sitrin
  • Turmalin
  • Yeşim
  • Labradorit
  • Kaplan Gözü
  • Ay taşı gibi pek çok farklı doğal taş bulunmaktadır.

Doğal taşlar tasarım itibari ile bir arada kullanılabildiği gibi tek tek kullanımı da mümkündür. Farklı tasarımlar sunabilen doğal taş bileklikler modeller açısından da değişime açıktır. Bazen taşlar daire biçiminde yontulmaktadır. Bazen ise doğal taş bileklik modellerine daha sivri ve özgün tasarımlar görmek mümkündür. Tercihe bağlı olarak birçok alternatif için seçim yapılmaktadır. Doğal taşlar işlenirken pek çok farklı forma evirilebilmektedir. Form açısından da zengin olan doğal taşların her biri farklı görüntüye sahiptir. Bu nedenle tek sıra olarak aynı taşın dizildiği bilekliklerde de her taş birbirinden farklı görünmektedir.

Cinsiyete Göre Doğal Taş Bileklik Modelleri

Doğal taş bileklik genel olarak cinsiyetsiz olsa da kadınlara ve erkeklere özgün modeller de üretilmektedir. Elbette doğal taş bilekliğin neden tercih edildiği ile doğru orantılıdır. Pek çok kişi doğal taş bileklikleri kendine aldığı gibi hediye olarak da tercih etmektedir.

Manevi değeri oldukça yüksek olan doğal taş bileklik modelleri erkek ve kadınlar için özel olarak tasarlanabilmektedir. Bu da sevgililer günü, doğum günü ve daha pek çok özel günün vazgeçilmezi haine gelmesini sağlamaktadır. Elbette bazı doğal taşlar çok daha hareketli tasarımlara sahip olabilmektedir. Bazıları ise daha sade olarak dizilmektedir. Bu da ürünlerin cinsiyete göre çeşitlenmesini sağlayan bir özelliktir. Ancak doğal taş bileklik genel olarak uniseks olmaktadır.

Gümüş Bileklik Hakkında

Bileklik almadan evvel, bu konuda yayınlanmış yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Özel Anlamları Olan Doğal Taş Bileklikleri

Doğal taş bileklik görüntü kadar anlamı ile de bilinmektedir. Doğal taşların insanlara iyi geldiği düşünülmektedir. Bu nedenle her bir doğal taşın kendisine has bir özellik ve anlamı bulunmaktadır. Hediye alırken de önemsenen bu özellik doğal taşları çok daha anlamlı hale getirmektedir. Doğal taş bileklik ürünlerini takarak o konuda daha olumlu bir sonuç elde etmek mümkün olmaktadır.

Her doğal taşın ise konusu farklıdır. Örneğin akik taşlı bileklik kullanarak daha uyumlu ve rahat olabilmek mümkündür. Akik taşı kahverengi, yeşil gibi farklı renklere sahiptir ve her birinin anlamı farklıdır. Bu nedenle renk tercihini de doğru bir biçimde yapmak gerekmektedir.

Başka bir örnek ise ametist taşı olabilir. Ametist taşı stresi alması ve önlemesi açısından öne çıkmaktadır. Kişinin kendi enerji alanını koruması için ametist taşlı bileklik önerilebilmektedir. Ay taşının da duygusal karmaşalara önleme gibi bir özelliğe sahip olduğu düşünülmektedir. Bu gibi çeşitlilikler doğal taş bileklik ürünlerini çok daha etkileyici bir hale getirmektedir. Bilekte şık duran bu ürünler anlamları ile de büyülemektedir.

Türkiye’nin En Kaliteli Gümüş Takı Üreticisiyiz!

Binlerce Ürün, Uygun Fiyatlar, Hızlı Gönderi, Güvenli Alışveriş

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top